קוריאה שהגיעו עד חצי גמר במונדיאל שהיה בבית רצו להוכיח שזה לא היה חד פעמי במשחק נגד טוגו שהגיע בפעם הראשונה למונדיאל ...
מחצית ראשונה :
כנראה הלחץ על טוגו לא נתן להם לשחק יותר מדי כדורגל אבל זה כלום לאומת מה שקרה לקוריאים שבכלל לא הגיעו למחצית ראשונה ונראו רע מאוד ..
המצב הראשון היה בעצם השער דקה 31 כדור ארוך מגיע למוחמד קאדר ששולח את עצמו עם הירך עובר את המגן ומקצה הרחבה בועט בעיטה שטוחה לפינה הרחוקה שער נהדר שאחרי 30 דקות של סבל העיר קצת את המשחק .. 1-0 טוגו
הבעיה שהמשחק לא ממש התעורר גם אחרי הגול אבל טוגו המשיכו לסכן .. כעבור 10 דקות בעיטה חופשית נהדרת של סאניה נעצרה בצורה מדהימה אצל השוער הקוראיני ששומר את הנבחרת שלו במשחק ..
מחצית חלשה של כדורגל קוריאה מאכזבים ..
מחצית שנייה:
גם 5 דקות הראשונות של המחצית השנייה היו שייכים לטוגו שהגיע לעוד מצב של בעיטה אבל שוב השוער הקוריאני היה במקום קוריאה עדיין לא במשחק למרות שעשו חילוף והכניסו חלוץ נוסף .
דקה 54 ופתאום יש גול ויש אדום לטוגו .. משום מקום פריצה יפה של פארק שעובר את הגנה של טוגו אבל אבאלו לא החזיק את עצמו והכשיל אותו כ20 מטר מהשער וקיבל צהוב שני ואדום .. את הכדור החופשי ניצל לי עם בעיטה יפה והנה 1-1
דווקא טוגו המשיכו לתקוף ולנסות להבקיע פעם נוספת הזדמנות גדולה של סאליפו שהיה לבד מקצה הרחבה אבל בעט לשמיים ..
דקה 72 קוריאה מנצלים את היתרון המספרי ואת העייפות של טוגו האן המחליף בועט בעיטה מחוץ לרחבה הכדור נוגע באחד משחקני הגנה ונכנס לרשת 2-1 קוריאה
כעבור 2 דקות עוד הזדמנות גדולה של האן אבל הוא נעצר אצל השוער של טוגו ..
הקוריאנים עוד הספיקו לבצע חילוף הגנתי כדי לשמור על התוצאה טוגו ניסו אבל לא ממש הצליחו לייצר משהו וקוריאה גונבים ניצחון על החוסר ניסיון התמימות של טוגו ..
דעתי :
תראו אני לא ציפיתי לכלום מטוגו המאמן המשוגע שלהם שהתפטר פתאום חוזר והמון באלגן ודווקא במשחק הם נראו יותר טוב ממה שקורה מחוץ למגרש מי שכן מאכזבים זה קוריאה שנראו רע זה שהם הבקיעו 2 שערים מ3 מצבים שהיו להם כל המשחק זה ניצול יפה אבל לשחק כל כך סטטי בלי שום יצרתיות פארק שציפיתי ממנו ליותר חוץ מאותה פריצה שאולי ניצחה את המשחק לא הרבה .. בקיצור נקווה שיהיו לנו משחקים יותר טובים בהמשך
הרכבי הקבוצות:
טוגו: אגאסה, אסאמוסה (פורסון, 62), ניבומבה, אבאלו, מסאמאסו, סנאיה (טורה, 58), מאמאם, רומאו, סאליפו (אזיאוונו, 86), קאדר, אדביור.
דרום קוריאה: וון ג'ה לי, יאנג צ'ול קים, צ'וי, ג'ין קיו קים (האן ג'ונג וואן, 46), יאנג פיו לי, סונג, ג'י סונג פארק, או יונג לי (קים נאם איל, 68), הו לי, צ'ון סו לי, ג'אי ג'ין צ'ו (קים סאנג סיק, 83)
"אני מצטער גנבו את המשחק "
"גנבו מאיתנו את המשחק הייתי צריך לפרוש " :s45:
C במקום K מה קורה פה ??

ציטוט ההודעה