אני רוצה לצאת עם החברה שלי לאנשהוא או לעשות כאילו איזה משו ביחד עכשיו גבר היינו בסרט מסעדה, בר וכל הדברים האלה אני רוצה רעיון מקורי או סתם מקום לצאת אליו...יענו משו נחמדד כזה
ולא מועדון או משו כזה כי אנחנו רוצים משו רגוע כזה נחמדד
אני רוצה לצאת עם החברה שלי לאנשהוא או לעשות כאילו איזה משו ביחד עכשיו גבר היינו בסרט מסעדה, בר וכל הדברים האלה אני רוצה רעיון מקורי או סתם מקום לצאת אליו...יענו משו נחמדד כזה
ולא מועדון או משו כזה כי אנחנו רוצים משו רגוע כזה נחמדד
|
|
אחי היינו...
אני רוצה מקום או משו כזה כי כבר היינו בים... בחצי שנה
בן כמה אתה אחי?
לך לסינמה סיטי..מגניב שמה..
זה יותר מגניב מסתם ללכת לסרט
שמע אנחנו לא יודעים מה בידיוק יש'ך שם אבל לפי מה שאני רואה היא שלך כבר יותר מחצי שנה...
ניראה לי שאחרי התקופה הזאת זה לא נורא אם לא תצאו כל יום למקום חדש אחר תמיד נחמד לעשות סיבוב בשכונה טיפה לטייל לעשות ספורט ביחד (לרוץ וזה...). קשה למצוא רעיונות מקוריים ושיהיו באזור שלך...
מה שאני ממליץ לך זה שאם אין מקום לצאת צאו לסיבוב לא חייבים אפילו לצאת אפשר בבית וזהו...
אפילו סתם סיבוב יכול להיות כיף ענק עם האדם הנכוןואם אתם מעל חצי שנה אז אני בטוח שאתה האדם הנכון...
כל דבר שאתה תלך אליו יכול להיות יפה וטוב השאלה מה אתה עושה שם ,
אם אתם בחיבור נכון ומבינים אחד את השני ואתה יכול "לעורר" את השיחה כל פעם מחדש
כל דבר שתעשה יכול להיות טוב איזה מקום אתה יכול לקחת אותה ממש אבל ממש לא חסר
יש לי שאלה בבואלינג הייתם ? [ממש מצחיק שם אם זאת בת שלא ממש מבינה בזה =) ] תנסה ..
ים בשקיעה על איזה סדין גם אם הייתם זה יכול להיות יותר יפה אם תעשה משהו מעניין שם :]
סינמה סיטי כמו שאני רואה שאמרו פה ..
בן כמה אתה ? אני אתן לך עוד רעיונות .
בעיקר תעשה מה שהיא אוהבת
תרצה אותה כמה שפשררררר...והכל יהיה בסדר ויסתדר
ומאוד מומלץ ים ים והמון כי זה הדבר הכי רומנטי או אפילו איזה פיקניק(כן כן חחח.)
זה דבר יפה ככה פיקניק בים שמסתיים באיזה מתנה יפייפיה שמראה לה כמה אתה אוהב אותהה
כמו שאמרו מעליי.. לכו לים בערב
עכשיו קיץ.. נעים שמה בערב.. שומעים את הגלים.. יש רוח נעימה
מקום רומנטי לגמרה.. ממש מיוחד גם .. כמה שהוא פשוט הוא מיוחד
קח אותה לים תשבו וכל זה
אתה מביא לנו איזה דיווח ? מה היה ?
D:
אני מחכה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני רואה כולם אומרים "ים ים ים" , ואתה מחפש משהו אחר... אז אני יזרוק לך כמה דברים :cool:
-פיקניק ( אני אישית לקחתי ילדה, הלכנו לסופר וקנינו מלא מלא ממתקים ושטויות ושתייה, ואז הבאתי שמיכה ואיזה ספר בדיחות, והלכנו לגן יפה עם מלא דשא, תפסנו פינה בפרטיות, והיה ממש כיף)
-באולינג (בנות חולות על החרא הזה, לך תבין למה)
-חוג סלסה (זה כזה כיף שאין לך מושג, ואם אתה מחפש מקום יש בקרבליבך בת"א)
-פאב סטלני (יש מקומות מפוזרים בארץ, כזה פאב/באר שיושבים על מזרונים, אולי נרגילה, אולי וודקה, אולי בירה, אולי כמה פיתות דרוזיות, זה ממש כיף ברוגע לשבת שם ולהנות מהמוזיקה והמקום)
-בריכה!!!! (כיף כיף כיף
-החלקה על הקרח (משהו סט, יש עכשיו בת"א/ירושלים/ועוד כמה מקומות מפוזרים בארץ)
-טיול ברגל/אופניים, או אפילו ללכת לסקייט פארק ולהשכיר רולר/אופניים/סקייטבורד ( אם אתם בקטע)
-ים (חהחהחהחהחה, אבל אולי לשנות בלהשכיר גלשן או אפילו גלשן רוח)
-טיול עם אוהל ליומיים לכנרת/ים/מקום נחמד (השקטטטטטטט, הרוגעעע, ה :eye: )
ומעבר לכל הרעיונות, יש המון המון המון מקומות שמציאים רעיונות לשטויות כאלו מקוריות, אז פשוט לך לאינרטנט/אנשים/מקומות ציבוריים עם מלא מודעות, ותמצא שם
בהצלחה![]()
-
בדיוק.. סתם להסתובב ברחוב.. לשבת על איזה ספסל.. לדבר וכל מיני כאלה..נכתב במקור על ידי DaRk GoD
ללכת לים..
תישאל אותה לאן היא רוצה בהתחלה ניבהלתי שראיתי שכתבת גבר במקום כבר הייתי בטוח הלכת עם גבר למסעדה XDDDD .
קיצור תשיאל אותה ואולי תלכו לאיזהמ שהו רומנטי על הים .
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*