אחרי יום חלש אתמול אני מחכה לפיאסטה של ספרד ולאולי משהו מאוקראינה המדרדרת.
טוגו- שוויץ
(שעה 16:00)
מפגש שיכול לסבך מאוד את בית ז' לאחר התיקו אתמול שהשאיר את דר' קוריאה ראש בית.
טוגו שהפתיעה במשחקה הקודם מול דר' קוריאה אך למרות זאת הפסידה תגיע למשחק עם הרבה נחישות ורצון להשפיע על הבית ולגנוב ניצחון מן השוויצרים.
שוויץ: פסקל צוברבולר, לודוביק מגנין, פיליפ סנדרוס, פטריק מולר, פיליפ דגן, רפאל וויקי, יוהאן ווגל, מרקו סטרלר, ריקרדו קבאנאס, טרנקילו בארנטה, אלכסנדר פריי.
טוגו: קוסי אגאסה, דארה נימבומבה, יאובי דוסה אבאלו, מסאמסו צ'נגאי, לודוביק אסמואסה, קוואמי אגבו, מוחאמד קאדר, שריף טורה מאמאם, אלכסיס רומאו, עמנואל אדבאיור, עבדל קאדר קובאדג'ה.
ערב הסעודית- אוקראינה
(שעה 19:00)
מפגש "להיות או לחדול" של אוקראינה אחרי התבוסה מול ספרד 4:0, האוקראינים היו פייבוריטים ביחד עם ספרד לעלות לשלב הבא אך יכולת כמו במשחק הראשון תעיף אותם עוד היום הבייתה.
אנדריי שבצ'נקו שלא הראה משהו מיוחד במשחק הקודם הגיב :"אני שמח ששיחקתי 90 דקות לאחר כל כך הרבה זמן, החלמתי אבל המצב המנטלי רחוק מלהיות מושלם, נכון לעכשיו אני רחוק מהשיא מהשלע. אני צריך לשחק כמה משחקים כדי לחזור לרמה האופטימלית.
לא יהיה חיובי לחשוב על המשחק מול ספרד. התוצאה היחידה שטובה עבורנו היא לעלות שלב וזה בדיוק הדבר שאנחנו מתרכזים בו".
ערב-הסעודית: מאברוק זאייד, אחמד אל-דוסארי, רדה טוקאר, חאמד אל מונטשארי, עומאר אל-גאמדי, מוחמד נור, חוסיין סולימאני, סעוד קרירי, חאלד עזיז, נאוואף אל-טימיאט, יאסר אל-קהטאני.
אוקראינה: אולכסנדר שובקובסקי, אנדריי נסמאצ'ני, אנדריי רוסול, ולדיסלאב ושצ'יוק, ולדימיר יזרסקי, רוסלן רוטאן, אנדריי וורוביי, אנטולי טימושיוק, אולג שלאייב, אנדריי וורונין, אנדריי שבצ'נקו.
ספרד- טוניסיה
(שעה 22:00)
לאחר משחק מושלם מול אוקראינה מקווה ספרד עוד היום להבטיח את העלייה לשלב הבא כאשר תפגוש את טוניסיה שאיכזבה במשחק הקודם מול ערב הסעודית.
בספרד כבר חולמים על חצי גמר או גמר בתגובה טורס (חלוץ אתלטיקו מדריד וספרד) אמר :"חובת ההוכחה כעת היא עלינו. אנחנו רוצים להוכיח שזאת לא היתה הצגה חד פעמית".
דוס-סנטוס חלוצה המצוין של טוניסיה החלים מפציעה ועשוי לחזור להרכב.
ספרד: איקר קסיאס, סרחיו ראמוס, קרלס פויול, פאבלו איבאנס, מאריאנו פרנייה, מרקוס סנה, צ'אבי אלונסו, לואיס גרסיה, פרננדו טורס, דויד וייה.
טוניסיה: עלי בומניאל, חאטם טרבלסי, ראדי ג'אידי, קארים סעידי, דוד ג'מאלי, חאמד נאומוצ'י, ז'ווהר מנארי, אדל צ'דלי, ריאד בועזיזי, זאיד ג'זירי, פראנסילאודו סאנטוס.
תבלו![]()

- שוויץ
(שעה 16:00)
- אוקראינה
(שעה 19:00)
- טוניסיה
(שעה 22:00)
ציטוט ההודעה