רציתי כבר ללכת למכון סוף סוף הרופא שלי אמר לי בגלל שהוא נתן לי פטור מספורט הוא לא יכול להביא לי לפני סיום הלימודים אז ככה אחרי שסיימתי עם הלחץ של הלימודים הלך לי חודש---------------- נגמר החודש הזה סוף סוף אני בא לקחת את האישור הרפואי ישר אחרי זה הלכתי עם חבר להרשמה בקאנטרי שבו נמצא המכון מתכנן סוף סוף להתחיל ועושים לי אבא שלך צריך לבוא איתך להירשם ולחתום שהוא מסכים לך... בינתיים בגלל שהיה יום חמישי שבו המכון עובד יום אחרון ונפתח שוב בשני נאבד לי האישור הרפואי..לקח לי כמה ימים והלכתי שוב להביא אחר אני בא איתו להרשמה אחרי שאבא שלי חתם שאני יכול והיא עושה לי שהאישור לא טוב וצרךי להיות כתוב שאני יכול להתאמן במכון קושר מהאנטרי הלכתי ברגל שוב לקופת חולים שזה חום ורחוק רצח אמרתי לרופאה שמה שהיא הבאיה לי לא טוב היא הדפיסה לי חדש שבו גם לא כתוב "יכול הלתאמן במכון כושר" ואמרתי לה את זה והיא אומרת לי שלכולים היא מביאה את זה ומקבלים את זה..אני חוזר מישם ברגל להרשמה עושים לי זה לא טוב בינתיםי עוברםי כמה ימים באתי לשם עם אבא שלי ואומרים לנו צרךי ללכת לרופא מזדיין ומיוחד שרק הוא יכול לכתוב תמשפט הדפוק הזה "יכול הלתאמן בחדר כושר" ורופא שעולה כסף וככה הוא מרוויחים פה..עברו שוב כמה ימים התחילה המלחמה ומאז הכל סגור וגם הקאנטרי..כל הסיפור זה חודשיים מאז שרציתי להתחיל ולא התחלתי בגלל זה..ואיך שזה נראה גם אני לא יתחיל בקרוב

ציטוט ההודעה
חחח גם אני לא משלם גם לא צריך אישורים וגם זה לא רחוק מהבית זה פשוט בבית חח