יש לי ויכוח עם חבר (כן אלון, זה בידאני) אם יש איסור כלשהו בדת על עגיל אצל בנים או אם יש בכלל....
הוא אומר שכן אני אומר שלא.
(שנינו עשינו עגיל אבל סתם רצינו לדעת)
יש לי ויכוח עם חבר (כן אלון, זה בידאני) אם יש איסור כלשהו בדת על עגיל אצל בנים או אם יש בכלל....
הוא אומר שכן אני אומר שלא.
(שנינו עשינו עגיל אבל סתם רצינו לדעת)
"אני מיתר ומיתר זה אני"
|
|
יש איסור לחורר תגוף שזה אומר עגילים קעקועים כל דבר בסגנון הזה
מה ששמעתי פעם זה שהגוף הוא פיקדון מאלוהים ושאתה מת אתה צריך להחזיר אותו כמו שקיבלת אותו - כלומר בלי עגילים וזה
בקיצור טעית לפי מה שאני יודע
קיצר זה תלוי כמה אתה שומר
אמרו פה גם שאסור להתגלח עם סכין
אפשר גם להגיד שאסור לחטט באף בשבת
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
קודם כל יש איסור
מכמה סיבות
1. לא להתנהג כאישה ואל תגידו לי שזה לא כי עגילים בזמנו היה של נשים , עם השנים זה הפך ל"סרייטי"
2.אסור לעשות כתובת קעקע [זה על קעקועים]
3.כמו שאמרו אסור להתגלח עם סכין שזה אומר שאסור לפצוע את הפנים , ומכאן יוצא שסוג של עגילים מסויימים אסורים פה .
אז כל אחד מבטל את מקום העגיל המסוים אבל בסופו של דבר מנהג נשי אסור .
לחטט באף בשבת - תולש [שיערות] יש המתירים את זה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הקטע של הלחטט באף זה לדעתי מהדברים ששומרים כדי להיות בטוחים שלא חוטאים אבל יעני לא חושב שתגיע לגיהנום כי חיטטת באף בשבת
לא הבנתי מילההה
תסביר את עצמך בעברית.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
i dont think youll get to hell because you picked your nose and some hair came outנכתב במקור על ידי AvixTz
yesh mevin ?
אתה לא תלך לגיהנום בגלל זה כן ..
אבל יש המכריע ויש .. עזוב עכשיו הסברים זה לא ברמה שלי ..
קדישה מורידה לך את כל העגילים והקעקועים למינהם לפני הקבורה.
קרא חוקים
smek זה אני חושב ידוע ...
אבל עדיין , למה אסור בזמן החיים ולא בזמן המוות [ר"ל]