אז ככה..
הם באו לרחובות עומר וכמה מחבריו XD שהחשוב מבניהם בסיפור הוא דור... ילד שקסי לולז
אז ככה הם באו לרחובות לפגוש כהמה חברים מרחובות שהיינו בקורס וזה
קיצור אחד מהם דוק הזה רוצה ילדה אחת מרחובות אז הוא רצה לדבר איתה אבל היא היתה חיבת ללכת אז אמרתי לו שישאר אצלי ושמחר ילך אליה הביתה... אז סבבה
אבל אז עומר לא יכל לחזור לבד הביתה כי מונית לראשון זה מדה פאקינג יקר.. אז אמרנו לו שילך לפייביש
asaf93 אבל הבנזונה אמר בסדר ואיך שהגענו אליו מתחת לבית הוא פיתם אמר שהוא לא יכול ורק ב2 הוא היתקשר פיתום להגיד שהוא יכול אבל הם כבר היו אצלי [דור ועומר]
סבבה יש לי מיטה נפתחת אבל לא היה מקום לעומר אז סידרנו תמיטות בצורה מוזרה ושמנו לעומר מזרון שאבא שלי גנב במילואים חחחחחח XD והוא ישן מקופל כמו חמוס
אבל בקטנה העיקר שהוא נהנה
רציתי לצלם תמונה של איך שישנו אבל בשביל למאת מהחדר ולהביא תמצלמה היה צריך לקפוץ מהחלון ולהיכנס דרך הדלת כניסה של הבית אז וירתרתי XD
קיצור בבוקר חרשנו על מייפל :| מושפעי שכמונו
ואז ליוינו את דור לחברתו לעתיד שבסוף אמרה לו שהיא בכלל לא רוצה אותו![]()
![]()
טוב בנתיים שהוא אצל חברתו לעתיד שלא רצתה אותו אני ועורמ הלכנו לקניון ואכלנו בצ'יקן ביט איזה באגט טוב עם רצועות עוף ברטבים מוזרים שהם המציאו לבד... XD רק שדי נראה לי שהוא היה מקולקל ועומר נאלץ להוריד חבילות אצלי בבית אבל לא נורא הוא עשה את זה מהר ואז חרשנו עוד פעם על מייפל XD וניגנו בגיטרה [דור הוא פרו בגיטרה בזכותו יצאו דרופים] מממ ואז המ
הא שכחתי להגיד שבקניון קניתי שרשרת חדשה כי זה היה בזול -_- והחלפתי תעגיל הרפואי שאני איתו כבר שלוש שנים בעגיל אחר חחחחחחחחחח [ואני באמת איתו שלוש שנים :|]
וכל האלה שחושבים שעשינו דברים מגונים בלילה אז לא אלה אם היינו ממש שיכורים מהשוקו ואני פשוט לא זוכר...
הא ועורמ הוא חתיך שקסי עם תחת חטוב אור [ספק המנושים שאמר שיספק לי ועוד לא סיפק לי!!! :@]
אני לא בוגד בך זה פשוט אני אוהב אותך שניכם

] מממ ואז המ
ציטוט ההודעה