שיהיה 2GB זכרון מעבד AMD עם סוקט של AM2 וכרטיס מסך X1900XT תודה רבה מראש אני קונה אותו עוד כמה שבועות לא משנה לי בקשר לקונרו אני מעדיף AMD אז אני כבר מבקש מפרט ובלי מסך כי קנו לי כבר מסך מה שכתבתי פה BENQ 19 אינץ LCD תודה רבה מראש![]()
שיהיה 2GB זכרון מעבד AMD עם סוקט של AM2 וכרטיס מסך X1900XT תודה רבה מראש אני קונה אותו עוד כמה שבועות לא משנה לי בקשר לקונרו אני מעדיף AMD אז אני כבר מבקש מפרט ובלי מסך כי קנו לי כבר מסך מה שכתבתי פה BENQ 19 אינץ LCD תודה רבה מראש![]()
נערך לאחרונה על ידי hell14; 28-06-2006 בשעה 20:48.
|
|
Athlon™64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE
ABIT KN9 SLI Socket AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E
1GB Corsair DDR2 667Mhz X2
Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB
LiteOn SHW-160P6S x16 Black
HEC 525W ACE (SILENT)
כולל הרכבה : 8100
מארז תבחר כבר בחנות איזה בא לך ב400 שקל אפשר להביא מארז מכובד מאוד..
תחדש.
אוקי תודה ולא יהיו לנו בעיות עם KSP נכון?..ראיתי כמה תגובות לא טובות פה עליהם אבל גם שמעתי דברים טובים עליהם...אז אני יקנה מהם והרכבת את המפרט דרך האתר של KSP כן?![]()
כן
עזוב את כל המוגבלים האלה שפה שמשמיצים אותם סתם פה
קניתי מהם בעיקר ציוד הקיפי והר דיסק ולא היו בעיות
ואפילו כשרציתי להחליף את המצלמה הם לא אמרו מילה...
תקנה תגיד איך הם שכל הפאקצות פה יסתמו את פיהם
תחדש.
כרטיס קול שמת לי?...אני לא רואה שיש כרטיס קול או שככה זה בא עם כרטיס קול?..אני לא ממש מבין:eye:
כרטיס קול ורשת על הלוח
אהההה הבנתי זה עדיף מלקנות את זה לחוד?......ונ.ב אתה מאמין שיהיה להם את כל החלקים מתי שאני ואבא שלי נבוא אליהם לקנות?.......
נערך לאחרונה על ידי hell14; 28-06-2006 בשעה 23:07.
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5622
לדעתי לך על הכרטיס הזה הוא הכי טוב שיש בשוק
ביזבוז כסף ט-ו-ט-א-ל-ינכתב במקור על ידי DoR TnT
משמע גם זה לא עומד בתקציב שלו
וזה דבר דפוק לקנות כרטיס מסך ב4000 שקל כי רק עוד שנה וחצי הביצועים האמיתיים שלו יתחילו לבתבץ מהפתח , והכרטיס מסך ירד בחצי מחיר לפחות אם לא יותר
ווהא יצא פרייאר ,חוץ מזה שהוא שילם מלא כסף
הוא יכול לקנות 2 כרטיסים של 1900XT רגיל 256 מגה לשים על SLI יצא הרבה יותר טוב....
1 GB זה מטורף ולא שימושי...
בקשר לכל החלקים , תאמת לא הכרטיס מסך והלוח הם מזמינים בכל מקרה לוקח להם כמה ימים להרכיב את המחשב , אתה לא מקבל את המחשב במידי כי הם צריכים להרכיב אותו , יקח להם בערך שבוע עד שכל החלקים יגיעו , כנס תשאל , תתקשר לפני שאתה מגיע תשאל על זמינות החלקים..
יש לך גם באתר תלחץ על הגרפים האלה ליד החלקים כשיש סימן שאלה וגרפים זה אומר זמינות של חלקים בכל הסניפים.
דבר ראשון זה עובר את התקציב שלי DOR TNT תקנה את זה אתה במקום לייעץ לא נראה לי שאת ה-X1900XT היית קונה... המחשב אבא שלי אמר לי גג עד 8500 ובתכלס זה גם די הרבה רוב הילדים פה לא נראה לי קונים ב-6000 מחשב לפי מה שראיתי שבקשו פה מפרטים... דבר שני ה-X1900XT מריץ לפי מה שהבנתי כל משחק שיש היום בלי שום בעיה הכל יפעל לי חלק ובחרתי את זה בתור מארז:
Supertalent CA-601UFB Blue
נערך לאחרונה על ידי hell14; 29-06-2006 בשעה 00:08.
בקיצר אחלה מחשב אם תלא רוצה לחכות לקונורו
לך על המחשב הזה
כרטיסי ATI שמים ב CROSSFIRE ולא ב SLIנכתב במקור על ידי Moshe
הלוח אם שנתת לו לא מתאים לכטיס כי הוא SLI
מטורף![]()
צודק
ומצטער אני לא הכי מעודכן , הייתי דיי מנותק מהמחשב בחודשיים האחרונים
ואין ל KSP לוח שמתאים , תתקשר תשאל לוח שושבת AM2 עם תמיכה בCROSSFIRE
יצאתי דביל:cool:
אווווונכתב במקור על ידי Moshe
אל תדאג Лёня
זה בסדר