תנו לי דוגמאות למאכלים שומניים ומשמינים, כל מה שעולה לכם בראש!
תנו לי דוגמאות למאכלים שומניים ומשמינים, כל מה שעולה לכם בראש!
|
|
אתה צוחק :| ?
חסר ?
סופגניות ומטוגנים למיניהם .. פיצוחים , בשרים ..
מה זה השאלה הזאת :\ ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה שיש אחי
או לפחות מה הם המאכלים היותר שומניים סבבה?
מטוגנים , כל המאכלים ה"ספוגי" שמן ..
ממתקים שוקלודים וכד' ..
אתה רוצה שומן ? תוכל לפני השינה .. זה לא הכי בריא אבל הופך לשומן .. תעשה ספורט זה יהפוך גם למסת שריר אם תעבוד טוב ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שטות אחי זה שצורכים שומן לפני שינה לא אומר שהוא יומר לשומן בגוף שלנו.
אתה רוצה להשמין? חבל..
תעלה במסת שריר , תאכל נכון, תראה טוב, שומן יכער אותך..
YS , אוכל לפני השינה לא בריא עי זה לא "מסתדר" טוב בגוף כי הוא לא בתזוזה כמו במהלך היום
זה לא מסתדר בשריר , זה לא בדיוק יומר לשומן ב100% אבל אחוזי השומן של אוכל בלילה הרבה יותר מאחוזי שומן של אוכל בבוקר .. תסכים איתי ?
וYS צודק .. תאכל נכון תעשה ספורט , פחות אירובי ותעלה במשקל + תראה טוב D:
בהצלחה ..
לא אחי אני לא מסכים איתך, אתה בעיקרון טוען שלא טוב לאכול בלילה, זאת טעות מרה הרבה מאמינים שאסור לאכול אחרי 7-8 בערב ודברים כאלו, הגוף נכנס לצום בלילה, הוא במצב שאין לו חלבון, אתה צריך לספק לו פחמימות+שומן בריא+חלבון לפני שהוא נכנס לצום הזה, בכמות הנכונה כלפי הגוף שלך, ואתה לא רק שלא תשמין, אתה תוכל גם להרזות נכון, צריך לאכול לפני השינה, זה חשוב מאוד, אם אני לא אוכל לפני השינה אני אקום באמצע הלילה לאכול.
אז זהו שאני שואל על הדברים היותר שומניים כדי לדעת מה לא לאכול..
זה לא שאני שמן אבל פשוט אני לא רוצה יותר מדי שומן מבינים?
דוגרי כמעט הכל משמין. אבל אם אתה אוכל אתה צריך לאכול במידה. ולגון..
אז זהו שאפילו אם לא תאכל את כל מה שמשמין.. ותאכל רק דברים בריאים,
לדוגמא - יותר מידיי אורז/טונה/קוטג'/לחם מחיטה מלאה, אתה גם תשמין..
תמנע מאכילת ממתקים,משקאות מוגזים,פיצוחים,בשר שמן(סטייקים,בשר כבש וכו'),מעדנים(יוגורטים דלי שומן הם מעולים וגם טעימים אבל למשל מילקי וכאלו = קלוריות מיותרות וסוכר שחבל להכניס לגוף)
וכל הדברים האחרים שבסגנון
בכדי לא להשמין ת'דאג לאכול בצורה מסודרת, פחות או יותר על ה BMR שלך (כמות האנרגיה שהגוף שלך מבזבז ליום.)
אחחח המאמרים בבאדי בילדינג אפילו לילד מרוקאי מכניסים קצת שכלנכתב במקור על ידי Yellow Slider
![]()
:s86: :s86: :cool:
נו מה ציפית?
אם אתה רוצה להשמין בסה"כ תצרוך יותר קלוריות מאשר אתה שורף
חחחחחח קרעתם אותי
אני גם עובד במכון אם זה חשוב
אני פשוט רוצה לדעת מה לא משמיןן
איזה באסה בשר כבש אני מת על זה =\
ומה משקאות מוגזים עושים? אני יודע שזה לא הולך טוב עם חלבון ועם אימוני כושר... אבל מה קשור להשמנה?