מישהו מוכר....
אני לא יודע אם כדאי כי אז ישאר לנו רק איזה 2 מליון...
תגידו לי מהר לפני שמישהו יקנה
מישהו מוכר....
אני לא יודע אם כדאי כי אז ישאר לנו רק איזה 2 מליון...
תגידו לי מהר לפני שמישהו יקנה
|
|
לא אחייי..המכירים של הטורנס יורדים כמו גהנום בגלל אומגה סקטור...לדעתי תחכה קצת...=X חוצמזה יש'ך למכור +7 אינט קרומי לא ?
דבר ראשון הכרומי שלנו הוא רק +3 -.- ככה שכדאי להחליף מהר...
דבר שני המחירים בווינדיה עלו כמו אני לא יודע מה.... הכל פתאום יקר לאללה...
דבר שלישי אני הולך למסעדה כי לאבא שלי הייתה אתמול יום הולדת אז עושים לו מסיבה קטנה כזאת.... אז ישי תחליט אתה אם לקנות או לא לפי התגובות פה...
המוכר נמצא בפרי מרקט 1 בצ'אנל אחד בווינדיה....
החנות שלו בקומה למטה הכי שמאלה וקוראים לחנות "0"
אם אתה לא מוצא תשאל את חבר שלי ליאור ("teymani"( איפה זה כי הוא מצא לי את החנות
סורי.... תשמע.....
אני העברתי... הרי יש לי שני מחשבים אז אמרתי לאח שלי ללחןץ על "ז" כל הזמן... הוא לחץ כל הזמן ככה העברתי איזה חצי שעה רק איזה 7 מליון... זה שיא השיעמום - רציני!!!
עכשיו פתאום בא איזה מישהו ולקח 200K וברח לא הספקתי לראות תשם... לא משנה... פשוט אח שלי היו לו לאגים אז הוא הספיק לקחת קצת....
עכשיו אחרי איזה עןד עשר דקות נמאס לי ועשיתי טרייד...
אחרי זה כשהחזרתי הכל למיול החדש עשיי עוד פעם טרייד כי להעביר 17 מליון לוקח איזה שלוש שעות... על אמת לא סתם!!!
אז עשיתי טרייד והלך לנו איזה 800K.... כמעט בכיתיסתם....
![]()
עזוב לא משנה... ממילא אנחנו טחונים ברמות
אהה אני לא יכול לשחק עכשיו מלא זמן למה יש כזה טקס של כל כיתות ח' ברמת גן אז יש כל היום חזרות.... ויש גם חזרות לסוף שנה של בצפר אז אין לי זמן לכלום..
האמת היא שגם כשאני משחק אני מפוצץ בלאיםלא יודע מה קרה לי o.O
סורי ישי.... אני אנסה לשחק הרבה
אל תקנה
אבל תחשוב איזה דבר מפגר ומעצבן למה בכלל העברתה כסף ממיול למיול? איזה דבר מפגר זה אתה פשוט מעביר בבנק איזה טיפשות בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה וזה באותו אוקונט זה פשוט טיפשות
סתם ביזבזתה מליון וחצי במליון וחצי אפשר לקנות המון דברים
מזה משנה עם אנחנו טחונים
אז בוא נמכור כסף באיבי לפחות חמש מליון במאה שקל למה לזרוק כסף?וגם מה עם הסמוניג רוק היה לנו איזה מאה זה כמו מליון
אתה מבזבז משהו מפגר לא אכפת לי שתבזבז על דברים אבל לפחות לא על טיפשות
איזה שקרן אתה איתי גם איך העברתה כסף עם המשתמש באותו חשבון יחד עם המחשב של אח שלך?
פשוט הייתה הולך לבנק
אתה גר ברמת גן? חחחח יש לך טקס וינטר חחח איזה חרא זה :}
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כן..... כאילו פגשתי מלא חברים שלי שם וזה נחמד.... אבל זה מבזבז לי חצי יום ואני חוזר ככה בשתים עשרה בלילה הרוס ומלא זיעה, ומשעמם שם וכאלה....... זה למה אני לא משחק
אבל זה נחמד דווקא
לא יודע עזוב..... o.O