אפשר להבין מה זה תאכלו ת'לב!? אנחנו כולנו מדינה אחת.
כולם אוכלים את הלב על ההרוגים, אתם שומעים על עוד הרוג וזה לא כזה מזיז לכם, אבל אנשים זה ילדים בני 20 שנהרגים!! זה מפרק משפחות שלמות!! זה הכאב הכי גדול שהורים יכולים לקבל!
אנחנו לא צריכים להתכווח על שמאל או ימין, כולם צריכים להיות מאוחדים, ולראות את המטרה הסופית!
זה לא הזמן להפיל אשמות, זה הזמן לפעול.
מעניין אותי מאוד איפה כל היחידות הסודיות של צה"ל, כל היחידות המובחרות, אני ממש מקווה שברגעים אלו מתנהלים מבצעים חשאיים שאנחנו לא יודעים עליהם, כי אם זאת רק תקיפה שקופה, אנחנו רק במצב של נסיגה, מנסים לגרום לאוייב לנסוג, החיזבאללה אירגון חכם מאוד, הם לא מפגרים, אנחנו במצב קשה מאוד.
שימו לב אילו שיטות לחימה חכמות, הם גוררים את צהל לבפנים ופוגעים מבחוץ, יש לי הרגשה שהם מוצבים בתוך הגבול שלנו , בתוך השטח שלנו ושולחים משמה טילים בלי שנרגיש, כי המרחק לחיפה רחוק ואני לא חושב שהם יגיעו אליו מלבנון , רק מתוך הארץ בלי שנשים לב, או שנשים לב מאוחר מדי.
תפסיקו לרדת על אולמרט, מה כבר אפשר לעשות במקומו? הוא עשה טעות אחת, שהוא איים יותר מדי פעמים ורק בסוף פעל, הוא היה צריך לפעול לפני זה, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.
אני ממש מקווה שנקבל תגבורת מארה"ב , כי סוגרים עלינו משתי חזיתות וזה לא חכם, קשה לנהל ככה צבא.
אפילו שבצה"ל טוענים שזה לא מפריע שיש לחימה בעזה וגם בלבנון הם משקרים.
אין מצב שזה לא מפריע, שתי פיקודים שונים, המון בלבול, חוסר בכוח אדם, ועובדה שיש גיוס ענק כרגע.
אני ממש מקווה שיהיה בסדר.

ציטוט ההודעה