הקשיב לפיל הלך איתו עד הסוף
מסר לקוואמי[!] ניסה ליצור משחק משולש חדש
לא הלך
הקשיב לפיל הלך איתו עד הסוף
מסר לקוואמי[!] ניסה ליצור משחק משולש חדש
לא הלך
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
אין מצב ביקום שפיל אמר לו ככה לא להשתתף במשחק
תבין
יש לשחק קבוצתי
ויש להיעלם
מה שהוא עשה זה פשוט להיעלם
הוא יכול לעשות פוסטאפ ולמשוך דאבל טים
או לעשות פיק אנד רולים וליצור מצבים לאחרים
במהלך הסדרה הוא עשה את זה טוב וגם קלע וגם שיתף את הקבוצה ( יחסית אליו )
אבל אין בסוף פשוט לא ראן אותו
אם הוא לא נפצע ( ואני לא חושב שהוא נפצע ) הוא פשוט יצא מעפן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מייקל ג'ורדן בתחילת הקריירה שלו היה בדיוק ככה חאלס לחפש השוואות כל הזמן אי אפשר להשוות אז החוקים היו שונים המזרח זה לא המערב חאלס אין מה להשוותנכתב במקור על ידי Frisky
ומה מייקל בתחילת הקריירה שלו השיג ? :\
הפסדים לבוסטון ודטרויט ? :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא ניראה לי שהבנת אותי, אבל מה שבטוח זה שאני לא הבנתי אותךנכתב במקור על ידי hacked87
![]()
קובי בראיינט במחצית השנייה של המשחק ה7 נעלם מסיבה אחת, כי נמאס לו.
ככה לפחות זה נראה לי וזה ההשערה שלי.
היה 15-20 הפרש לפיניקס, בראיינט היחידי שתיפקד, בראיינט אחרי סדרה שלמה ששיחק קבוצתי במשחק ה7 אף אחד לא הגיע, לאמר קוואמי וולטון סמוש אף אף אחד לא עשה כלום ובראיינט הפציץ 20 נקודות מחצית ראשונה ומחצית השנייה שהייתה גארבג' טיים הוא עשה סוג של שביתה איטלקית, התנהגות אדיוטית ושחצנית למדי אבל עובדה, הלייקרס לא עשו כלום וחטפו בראש.
לנושא, ג'ורדן היה כל כך שחקן לא קבוצתי ב5-6 השנים הראשונות בקריירה שלו והיה סוג של קובי בראיינט מבחינת התנהגות על המגרש, תנו לבן אדם הזדמנות להתבגר הוא סך הכל בן 28.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
ההבדל אלון שג'ורדן שיחק אגאוסיט ולא קבוצתי הוא הודח מהפלאוף וזה כאב לו וגרם לו לחשוב מה לא בסדר .. אצל בראיינט זה אחרת הבן אדם כבר היה 3 פעמיים אלוף כאשר הוא שיחק בדיוק אותו דבר איך שהוא משחק עכשיו .. לכן קשה לי לראות אותו משתנה למה שג'ורדן הפך כי אליפויות כבר נמצאות על האצבעות
Indianapolis colts Champions!!!
בנו אודריך הכי תותח בעונת הרוקי שלו זכה באליפות...אפילו לדאנקן לקח שנתיים
זה הישג ... גם לברון עשה הישגים גדולים עוד בעונת הרוקי שלו ...נכתב במקור על ידי Michael
בלי קשר : חתימה יפה , אתה מכיר IFL ?
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
גם דרקו היה אלוף בעונה הראשונה שלו ...
Indianapolis colts Champions!!!
נכתב במקור על ידי OrP
תודה אחי
ברור מכיר מתפוז...