יש לחברה שלי יומולדת עוד מעט ואני לא יודע מה לקנות לה...
אני רוצה משו מקוריי ולא סתם...
אז בקשה תציעו לי דברים מיוחדים ומקוריים לקנות לה ליומולדתת!!!!!
ולא כמו בגדים ובשמים שזה כבר חרוש....
תודה!!
יש לחברה שלי יומולדת עוד מעט ואני לא יודע מה לקנות לה...
אני רוצה משו מקוריי ולא סתם...
אז בקשה תציעו לי דברים מיוחדים ומקוריים לקנות לה ליומולדתת!!!!!
ולא כמו בגדים ובשמים שזה כבר חרוש....
תודה!!
|
|
תראה אחי... יש לי כל מיני רעיונות....
סתכל...
אני יש לי יום שני חודש עם חברה שלי... והחלטתי לעשות לה משהו יפה.. אני עושה מאבן יפה כזאת לב..(משייף אותה.. יקח קצת זמן אבל היא שווה את זה והרבה יותר) ואז עושה לה שרשרת.. ואולי אני אחרוט לה משהו על..
אתה יכול גם לקחת סתם אבל ולהכין לה מן טבעת כזאת..
אתה יכול לקחת אותה לארוחה רומנטית בחוף הים.. למול השקיעה.. זה יכול להיות משהו ממש מגניב.. או אפילו סתם לשכב בים מול השקיעה..(עדיף שלא יהיו אנשים)
אתה יכול להעיר אותה בבוקר עם זר פרחים ואיזה שוקולד או משהו.. זה דבר שהיא לא תשכח הרבה זמן..(הביאו לי את הרעיון הזה אחד מהפורום.. לחגיגה של חודש עם החברה)
מקווה שעזרתי לך ואם אתה צריך עוד דברים אתה יכול לכתוב לי באייס אחי.. בכייף..
286-814-073
אחי זה אחלה רעיונות אבל זה לא ממש מתנה לשכב איתה על החוףף ודרך אגב זה היה כבר איתה ביום הראשון שהכרנוו... (הדבר הכי רומנטי שיש ) חברה שליי בקושי אוכלת לא מתאים לה מסעדה ... חחחחחח יש עוד רעיונות? תודה אחיי!!!!!!
אף אחד לא הזכיר מסעדה.... תכין לה את הארוחה אחי.. זה יכול להיות חביב..( מקסימום תבקש מאמא או אחות או משהו עזרה)
ממממ אם אתה לא רוצה משהו בים. עם ארוחת ערב וכאלו ..
אז אתם יכולים ללכת לסרט..
או לצאת לאנשהו ביחד.. =]
ואתה יכול לקנות לה ממ שרשרת או צמיד או תכשיט..
וגם דובי קטן כזה![]()
קח אותה לאיזה מקום אחי זאת המתנה הכי טובה.... והיא גם תהנה ממנה אם היא אוהבת אותך וכיף לה איתך...
זה הרבה יותר טוב מסתם להביא לה משהו וללכת...
קח אותה לאיזה מסעדה בים אחי, אני יודע?.... זה כבר אתה תהיה יצירתי תחשוב על משהו שהיא אוהבת...
זה משהו שאני הכנתי לידידה שלי פעם:
פעם בטיול צילמתי במקרה פרפר יושב על פרח. הגעתי לארץ והדפסתי את התמונה ומסגרתי. היא מאוד שמחה.
קח טיול על החוף , תיראו את השקיעה ככה בסבבה .ואז בשקיעה תן לה מתנה משהו כמו : שרשרת או תכשיט ...
היום זה כבר לא יקר...:s86:
ואז ניצחת בנוק-אאוט:Boxing:
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
קח כמה חברים טובים שלך קנה הרבה נרות, קח אותה לים תשבו שם תתנשקו סתכלו על הכוכבים...כמה חברים שלי כבר עשו את זה וזה עבד לא רע...וקנה לה איזה שרשרת או משהו