קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו הולך לבומבמלה?
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 04-04-2006, 01:52
  2. מישהו הולך לבוםבמלה?
    על ידי Uiop בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 16:10
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 17:00
  4. מישהו הולך לפגסוס?? ||:
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 17:08
  5. מישהו הולך בסוף החודש למופע של ддт?
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 21:19
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

סקוויז מצעד הגאווה.. מישהו הולך? - עמוד 2

משתמש מכור האוואטר של Troy
    שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מותר להעתיק,אסור להיתפס=)

ציטוט נכתב במקור על ידי michal
    סתם שאלה, ליד הכנסיה של האפיפיור בותיקן למה לא עושים מצעד גאווה? "כי זה מקום קדוש" ...אף אחד לא מעלה בדעתו לעשות שם...
    ירושלים, עיר הקודש בעולם כולו ובארץ ישראל בפרט לבוא ולעשות מצעד גאווה?
    כמה מיליונים של אנשים ברחבי העולם והארץ חתמו על עצומה שמצעד הגאווה לא יערך בעיר הקודש(גם אני חתמתי), אם הולכים לפי הדמקרוטיה אז זה הרוב , לא? הרוב לא רוצה שזה יתקיים אז זהו שלא יעשו את זה.
    אני דתיה ואני מאמינה בקב"ה ובתורתו, הומואים ולסביות עוברים על איסור מהתורה, יופי הם עוברים על איסור מהתורה וזה זכותם אבל למה הם צריכים לפרסם ולצאת במצעד שמראה על הנטיות שלהם? זה לא מעניין אותי וזה גם לא נראה לי מעניין מישו חוץ מעצמם....
    יש איסור בתורה?
    להזכירך
    דוד אמר "ואהבתי אותך יותר מאהבת אישה"
    אומר משהו?
    וירושלים זו עיר קדושה
    אבל האזור שמחוץ לחומות גם קדוש?
    זה לא שהם עושים את המצעד ברחבת הכותל
    אני אדם מאמין אבל אני לא חושב שזה גועל נפש
    יש משפט,איש איש באמונתו ייחיה
    ואני לא חושב שאין הומסקסואלים או לסביות שמאמינים ושומרים מצוות
    זכותם לאהוב כפי רצונם לא?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EviL BunnY
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אם אשתך לא לידך,תן לידך להיות אישתך

סתם שאלה, ליד הכנסיה של האפיפיור בותיקן למה לא עושים מצעד גאווה? "כי זה מקום קדוש" ...אף אחד לא מעלה בדעתו לעשות שם...
    ירושלים, עיר הקודש בעולם כולו ובארץ ישראל בפרט לבוא ולעשות מצעד גאווה?
    כמה מיליונים של אנשים ברחבי העולם והארץ חתמו על עצומה שמצעד הגאווה לא יערך בעיר הקודש(גם אני חתמתי), אם הולכים לפי הדמקרוטיה אז זה הרוב , לא? הרוב לא רוצה שזה יתקיים אז זהו שלא יעשו את זה.
    אני דתיה ואני מאמינה בקב"ה ובתורתו, הומואים ולסביות עוברים על איסור מהתורה, יופי הם עוברים על איסור מהתורה וזה זכותם אבל למה הם צריכים לפרסם ולצאת במצעד שמראה על הנטיות שלהם? זה לא מעניין אותי וזה גם לא נראה לי מעניין מישו חוץ מעצמם....
    מזתומרת עוברים על איסור מהתורה,מה הומו אשם שהוא הומו?,זה לא שהוא עם גבר רק בשביל לעבור על איסור התורה.

We dont need no education
    We dont need no thought control
    No dark sarcasm in the classroom
    Teacher, leave those kids alone

משתמש ותיק האוואטר של Uiop
    לייקים
    2
    נקודות
    211
    משפט מחץ
    ציפור קטנה לחשה לי שאתה קורא לי את משפט המחץ

כל הקטע של המצעד זה באמת דבר דפוק..כי זה שהם עושים מצעד הורס את התדמית שהם רוצים ליצור לעצמם כאנשים שווים ורגילים ולא שונים..כי אם הםלא שונים למה זה אמור לעניין מישהו חוץ מאת עצמם מה שהם..אנשים סטיירטים לא עושים מצעד שאומר את זה....את מה שכתבתי פה אמרו מלא לפניי..אבל מה אני יגיד אין מה לעשות ימשיכו להיות מצעדים כאלה כל הזמן..וכל מה שנשאר לי זה להנות מהלסביות שמתחרמנות שם חופשי בעירום וגורמות לי טיפה נחת קטנה בעולם הזה..[=

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

הומואים עוברים על איסור מהתורה :"לא תשכבו משכב זכר". אז ככה לבוא ולהתגאות בזה בעיר הקודש ובארץ ישראל??? זה ממש לא נורמלי, בגלל זה יש למצעד הזה התנגדות עצומה!!!
    אהבת דוד ליונתן לא הייתה אהבה כזאת!! הם אהבו אחד את השני מאוד אבל לא בקטע הזה, אתם יכולים לבדוק אפילו בספר שמואל שזה לא ככה ותקראו קצת פרשנים.

ובקשר ל"הומו אשם שהוא הומו.." לפי דעתי הדבר הזה דיי פסיכולוגי, בנאדם נולד בטבעיות שלו עם משיכה לאישה, אדם שמרגיש משיכה לגבר יכול להתשלט על עצמו, למה הוא צריך לצאת במצעד ולהגיד לי שהוא נמשך לגבר?
    זה לא מעניין אותי וזה גם מגעיל אותי, כי זה לא דבר נורמלי.

"איש איש באמונתו יחיה"? אין כזה משפט חמודים. יש משפט "צדיק באמונתו יחיה".
    אם יש הומואים ולסביות שמאמינים ומקיימים את התורה והמצוות הם לא היו הולכים במצעד הזה ובוודאי ובוודאי שהם לא היו הומואים ולסביות כי זה נוגד את התורה והמצוות.
    זה כמו שאדם דתי יאכל חזיר, זה נראה לך הגיוני?!

ו-smek באמת שמיליוני אנשים (לאוו דווקא יהודים) חתמו על עצומה שמצעד הגאווה לא יערך בירושלים, היה על זה כתבה בחדשות מלפני שבוע בערך, אתה רואה דפים מלאים בחתימות של אנשים, תלך בירושלים כל פינה יש מישו שמחתים על זה ומרחבי העולם שלחו פוללללללללללללללללללללללל חתימות דרך האימייל לאישה שמארגנת על העצומה. תעשה חיפוש באינטרנט יכול להיות יהיה....
    נערך לאחרונה על ידי michal; 31-07-2006 בשעה 11:22.

שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

הומואים עוברים על איסור מהתורה :"לא תשכבו משכב זכר". אז ככה לבוא ולהתגאות בזה בעיר הקודש ובארץ ישראל??? זה ממש לא נורמלי, בגלל זה יש למצעד הזה התנגדות עצומה!!!
    אהבת דוד ליונתן לא הייתה אהבה כזאת!! הם אהבו אחד את השני מאוד אבל לא בקטע הזה, אתם יכולים לבדוק אפילו בספר שמואל שזה לא ככה ותקראו קצת פרשנים.

ובקשר ל"הומו אשם שהוא הומו.." לפי דעתי הדבר הזה דיי פסיכולוגי, בנאדם נולד בטבעיות שלו עם משיכה לאישה, אדם שמרגיש משיכה לגבר יכול להתשלט על עצמו, למה הוא צריך לצאת במצעד ולהגיד לי שהוא נמשך לגבר?
    זה לא מעניין אותי וזה גם מגעיל אותי, כי זה לא דבר נורמלי.

"איש איש באמונתו יחיה"? אין כזה משפט חמודים. יש משפט "צדיק באמונתו יחיה".
    אם יש הומואים ולסביות שמאמינים ומקיימים את התורה והמצוות הם לא היו הולכים במצעד הזה ובוודאי ובוודאי שהם לא היו הומואים ולסביות כי זה נוגד את התורה והמצוות.
    זה כמו שאדם דתי יאכל חזיר, זה נראה לך הגיוני?!

ו-smek באמת שמיליוני אנשים (לאוו דווקא יהודים) חתמו על עצומה שמצעד הגאווה לא יערך בירושלים, היה על זה כתבה בחדשות מלפני שבוע בערך, אתה רואה דפים מלאים בחתימות של אנשים, תלך בירושלים כל פינה יש מישו שמחתים על זה ומרחבי העולם שלחו פוללללללללללללללללללללללל חתימות דרך האימייל לאישה שמארגנת על העצומה. תעשה חיפוש באינטרנט יכול להיות יהיה....
    נראה לי שהדיון הזה כבר צריך לעבור פורום חח אבל ל נורא
    כן יש משפט שאומר "איש איש באמונתו ייחיה"
    תסבירי את זה,במצעד הגאווה שנה שעברה אדם חרדי דקר את אחד המשתתפים
    משמע-ניסה לרצוח אותו ומה כתוב בעשרת הדיברות?
    יש חרדים שגונבים (האמ אריה דרי) ויש חילוניים שהם צדיקים יותר גדולים מהם במעשים טובים של עזרה לזולת
    ותרומה לחברה ולקהילה וכן חלק מהם הומואים.
    עברי לידר בן אדם רע? אני אישית אוהב מאוד את המוזיקה שלו אז מה עם הוא הומו?
    הוא יהודי והוא אח שלי בדיוק כמו החרדים בירושלים שאותי מחשיבים גוי כי אני חילוני
    "הלוואי והייתי אוהב את היהודי הצדיק ביותר כמו שהקב"ה אוהב את היהודי הרשע ביותר" ראיתי את זה בפורום דתות ומיסטיקה,את חושבת שהם פסולים כי הם הומואים? מותר להם לקיים מצעדים איפה שהם רוצים והם יהודים בדיוק כמוך.וזה הוכח שהומו זה לא דבר שאתה בוחר בו ככה אתה וזהו אתה יכול לשמור את זה לעצמך אבל אתה פשוט ככה.
    ואנא הסבירי מה זה צדיק. אחד שמקיים מצוות לפי דעתך לא?
    שמעי אני אדם מאמין אבל לא ממש בא לי לשכב על קברים של צדיקים גדולים כי הם אמרו משהו חכם פעם.
    רוצה להשתטח על קברי צדיקים,לכי להר הרצל בירושלים,יצחק רבין קבור שם,הנה לך צדיק שנרצח על ידי יהודי אח שלו ועוד יגאל עמיר דתי!
    מה יש לך להגיד על זה? אני בעד המצעד שלהם
    אני לא הולך להשתתף בו כי אני סטרייט אבל אין לי בעיה עם זה,שיהנו להם.
    נערך לאחרונה על ידי Troy; 31-07-2006 בשעה 11:45.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מיכל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יהודי, איפה שאתה ואיך שאתה, הקב"ה אוהב אותך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Troy
    נראה לי שהדיון הזה כבר צריך לעבור פורום חח אבל ל נורא
    כן יש משפט שאומר "איש איש באמונתו ייחיה"
    תסבירי את זה,במצעד הגאווה שנה שעברה אדם חרדי דקר את אחד המשתתפים
    משמע-ניסה לרצוח אותו ומה כתוב בעשרת הדיברות?
    יש חרדים שגונבים (האמ אריה דרי) ויש חילוניים שהם צדיקים יותר גדולים מהם במעשים טובים של עזרה לזולת
    ותרומה לחברה ולקהילה וכן חלק מהם הומואים.
    עברי לידר בן אדם רע? אני אישית אוהב מאוד את המוזיקה שלו אז מה עם הוא הומו?
    הוא יהודי והוא אח שלי בדיוק כמו החרדים בירושלים שאותי מחשיבים גוי כי אני חילוני
    "הלוואי והייתי אוהב את היהודי הצדיק ביותר כמו שהקב"ה אוהב את היהודי הרשע ביותר" ראיתי את זה בפורום דתות ומיסטיקה,את חושבת שהם פסולים כי הם הומואים? מותר להם לקיים מצעדים איפה שהם רוצים והם יהודים בדיוק כמוך.וזה הוכח שהומו זה לא דבר שאתה בוחר בו ככה אתה וזהו אתה יכול לשמור את זה לעצמך אבל אתה פשוט ככה.
    ואנא הסבירי מה זה צדיק. אחד שמקיים מצוות לפי דעתך לא?
    שמעי אני אדם מאמין אבל לא ממש בא לי לשכב על קברים של צדיקים גדולים כי הם אמרו משהו חכם פעם.
    רוצה להשתטח על קברי צדיקים,לכי להר הרצל בירושלים,יצחק רבין קבור שם,הנה לך צדיק שנרצח על ידי יהודי אח שלו ועוד יגאל עמיר דתי!
    מה יש לך להגיד על זה? אני בעד המצעד שלהם
    אני לא הולך להשתתף בו כי אני סטרייט אבל אין לי בעיה עם זה,שיהנו להם.
    לא אין משפט כזה זה המצאה של אנשים. יש את המשפט צדיק באמונתו יחיה ואי אפשר לדעת מי צדיק היום ומי לא חוץ מהרבנים גדולי הדור.
    בקשר למה שקרה שנה שעברה זה באמת אבסורד ולא טוב ואני נגד מה שקרה שם אבל אני גם נגד זה שיעשו את המצעד בירושלים כי זה פוגע בכל כך הרבה אנשים. ואם שנה שעברה הייתה כזאת התנגדות בירושלים למה לעשות את זה גם השנה בירושלים? (שעכשיו זה בכלל נכנס למודעות של האנשים...)
    תראה אני לא רוצה עכשיו להיכנס לדיון על אריה דרעי אבל תעשה לי טובה לך תחקור את הפרשה הזאת שוב ,סבבה? סתם עיוות ועלילת שווא. תראה את הסרט "אני מאשים" שעשו עליו ותראה איזה חרטה כל זה..
    לא אמרתי שחילונים הם אנשים רעים, חס וחלילה!! אני אוהבת אותם בדיוק כמו שאני אוהבת אנשים אחרים בעם שלי והם אחים שיליייייי. הם עוזרים וכל הכבוד להם על כל החסדים שהם עושים וזה לא פחות חשוב מקיום תורה ומצוות [אז בקטע הזה אתה ממש צודק..]
    תראה, אני הייתי פעם בהופעה של עברי לידר במקרה במדרחוב ופיתאום הוא מביא אותה ביציאה :"יש פה דתיים?" ענו לו כן....והוא ענה :"אם זה היה תלוי בי לא הייתי מכניס אותכם..."
    עכשיו אח של חברה שלי באותו זמן היה מאבטח שם דרך המשמר האזרחי היה בהלם ממה שהוא אמר עלה לבמה ואמר :יש פה הומואים? אם זה היה תלוי בי לא הייתי מכניס אותכם..."
    מוזיקה של בנאדם לא קובעת אם הוא טוב או רע חח אני אישית לא אוהבת ת'מוזיקה שלו, כל הכבוד לו שהוא עוזר לאנשים אבל גם יחס לאנשים אחרים לא פחות חשוב. לא אמרתי שזה שהוא הומו אז הוא רע אבל היחס שלו לציבור שלם בשירים שלו (מי שמכיר את כל השירים שלו יודע למה אני מתכוונת) מגעיל ומזעזע. אבל לא בעברי לידר עסקינן היום אלא במצעד עצמו.
    חרדים לא מחשיבים אותך לגוי חס וחלילה חס ושלום!!!!!מאיפה הבאת את זה?!
    מלפני כמה הודעות רשמת שישראל זאת מדינה דמוקרטית נכון? אם אתה בא בגישה של דמוקרטיה שזה הרוב , אז הרוב לא רוצים שהמצעד הזה יתקיים בירושלים אז לפי הדמוקרטיה המצעד הזה לא אמור להתקיים בירושלים.
    זאת לא מצווה להשתטח על קברות צדיקים זאת פשוט סגולה. אדם מתפלל על משו שם ומבקש מנשמת הצדיק שתתפלל לפני הקב"ה על זה או שבזכותו של הצדיק תפילתו של אותו אדם תענה.
    עכשיו שוב אמרת משו בלי לבדוק, לך תנסה להשיג את הספר "מי באמת רצח את רבין.." , תראה את הסרט של הרצח עצמו ותראה שיש שם דברים לא כל כך הגיוניים לגבי הרצח הזה שמאשימים את יגאל עמיר. אתה רואה את הכל מנקודת המבט של התקשורת(ובבקשה בלי תגובות על זה עכשיו)
    אתה בעד המצעד הזה שיבושם לך, אני נגד זהו הסתיים הויכוח אני מקווה.
    יומטוב

שם פרטי
    עמית
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מיכל אני חולק עלייך בחלק מן הדברים ובחלק אני מסכים איתך
    מיצינו את מטרת הדיון הזה
    =) נעול

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,546 | הודעות: 8,151,128 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect