מישו מוכן להלוות לי?
מישו מוכן להלוות לי?
|
|
אפילו בצחוק לא הייתי מביא לך
ואתה רוצה הלוואה?
כן אני מחזיר עם ריביתנכתב במקור על ידי EriK
ועזוב אני לא רוצה לקחת ממך..רק למי שיכול להרשות לעצמו
אני דווקא יכול :|
אז אם בא לך תעביר לי 50 ככהנכתב במקור על ידי EriK
אחי אם היה לי הייתי נותן לך...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי Ran
או שאתם מעבירים לי
או שאני פורש ולא בא למפגש
נעול
קח בשפע:
................................................................................ .........
עוד? הנה מלא נקודות
.........................
................................................................................ .........
................................................................................ ................................................................................ ..................
................................................................................ ................................................................................ ..................
:s86:
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
חלש אריאל
אבל רן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says: