קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-07-2009, 14:50
  2. [דיון]במה מכבי חיפה צריכה להתחזק?
    על ידי Shon. בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-06-2009, 18:05
  3. [דיון מרכזי] מכבי חיפה - בית"ר ירושלים
    על ידי De@n בפורום כדורגל
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 23-12-2008, 16:52
  4. [דיון] תלבושת מכבי חיפה לעונה 2008/2009
    על ידי רונקייי אבוטבול בפורום כדורגל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 31-08-2008, 13:26
  5. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 30-12-2006, 16:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

[דיון רציני] מכבי חיפה.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ברירת מחדל [דיון רציני] מכבי חיפה.

לפני התחלת המשחקים במסגרות הרשמיות נראה מה אתם חושבים שחיפה תשיג השנה ומה אתם אומרים על הסגל.

אוקי.
    יש לנו פה 2 חצאים של קבוצה [4-4-2]:
    התקפה- מצוינת, הגנה- רעועה משהו [אני לא יגיד גרועה כי עדיין זה חומר שחקנים טוב].

התקפה:
    חלוצים- יניב קטן, רוברטו קולאוטי. [מחליפים: שלומי ארבייטמן, עדן בן-בסט, תומר חמד]
    קשרים התקפיים- גוסטבו בוקולי, אלן מסודי. [מחליפים: מאור מליקסון, ליאור רפאלוב, מאור בוזגלו]

התקפה מצוינת. יניב קטן חזר במקום ארבייטמן המאכזב [לטעמי], קולאוטי הפך לישראלי מה שעושה אותו שווה כפליים כחלוץ. מסודי השחקן הכי טוב בעמדה שלו [קשר שמאלי] בליגה. אולי הזר הכי טוב בישראל. נקווה שהוא יתאקלם כמו שצריך בחיפה ויציג לפחות את יכולת כמו שהציג שנה בעברה בנתניה ואפילו יותר. חיזוק מבורך.

הגנה:
    קשרים הגנתיים- חאבייר דירסאו, חאבייר אנדרסון. [מחליפים: עבאס סואן, רביז גדול (נקווה שלא נצטרך אותם)]
    בלמים- רפאל אולארה, דקל קינן. [מחליפים: אלון חרזי]
    מגנים- אלון חרזי, אדורם קייסי. [מחליפים: אייל משומר, חיים מגרלשווילי]
    שוער- ניר דוידוביץ' [מחליף: תום אלמדון]

ההגנה נחלשה. עידן טל עזב ובמקומו בא אנדרסון. קראתי כתבה עליו היום בעיתון נראה ונשמע שחקן מצוין ויש לו גם כימיה עם דירסאו הם שיחקו שניהם בברזיל שנה באותה קבוצה. אני מקווה מאוד שהוא לא יאכזב. לרוני לוי יש יכולת מצוינת לבחור זרים, הלוואי וזה ימשך. דירסאו משמש כבאנקר בטוח, בין המצטיינים של העונה שעברה. בנאדו כמעט בטוח ילך, ובמקומו בא דקל קינן הלא מנוסה. למרות שהוא שיחק לפני שנתיים כבלם עם בנאדו איזה עונה שלמה, עדיין יש לו טעויות וחסר לו נסיון. אני מעדיף את בנאדו הקצת פחות מהיר וקצת פחות בכושר אבל עם הרבה ניסיון ויכולת. מול ליברפול אני לא יודע איך קינן יתפקד. גם לא מוצא חן בעיני שאין מחליפים לבלמים וכל פעם שצריך להחליף בלם שמים את חרזי במקום ואז יצטרכו להעלות את משומר מגן ימני. אני לא מכיר תשחקן, ואם הוא היה בהפועל כפר סבא, זה לא מעודד בואו נאמר ככה. לפחות באגף שמאל אנחנו מסודרים, טוב שהשאירו את מגרלשווילי.

הקבוצה עכשיו לא בשיא היכולת, אבל יש למה לצפות.
    לי יש תקווה שנעבור את ליברפול, אתם יכולים לקרוא לי לא ריאלי אבל תמיד יש תקווה ואמונה. אם לא נשחק בישראל זה יפגע בנו מאוד [פה יבואו כל המשביתי שמחות ושונאי חיפה ויאמרו שנקבל תבוסה כבר במשחק הראשון, אז אם אתם מתכוונים לעשות את זה, אנא תמנעו מכך].
    חיפה הולכת כמו כל שנה על כל התארים, ואני בתקווה שנגשים את הטריפל שרצינו משנה שעברה. נראה מול איזה בית"ר ירושלים נתמודד, ומה היא שווה. חיפה פייבוריטית לאליפות, הייתי אומר גם לגביע אבל יש למה מזל רע במפעל הזה מה לעשות:\

אני עשיתי תסיקור:]
    תגובות?
    ואני מזמין תתותחים הכבדים של הפורום לענות, ולא רק את עושי הספאם הקטנים:]

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

מכבי חיפה לא מספיק טובה לעבור את ליברפול.

הם עדיין הפייבוריטים לאליפות כי הם הרבה זמן ביחד, נכון שהיו קצת שינויים אבל השלד אותו שלד.
    למכבי חיפה יש השנה את אחד הסגל ההתקפי החזק ביותר שנראה מאז מכבי חיפה של 2003 לדעתי עם איגביני פארלייה רוסו בניון וקטן, התקפה ברמה של ליגת האלופות אם תשאלו אותי.
    אבל שם המשחק זה הגנה.

דוידוביץ' זה דוידוביץ', ואולארה בלם ברמה גבוהה אבל אין מה לעשות, צריך להתחיל להפרד מהשלד הזקן, מבנאדו קצת נפרדו ועצוב לי שבצורה כזאת, אבל זאת הקפיצת מדרגה שהיורש דקל קינן צריך, לגבי עמדות המגנים לדעתי צריכים להתחיל לשלב את הצעירים יותר להתחיל להפרד מאלון חרזי ואדורם קייסי, ההגנה של חיפה לא מספיק טובה לאלופות וצריך להתחיל לבנות אותה בעיקר בעמדות המגנים.
    הקישור ההגנתי אגב חזק בטירוף.

המטרה הכללית לדעתי של יעקב שחר ורוני לוי צריכה להיות ללכת חזק בארץ על כל התארים, ולהגיע כמה שיותר רחוק ולצבור כמה שיותר ניסיון אירופאי בגביע אופ"א, כי ליברפול פשוט קבוצה מעולה.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

מכבי חיפה של השנה היא הרבה יותר מעניינת מהשנים שעברו בגלל השינויים הרבים שעברו בה, לא סתם שינויים קטנים כמו במהלך השנים אלא עזיבות רציניות והחתמות רציניות. פני הקבוצה השתנו ובגלל זה רואים תוצאות לא משהו במשחקי ההכנה עד כה.
    התקפה התחזקה, הקישור קצת ירד ברמתו על הנייר לאחר עזיבת עידן טל וזנדברג אבל אולי על המגרש יוכח אחרת ויסתבר שגם השנה יש לחיפה קישור חזק.
    הגנה ירדה בערכה שוב על הנייר, לא יודע מה הפיתרון של לוי אבל שיתוף צעירים השנה הוא קלף חשוב.
    כמו כל שנה רוצים את כל התארים ואפילו את הגביע החמקמק הזה.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

הבעיה שאין צעירים בהגנה.
    זמנו של מגרלשווילי יגיע, אם הוא נשאר בחיפה שנה הבאה הוא יעשה את עונת הפריצה שלו, העונה הוא יחליף את קייסי שיפצע הרבה לעת זקנה. משומר לא יודע מה הרמה שלו, אבל לא נראה שהוא יהיה יותר טוב מחרזי, לפחות לא עכשיו. אין עוד צעירים שיש לשלב בינתיים, יש את הכיאל הערבי הזה שהחתימו, הסתכלתי עכשיו בONE כתוב שהוא קשר אבל לא יודע למה זכרתי שהוא מגן או משהו כזה:\

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

אני לא מסכים איתך על זה שלרוני לוי יש יכולת מציאת זרים איכותים טובה:
    קודם כל בוא לא נשכח את הזרים שהוא הביא ולא הצליחו (דנטה לופז,עכשיו הוא בקבוצה גדלוה לפי מה ששמעתי,חורחה בניטז שהיא גרוע והיו לו כל הזמן כרטיסים, פאבל זבדיל שהיה אמור ליהות טוב אבל היה גרוע והאחרון זורן זאקיץ שלא נתנו לו הרבה הזדמנויות.)
    מכבי חיפה הלכה על בטוח כשקנו את קולאוטי כי הוא שחקן היה שחקן מחליף בבוקה. אותו דבר עם אולארה שהביאו את קפטן נבחרת צ'ילה. עם דירסאו היה לו מזל והתברר שהוא שחקן מצויין.
    את בוקולי ומסודי הוא הביא אחרי שהוא ראה אותם שנה בליגה. עם אנדרסון אני עוד לא יכול לקבוע..

אה ועוד משו משומר שחקן מצויין אני תמיד קונה אותו במנגר זה שהוא היה בכפר סבא זה לא אומר כלום.
    ולדעתי חזרתו של קטן תפגע קשה בארביטמן שהיה צריך לקבל את המקום בהרכב..

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי British_Bloke
    אני לא מסכים איתך על זה שלרוני לוי יש יכולת מציאת זרים איכותים טובה:
    קודם כל בוא לא נשכח את הזרים שהוא הביא ולא הצליחו (דנטה לופז,עכשיו הוא בקבוצה גדלוה לפי מה ששמעתי,חורחה בניטז שהיא גרוע והיו לו כל הזמן כרטיסים, פאבל זבדיל שהיה אמור ליהות טוב אבל היה גרוע והאחרון זורן זאקיץ שלא נתנו לו הרבה הזדמנויות.)
    מכבי חיפה הלכה על בטוח כשקנו את קולאוטי כי הוא שחקן היה שחקן מחליף בבוקה. אותו דבר עם אולארה שהביאו את קפטן נבחרת צ'ילה. עם דירסאו היה לו מזל והתברר שהוא שחקן מצויין.
    את בוקולי ומסודי הוא הביא אחרי שהוא ראה אותם שנה בליגה. עם אנדרסון אני עוד לא יכול לקבוע..

אה ועוד משו משומר שחקן מצויין אני תמיד קונה אותו במנגר זה שהוא היה בכפר סבא זה לא אומר כלום.
    ולדעתי חזרתו של קטן תפגע קשה בארביטמן שהיה צריך לקבל את המקום בהרכב..
    דנטה היה אמור להיות הימור בטוח בטוח כמו שקראת לאולארה. מי אמר לך שקולאוטי שהוא מחליף בבוקה יהיה טוב בישראל ושלא יחזור מקרה דנטה לופז עוד פעם איתו? חורחה בריטס לא בניטז. בסדר אז כל עונה יש לו זר אחד שנכשל.
    לגבי האחרים וואלה אני לא זוכר אותם אפילו:\. פרננדו לורפיסה גם היה כישלון מבחינת זר.

אבל אתה לא יכול לקרוא לקולאוטי,דירסאו,אולארה+בוקולי שמסכים שהוא היה הימור בטוח. זה 4 זרים מצוינים.
    כל פעם היה את השחקן הזר התורן שהיה לא טוב כמו בריטס ולורפיסה. 1 מתוך 5 אני בסדר עם זה. רק שזה לא יקרה העונה כמובן:]

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

התקפה פשוט מעולה
    הקישור גם טוב במיוחד ההגנתי
    ההגנה זאת הבעיה היחידה צריך למצוא את השחקן הנכון אין מה לעשות....

אני חושב שיש סיכוי לעבור את ליברפול תראה ליברפול קבוצה חזקה השנה יותר מתמיד עם הרכישות החדשות אבל אפשר לעבור אותם הם לא קבוצה בלתי מנוצחת
    באנפילד הסיכויים כמעט אפסיים אבל אם המשחקים יערכו בארץ זה כבר יתרון.
    אם המשחק יערך בקפריסין אני אולי אשכנע את אבא שלי לקנות לי כרטיססס אבל לא נראה לי שהוא יסכים
    אם זה בארץ אני שמה
    השאלה באיזה יציע אדום או ירוק?

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Or
    דנטה היה אמור להיות הימור בטוח בטוח כמו שקראת לאולארה. מי אמר לך שקולאוטי שהוא מחליף בבוקה יהיה טוב בישראל ושלא יחזור מקרה דנטה לופז עוד פעם איתו? חורחה בריטס לא בניטז. בסדר אז כל עונה יש לו זר אחד שנכשל.
    לגבי האחרים וואלה אני לא זוכר אותם אפילו:\. פרננדו לורפיסה גם היה כישלון מבחינת זר.

אבל אתה לא יכול לקרוא לקולאוטי,דירסאו,אולארה+בוקולי שמסכים שהוא היה הימור בטוח. זה 4 זרים מצוינים.
    כל פעם היה את השחקן הזר התורן שהיה לא טוב כמו בריטס ולורפיסה. 1 מתוך 5 אני בסדר עם זה. רק שזה לא יקרה העונה כמובן:]
    אני לא אומר שלחיפה אין זרים טובים כי לדעתי יש להם את הקבוצה הכי טובה וכי מעניינת עם הזרים..
    אני רק אומר שרוני לוי יודע לבחור זרים בדיוק כמו כל מאמן ישראלי בארץ. כמובן שזה לא תלוי רק בוא אבל גם בהנהלה ובשחקן עצמו..
    אני מאוד מקווה שאנדרסון יהיה מצויין כמו דירסאו אבל אי אפשר לדעת..
    בקשר לפאבל זבדיל וזוראן זאקיץ' הוא הביא אותם אחרי שהוא העיף את בריטס ולופז. זבדיל קשר התקפי שהבקיע שער אחד וזאקיץ לא קיבל הזדמנויות אז הוא לא נתן כלום לקבוצה..

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

מכיוון שאופ"א זונות וקשה לי להאמין שגם אם תגמר המלחמה לא יאפשרו למכבי חיפה לשחק ברמת גן הסיכויים לעבור את ליברפול מזעריים כרגע.

אני מאוד מקווה שיתנו משחקים שנזכור ולא יובסו ואולי אולי אפילו יעשו סנסציה ובמקרה הריאלי יותר יתקדמו כמה שיותר בגביע אופ"א ולא יעשו פאשלות ויפסידו לכל מיני דייגים מנורבגיה באופ"א.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

בדיוק אני חושב ששכחנו גם את האופציה של אופ"א, מכבי חיפה במידה של הפסד תיפול לסיבוב הבא של אופ"א בתקווה להגיע עד לשלב הבתים. חיפה יודעת שהיא יכולה להגיע עד לשלב הבתים ואף יותר מכך.
    בעזרת השם השנה נריח את אירופה קצת יותר זמן.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

לאיזה סיבוב של אופ"א נופלים? השני או השלישי?

תשמעו לי יש תמיד תקווה וליברפול לא קבוצה שמבקיעה הרבה שערים. הבעיה שלהגנות ישראליות תמיד יש פאקים. ובכדורי גובה אנחנו אפסים. לגבי ההתקפה אם הם יכנסו לקצב הם יכולים לשים כאילו יש לי כלכך הרבה תקוות ממסודי הוא פשוט שחקן תותח. וקטן צריך להתאפס שלא יחזור מקרה מאלמו שהוא לא יכול לחבר מסירה. ודוידוביץ' צריך להיות מרוכז כי בלי השטויות שהוא עושה הוא השוער הכי טוב בארץ. כולל אוואט.

בקיצור כל אחד צריך להביא את הA GAME שלו.

בריטיש בלוק. זה לא בדיוק כמו כל מאמן ישראלי. כי ראית את כל רכבת הזרים שהיתה פה בשנה האחרונה. למרות שאין הרבה קבוצות עם תקציב כמו של חיפה אבל קח למשל את מכבי שהיתה עם אותו תקציב. צריך להיות מאמן בנאדם כמו צריך שבודק תשחקנים שלו לא כמו קלינגר שהביא קשר אחורי שהיה בעצם חלוץ, ועוד חלוץ פצוע שלא נבדק לפני.
    גם מלא זרים אחרים שעולים פחות כסף אבל עדיין, באו לפה להתארח לחצי שנה ועפו.
    רוני לוי עוקב אחרי השחקנים הרבה זמן [כולל חופשות בארחנטינה וברזיל שהוא רואה שם פוצ'יבול ונופש לו בכיף] ואז לוקח.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ

רוב השחקנים שבאים לקבוצות ההנהלה מביאה ולא המאמן תמיד שומעים שהמאמן היה שמח אם איזה שחקן היה בא אבל זה לא תלוי בו. הוא רק שולח סקאוטים שימליצו לו על שחקנים טובים והוא רק צופה בקלטות ומסתקל על המספרים של השחקן בנוסף לעברו..
    רוני לוי מנצל כמה שיותר את החופשות שלו והולך גם למשחקים כדי לראות את השחקנים שהסקאוט הביא לו..
    וזה לא שאף מאמן ישראלי אחר לא עושה את זה אלי כהן היה בחול כמה פעמיים לראות שחקנים וגם ארדילס חיפש בחול שחקנים.
    בקשר למכבי תל אביב היו שמה חילופים של מאמנים שנה שעברה ולא כל הזרים שקלינגר הביא (אני מסכים איתך שהוא לא בודק לעומק את השחקנים שלו) טון קאנן רצה..

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

מאמן לא יכול לתת להנהלה לקבוע לו איזה שחקנים לקחת זה החלטה של מאמן. הוא צריך שיהיה לו תשיקול דעת איזה שחקן להחתים ואיזה לקחת למבחנים ואיזה לוותר עליו. לקלינגר לא היה את השיקול דעת הזה. גם מוטי איווניר לדוגמא פישל עם הזרים.
    מאמנים כמו ראובן עטר וקשטן ורוני לוי כמובן לא פישלו עד כדי כך.
    אם מאמן נותן להנהלה לקבוע לו איזה שחקנים ישחקו אז רואים שהוא לא ראוי לאמן.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ

ההנהלה כן קובעת איזה שחקנים באים לקבוצה זה כמו בכדורסל. המאמן היה שמח לקבל כל שחקן זר או ישראלי כל עוד הוא לא בן 200. אני יביא לך כמה דוגמאות: נימני שהוא חזר למכבי תל אביב זה לא היה בגלל שקלינגר רצה אותו זה בגלל שההנהלה הפסידה כסף מהאוהדים, אותו דבר עם רוב שחקני ביתר כרגע שבאו בגלל ההנהלה לא בגלל המאמן.
    וחוץ מזה בשנה הראשונה של מוטי איווניר בנצרת עילית הוא הביא זרים בצוינים כמו דוארטה והיה עוד אחד ממש טוב נראה לי פוקורן או משו כזה..

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי British_Bloke
    ההנהלה כן קובעת איזה שחקנים באים לקבוצה זה כמו בכדורסל. המאמן היה שמח לקבל כל שחקן זר או ישראלי כל עוד הוא לא בן 200. אני יביא לך כמה דוגמאות: נימני שהוא חזר למכבי תל אביב זה לא היה בגלל שקלינגר רצה אותו זה בגלל שההנהלה הפסידה כסף מהאוהדים, אותו דבר עם רוב שחקני ביתר כרגע שבאו בגלל ההנהלה לא בגלל המאמן.
    וחוץ מזה בשנה הראשונה של מוטי איווניר בנצרת עילית הוא הביא זרים בצוינים כמו דוארטה והיה עוד אחד ממש טוב נראה לי פוקורן או משו כזה..
    נמני זה דוגמא מוגזמת, אבל בעצם כל מי שהביאו למכבי זה בגלל ההנהלה. בקבוצות אחרות זה לא ככה. מכבי הביאו את נמני בגלל האוהדים ואת ברקוביץ' ורוסו כי הם חשבו שזה יביא מנויים והם באמת שחקנים טובים אבל הם לא חשבו על זה עד בסוף והם הנחיתו את זה על קלינגר. לגלינגר אין עמוד שדרה והוא היה צריך לקבוע מי בא.
    בעונה הראשונה כן, בעונה האחרונה איווניר הביא לפה איזה 10 שחקנים זרים בתקופות שונות. קראו לו בוקורן:]

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,614 | הודעות: 8,151,196 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect