פורטוגל לא לקחו את ארגנטינה על מה אתה מדבר?נכתב במקור על ידי Flash'
פורטוגל לא לקחו את ארגנטינה על מה אתה מדבר?נכתב במקור על ידי Flash'
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
|
|
סקולארי עשה חילופים לא נכונים, פורטוגל לא מספיק טובים.
צרפת לא יתנו גול בחיים מול איטליה, יאללה איטליה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
מונדיאל נהדר לא יודע מה אתם בוכים כל הזמן יהיה גמר ענק .. למרות שאחרי שראיתי את המשחק רציתי פורטוגל כי הגועל הצרפתי הזה והחילופים לא לתת לטרזגה לשחק זה פשוט בושה ..
בקיצור יאללה איטליה !!!
Indianapolis colts Champions!!!
מונדיאל היה בסדר..אבל הגמר? גועל נפש..שונא את צרפת (לא בגלל כל האנטישמיות וכל זה...)
המשחק מגעיל הם מסריחים..
הלוואי היה גמר אנגליה איטליה..ואנגליה הייתה לוקחת ..![]()
רק שלא יקחו תגמררררררררררררררר
זאת תהיה הנבחרת הכי גרועה אי פעם שזוכה בגביע.
FORZA ITALIA!
למה הוא הוציא את פאולטה לא הבנתי. עוד החלוץ החצי נורמלי שיש לו הוא מוציא?
פשוט חבל. צרפת לא היתה יותר טובה מפורטוגל. בגלל טעות מטומטמת שלא היתה צריחכה להיות [גם זה לא היה פנדל של 100 אחוז]. אבל זאת הבעיה של פורטוגל, אין לה נבחרת "חדה" מספיק עם מספיק שחקנים מנוסים.
אז יש לך בלם שמכשיל, חלוץ שלא משחק טוב, רונאלדו אחד שהולך לבד.
כלכך רציתי שבארטז יביא איזה בירטוז ויציל תמשחק ועד שהוא עשה את זה פורטוגל לא ניצלו.
הוא פשוט הדף את הכדור כאילו הוא משחק כדורעף פשוט לא יאמן האפס הזה.
הולך להיות גמר אחד המשעממים בהיסטוריה,2 נבחרות עם הגנות חזקות שיקשו על שחקני ההתקפה להגיע למצבים,אני מהמר על 1-0 קטן לאיטליה,זה אשכרה כאילו ישראל היא איטליה,כולם אוהדים אותה עכשיו.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
עדן דיי אתה מעצבן מה אתה אוהד צרפת גגועל נפששש משחק מסריחחחח פנדל שלא היה וגול של קבוצה ששיחקה כמו התחת שלי!!!
איכס איכסס
נסגרו בחצי שלהם עם הגנת פלדה ובארטז אפס
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני לא יודע מה איתכם אבל אני תופס מבארטז בנאדם מצחיק חחח
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
הוא דפוק לאללה
איזה השמטה זאת הייתה עם לא היו מפריעים לפיגו היינו רואים את פורטוגל בגמר!
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נכתב במקור על ידי -Alon-
זכור את מה שאתה אומר סבבה?
פשוט זכור כי ביום ראשון אני ישלח לך הודעה פרטית ונראה מה יהיה כתוב
טוב לדעתי.. משחק לא משהו בין שני הקבוצות מחצית שניה היית ממש חלשה בשביל צרפת פורטגל תקפו תקפו ותקפו ועדיין לא הצליחו לפרוץ את המנעול של ברטז... מחצית ראשונה לעמת זאת היית מאד מעניניית..
לדעתי פורטגול קבוצה ממש טובה עם הרבה כבוד
אבל צרפת זה צרפת וצרפת תיהיה צרפת לנצח =]
קיצר זהו תגידו ביי לפיגו כי היום זה היה או שפיגו הולך הביתה או שזידאן..
ואני מממממממממממש לא מבין למה טרזגיט לא משחק כבר שני משחקים
הרכב מנצח לא מחליפים.
בארטז הרג אותי עם ההשמטה הזאת הייתי בטוח הוא עושה הסבה לכדורעף או משהו, הוא כל כך תיאטרלי זה מצחיק.
הפנדל לדעתי היה אגב.
נכון הצרפתים שיחקו בונקר מגעיל, אבל הפורטוגלים לא עשו כלום, היו חסרי ברק לחלוטין רק הגביהו ועשו הצגות בתקווה לפנדל כל הזמן,שתי הנבחרות האלה לא שוות גמר וחבל.
ומסטיק,
איטליה לא ספגה גול במונדיאל הזה של שחקן יריב, רק גול עצמי מיקרי מול ארה"ב, אני לא רואה את צרפת כובשת מולם גול מסודר, תמיד יש את אפשרות הפנדל אבל.
לאיטלקים יש התקפה הרבה יותר מסוכנת לצרפת, והצרפתים פשוט לא מספיק טובים.
הכל פתוח בגמר אבל איטליה פייבורטיים לדעתי.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אלון זה לא קשור להרכב תראה איזה שחקנים הוא מכניס בכמחליפים .. גובו ,וילטורד,וסאהה תראה לי מי יותר טוב מטרזגה פה ??? טרזגה לא משחק בגלל היכולת שלו אלה בגלל שהוא בעונש על משהו שאנחנו אולי נידע עם איטליה יזכו ואולי זה ישאר בפנים אם צרפת יזכו ..
וכן בארטז עשה שטויות .. אבל עכשיו שאני חושב על זה לגבי פורטוגול יש לה הגנה טובה קישור מעולה אבל התקפה גרועה פאולטה לא שחקן והשאר בכלל מצחיק וזאת הבעיה שאין לה רגל מסיימת ותעבירו אותו טרזגה לפורטוגל ואתמול פורטוגול מנצחים 3-1 לפחות .. וזה מה שחסר בנבחרת הנהדרת הזאת .. כי מול אנגליה הם לא הבקיעו מול 10 שחקנים היום גם לא שמה שנשאר הסיכוי היחיד להבקיע מרחוק ולא תמיד אפשר ...גם בגמר היורו שיוון עשו הגנה נהדרת לחלוצים של פורטוגל לא הייתה תשובה ...
Indianapolis colts Champions!!!
הוא לא מכניס את טרזגה כי הוא מאמן פחדן. הוא משחק 4-5-1 ואת הנרי הוא כמובן לא מחליף אז את מי הוא יוציא במקום טרזגה? שהוא מוביל אין מצב לעוד חלוץ. המערך הזה פשוט מגעיל. הוא משחק הגנתי כי הוא מפחד:\נכתב במקור על ידי RaUl
ועוד מדברים על להאריך לו את החוזה מזה הכי השתגעתי.....הוא היה בדיחה במוקדמות, בדיחה בבתים...3 משחקים טובים היו לו מהשמינית ועכשיו מהללים אותו. בולשיט.