שימשיכו להעדיף
אני כרגע כותב את התגובה הזאת ומחלל שבת אבל אני יהודי בכל זאת :|
בנוגע לביאת המשיח וכו',זה נדירים האנשים שיכולים להגיד לך וגם אם הם יכולים הם לא יתבטאו בצורה שכזאת זה לא מכבודם
ואני מדבר על אנשים כמו האדמו"ר הרב כדורי ז"ל ת.נ.צ.ב.ה
שימשיכו להעדיף
אני כרגע כותב את התגובה הזאת ומחלל שבת אבל אני יהודי בכל זאת :|
בנוגע לביאת המשיח וכו',זה נדירים האנשים שיכולים להגיד לך וגם אם הם יכולים הם לא יתבטאו בצורה שכזאת זה לא מכבודם
ואני מדבר על אנשים כמו האדמו"ר הרב כדורי ז"ל ת.נ.צ.ב.ה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
|
|
הבעייה ביהדות שלא הכל ברור
אז אנשים כמו אלה שדיאבלו אמר אומרים את דעתם
אבל זה לא הרציניים אז אל תיקח כל דבר קשה לא כל רב באמת יודע מה אלוהים חושב
אני רוצה להגיד ארבעה מילים שייסכמו את כל מה שיש לי להגיד
"דרך אץ קדמה לתורה"
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
"דרך ארץ קדמה לתורה"
זה נכון ואני אוהב את המשפט הזה
אני חושב שאני רשמתי לך בדיוק מי זה יהודי ואל תאמין ל"רב" הזה ..
כולם משכנעים אותי לא להאמין ל-"רב" הזה אם אפשר לקרוא לו ככה כי לדעתי צריך לקרוא לו טמבל....![]()
"איש איש באמונתו יחיה"
אני פשוט רוצה לראות מה דעתכם מי תומך בו ומי נגד מה שהוא אמר לי...
נכתב במקור על ידי AvixTz
מזתומרת "יש עלייו כמה "חוקים" ועוד כמה הלכות" ?
ככל הידוע לי אלוקים לא חושבנכתב במקור על ידי 0xyGen
הוא יודע
כשאתה חושב אתה מהרהר
הקב"ה לא המרהר ,בהכל הוא בטוח והכל הוא יודע
איש איש באמונתו יחייה בכל אומר שהגויים יחיו בדרכם ולא נכפה עליהם אמונה והיהודים יחייו בדרך הדת ולא נסור ממנה
ובנוגע למשפט "דרך ארץ קדמה לתורה" זה פשוט אומר שדרך ארץ הייתה נהוגה עוד לפני התורה (שלושת האבות זת"ע ע"ה נהגו כך עוד לפני קבלת התורה וזה כל העיניין)
מאז שיש את התורה נוהגים בדרך התורה אין דרך אחרת.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
קודם כל אביחי אני לא מאמין שאתה רשמת את המשפט הזה אני יודע שאתה יודע שאין דבר כזה :
"איש איש באמונתו יחיה" זה המצאה !
המשפט הוא "צדיק באמונתו יחיה" ככה שאנחנו לא יודעים מיהו צדיק ולא יכולים להתווכח על זה .
[נ.ב
מז טוב לך ?
מפקח ? D: D: פם פם פם]
דיאבלו זה לא נושא של 3 דקות זה הלכות ומפרשים והרבה מאוד , גר שלא שומר דינו כך וכך , גר השומר כך וכך ..
זה ארוך מאוד וצריך לשבת על זה , לא בפורום .
אתה מחפש פה קטנות חחחח אתה מבין למה התכוונתי כה הוא יודע מה צריך להיות ורבנים די מנחשיםנכתב במקור על ידי A-41
זה מה שטוב ביהודים הקראים הם לא מנחשים הם עושים מה שכתוב (לא שזה כיף להיות בבית כנסת בלי כיסאות שצריך כל הזמן לעמוד אבל אין להם תקטע של בשר וחלב כי הם פשוט לא אוכלים גדי בחלב אמו ובמקום מזוזה יש להם 10 הדיברות על כל דלת)
איש איש באמונתו יחייה זה משפט מוכר גם הם הומצא בקטע שהוא לא היה אמור זה כבר מוכר לפול אישים
תראה , אתה טועה ולמה אני אומר את זה , כי מצד אחד אתה צודק יש את הקראים וזה נכון שמה שהם עושים זה רק את התורה שבכתב .נכתב במקור על ידי 0xyGen
אבל עדיין יש גם את התורה שבע"פ ולמה גם זה חובה לשמור ?
תחשוב ככה אני יתן לך דוג' קטנה ,
התפילין בכל התנך [אבל בכל התנך !] לא רשום שהוא צריך להיות מרובע אז איך אנחנו יודעים ?
דרך התורה שבעל"פ אם אתה תקרא פעם פעמים מפרשים אתה תראה עד כמה הם חכמים ועד כמה מה שרשום שם נכון .