מה זה אתם כיתת פינקי והמוח?רק שכולם מוח אצלכם?נכתב במקור על ידי Hoobastank
מה זה אתם כיתת פינקי והמוח?רק שכולם מוח אצלכם?נכתב במקור על ידי Hoobastank
|
|
לא שום ביה"ס של מחוננים או פינקי והמוח,פשוט הכיתה שלנו מכוונת להיות כיתת מצטיינים רוב החכמים קובצו כבר בכיתה י' בכיתה שלנו אה כן חוץ מKamasutrance![]()
קיצר אתם מופ"ת ואתה מזיין לי תשכל D:נכתב במקור על ידי Hoobastank
פיייייייייי חכמים פה כולם אני רואה חרשנים אוקסיזאן אני איתך חח גם לי יש ציון הגשה על הפנים
כי כול הרבעים היו ניכשלים אצלי
אבל יהיה בסדר הבגרות תמיד יותר קלה אני שואף ל 80+
בהצלחהה לכולם
90 מגן =]
התחלתי ללמוד ויהיה טוב.
כה אחי חחח נושאים כאלה פה זה אסון לביטחון כולך בעצביםם שואל את עצמך איךך??? יאללה כאלה חכמים סעמקנכתב במקור על ידי The Rap Man
בהצלחה לנו אחי D: בעזרת השם גם לנו תהיה בגרות
אתה כריש פטישפיייייייייי חכמים פה כולם אני רואה חרשנים אוקסיזאן אני איתך חח גם לי יש ציון הגשה על הפנים
כי כול הרבעים היו ניכשלים אצלי
אבל יהיה בסדר הבגרות תמיד יותר קלה אני שואף ל 80+
בהצלחהה לכולם
אין לנו מושג כזה בביה"ס, אנחנו "כיתת מצטיינים".נכתב במקור על ידי 0xyGen
אני יתרגם:נכתב במקור על ידי Hoobastank
אתם כיתת חרשנים (חוץ מהובסטנק שהוא תותח טבעי) שקיבצו את כולכם יחד ואין לכם כוסיות בכיתה אז אתם לומדים להיסטוריה כל היום.
![]()
לא כולם חרשנים, יש גם ילדים נכשלים כמו בכל כיתה רק שרוב הילדים כן מקבלים ציונים גבוהים.נכתב במקור על ידי 0xyGen
אה והמורה שלנו להיסטוריה ממש אבל ממש מלחיצה לכן לומדים למבחנים שלה ומצליחים.
הובסטנק אני ראיתי אותך ואתה לא נראה אחד שמצטיין בהיסטוריהנכתב במקור על ידי Hoobastank
קשה לי להאמין שפעמיים 100
שמע..נכתב במקור על ידי The Rap Man
זאת בעיה שלך שיש לך ציון הגשה על הפנים
אתה יכולת ללמוד ולהשקיע
אבל לא עשית את זה.. והנה התוצאות שלך בהתאם לכך..
אז אל תקנא באנשים אחרים
ואל תקרא לחלק מפה חרשנים
כי מי שזה היה חשוב לו היה מתאמץ..
מה את מתנשאת שקיבלת 97 מי ישמע את חושבת שזה יביא אותך לאנשהו בחיים.?נכתב במקור על ידי Beauty_Angel
גם אם אנחנו נקבל 70 לא אומר שאת תגיעי יותר רחוק מאיתנו
ומזה התגובה הזאת
א. 70 זה בכלל לא על הפנים
ב. מה הוא סך הכל אמר? החמיא לכם אמר שאתם חכמים מה את קופצת ככה ? יורדת עליו כאילו הוא קיבל 10 אפשר לחשוב
חחח עזבו חבר'ה אתם יותר מדי לחוצים, באמת לא כל ציון יקבע לכם את מהלך החיים אבל עדיין משקיעים כמה שאפשר.
קל להגיד עם שתי מאיות אהנכתב במקור על ידי Hoobastank
אבל ראסמי עכשיו מייקל אסיין זהו פנטסיל עכשיו עם הכדור משאיר אותו לאדו
חחחחחחחחחחחחחחחחחח צודקקק זה מבאס אותך תחת שלכולם יש 99+ במגן ורק לך לא חחחחחחנכתב במקור על ידי 0xyGen