קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Counter Strike Manager [CSM
    על ידי sikoN- בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-05-2007, 16:48
  2. [RS.com]Counter-Strike 1.6 v26
    על ידי FireSide בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-04-2007, 00:01
  3. [Counter Strike:Source] לפתוח סרבר בסורס
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 06:12
  4. תגובות: 56
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 00:04
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[CS-Manager.com [Counter Strike - אימון קבוצה בדפדפן סיגנון האטריק

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ
    אין חדש תחת השמש, ואם עכשיו לילה ?

ברירת מחדל [CS-Manager.com [Counter Strike - אימון קבוצה בדפדפן סיגנון האטריק

www.cs-manager.com
    יש ערוץ במירק בשרת קוואק נט
    #csmanager.il
    Quakenet.org
    משחק דפדפן מוצלח בכל העולם, לפי קצת פחות משנה הגיעה לישראל.
    יש לכם בפורום של המשחק מדריכים בעברית, תמיכה ואדמינים ישראלים שיעזרו לכם.
    אחרי שתירשמו אתם יכולים להפוף את השפה לעברית ע"י כך שתירשמו
    קוד:
    javascript: setLanguage('he')
    בשורת הדפדפן.

יש במשחק 2 מפות : אטזק ודה דסט2 ובקרוב עוד כמה מפות.
    יש לכם אפשריות רבות כמו :
    משחקי ליגה
    משחקי ידידות
    ליגות ידידות
    צפיה בלייב ב 2d - אתם רואים איפה השחקנים שלכם
    צפייה בלייב ב bot - נותן נתונים על המשחק
    אימון השחקנים
    קבל שחקנים צעירים
    יצירת טקטיקות משלכם
    מכירה וקנייה של שחקנים
    גביעים עולמיים
    פרסים מוחשיים שווים מאוד כמו כרטיסי מסך, עכברים ועוד
    נבחרות
    ועוד הרבה מאוד דברים

תהנו, תירשמו, אני יעזור לכם אם צריך עזרה.

המדריך למתחילים #1
    נכתב ע"י Azeryk ותורגם ע"י etaiso
    בתחילת המשחק תקבלו סכום כסף מוגבל, ואפילו שתהיה לכם הכנסה היא לא תהיה גבוהה במיוחד. לכן מומלץ לשמור טוב על סכום מינימלי של כסף שישאר לכם בצד.
    יש מספר דרכים שתוכלו לנקוט בהם על מנת לדאוג לכך שהחשבון שלכם לא יגיע למצב של חובות ובנוסף להתחיל לפתח קלאן מוצלח.
    1. שדרגו את הסרבר שלכם ל-"Standard" ותקנו 128 סלוטים של HLTV.
    2. תבחרו את 6 השחקנים שתרצו לשמור לקלאן שלכם ואת השחקן השביעי תציעו למכירה ב-Transfer List.
    3. שיכרו חדר אימונים. אני ממליץ על חדר אחד של 4 מקומות ישיבה וחדר אחד של 2 מקומות, כך שתוכלו לאמן את כל 6 השחקנים שלכם.
    4. שכרו לפחות PR-Manager ברמה 1 על מנת שתקבלו ספונסורים טובים ויותר צופים ב-HLTV.
    לאחר השלבים הללו כדאי להתחיל לדאוג למשחקי PCW עם חברים או עם סתם אנשים מהליגה שלכם לדוגמא. מומלץ לעשות משחק אחד בסרבר שלכם ומשחק נוסף בסרבר של היריב.
    כך תוכלו גם לקבל אימון לשחקנים וגם הכנסה קטנה ממכירת כרטיסי HLTV במשחק שיתקיים בסרבר שלכם.
    מומלץ גם כן לדאוג לתכנן את החשבון שלכם וצורת המשחק. תוכלו לבחור בדרך של נצחון מהיר או אימון של שחקנים צעירים. שתי הטקטיקות אמורות לעבוד מצויין.
    תצטרכו רק לעשות את השיקולים האישיים שלכם לגבי עתיד הקלאן.
    חשוב!! תקראו את מסמכי העזרה שבמשחק. בכל חלון מסוים במשחק יהיה לכם בצד ימין למעלה כפתור "Help" שיספר לכם מידע חשוב לגבי אותו חלון ספציפי.
    כשאתם בדרך לקניית שחקן חדש ב-Transfer List, וודאו שאתם קונים שחקן צעיר שיחליף את השחקנים המבוגרים בקלאן שלכם שמתישהו כבר לא יוכלו לתפקד יותר כשחקנים.
    כמובן שכדאי לוודאות שאותו שחקן צעיר הוא בעל יכולות טובות ולא עלובות למדי.
    כדאי מאוד גם להציע מספר הצעות לכמה שחקנים שונים במקביל ולעקוב אחרי ההצעות שלכם מהסיבה הפשוטה שקרוב לוודאי שלא תמיד תזכו במכרז על השחקן ומישהו אחר יציע הצעה גבוהה משלכם.
    תוכלו לעשות מעקב על שחקנים מוסיימים שהנכם מעוניינם בהם בעזרת ה-Short List.
    כמו כן זכרו כי לא תוכלו לקנות שחקנים חדשים כל שבוע אז תעזרו בסבלנות.
    זכרו לא לבזבז את כל כספכם על דברים במשחק שלא ממש יעזרו לכם לקבל עוד כסף. ציוד שמשפר את יכולות השחקנים הוא מועיל באמת אבל כדאי לרכוש אותו רק כאשר יש לכם הרבה כסף והכנסה יציבה.
    אותו הדבר גם לגבי צוות (Staff). בדקו אם הם באמת יועילו לכם במידה רבה ולא ידרשו ממכם תשלום גבוה. לעונה הראשונה PR-Manager אמור להספיק.
    ברגע שגיליתם כי אתם ממלאים בקלות את כל 128 הסלוטים של ה-HLTV שלכם במשחקי ליגה וכמו כן אתם בליגה גבוהה יחסית (2.x ומעלה), כדאי שתשקלו שדרוג ל-192 סלוטים על מנת להגדיל את ההכנסה הכספית.
    טקטיקות:
    חוץ מהשגת הרכב חזק של שחקנים וצוות, תצטרכו גם טקטיקות טובות על מנת להצליח. אף על פי שהטקטיקות
    הבסיסיות שאתם מקבלים בתחילת המשחק הם נוחות למדי, תאלצו להכין טקטיקות משלכם על מנת להגיע לפסגה.
    בדקו את השחקנים שלכם, איך הם משחקים, מהו הנשק המועדף עליהם ושתמשו במידע זה על מנת לשפר את צורת המשחק של הקלאן שלכם.
    חישבו על המקומות הטובים ביותר שהשחקנים שלכם יוכלו לנצל את היכולות שלהם בצורה הטובה ביותר באותו המקום.
    חשוב גם כן לערוך את סדר העדיפויות בו השחקנים שלכם יקנו את הנשקים שלהם כך שהם יקנו בעיקר את הנשק המועדף עליהם.
    אף על פי שמדריך זה לא ילמד אותכם כיצד להשיג חשבון מושלם, הוא ישמש לכם כבסיס מצויין להתחלה ולשמירה של הכסף על מנת למנוע חוב שימנע מהקלאן שלכם להתקדם בצורה יעילה.
    אם אתם לא מצליחים לקרוא חלקים מהמדריך בגלל שהאנגלית עושה בלאגן בטקסט, תעתיקו את הכל ותדביקו במסמך טקסט חדש, לחצו על:
    Ctrl + Shift
    שבצד ימין במקלדת ואתם מסודרים

________________________________________________________________________________ _______________________

לצפייה וקריאה נוחה של הטקסט יש ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז לבחור ב-
    Encoding (קידוד) -> Right-to-Left Document (מסמך מימין לשמאל)
    קודם כל הסבר קצר למי שלא יודע מה זה מטבעות (Coins).
    את המטבעות ניתן לקנות בכסף (אמיתי) בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי.
    המחיר לחבילה המינימלית שכוללת 55 מטבעות הוא 27 שקל, 5 יורו
    (יש כמובן חבילות גדולות יותר).
    לקניית מטבעות כנסו בתפריט Community ל-Services.
    מה אפשר לעשות עם מטבעות?
    1. קניית שירות ה VIP.
    שמאפשר לכם לצפות בכל משחק שלכם בזמן אמת וממבט על.
    ומעניק לכם אפשרות של סטטיסטיקה לראות את אחוזי ההצלחה של הטקטיקות שלכם (Stats)
    מחיר במטבעות:
    חודש = 15 מטבעות
    חצי שנה = 75 מטבעות
    שנה = 135 מטבעות
    2. הצטרפות לליגות ידידותיות (Friendly Leagues)
    במשחק ישנה אפשרות ליצור או להצטרף לליגות ידידותיות . אלו ליגות שאנשים יוצרים וכל קחאן שמצטרף לליגה נדרש לשלם סכום כניסה הנקבע מראש ע"י יוצר הליגה.
    הסכום נא בין 100-500 csm.
    הליגה יכולה לכלול בין 4 ל-16 קלאנים. (יוצר הליגה מחליט מתי להתחיל אותה).
    הליגה לא משפיעה על ה-Fitness
    ונערך משחק כל יום או כל יומיים.
    הפרסים בליגה הינם:
    מקום ראשון - 50% מהכסף שכל קלאן נתן בכינסה לליגה, כפי שנקבע מראש.
    מקום שני - 30% מהכסף.
    מקום שלישי - 10% מהכסף.
    כמו כן ה-3 הראשונים יקבלו מדליה שתופיע כמובן בדף הקלאן שלהם.
    ניתן להשתתף ב-4 ליגות ידידותיות במקביל.
    מחיר במטבעות:
    10 מטבעות להצטרפות לליגה ידידותיות או להקמת ליגה כזאת.
    3. הצטרפות לסולומת (Ladders)
    יש 2 סוגים של לאדר אליהם תוכלו להצטרף - ארצי ואירופאי (עולמי).
    בלאדר הארצי כמובן יכולים להרשם רק קלאנים מישראל, ובאירופאי כל שאר הקלאנים יכולים להרשם.
    הלאדר עובד בצורה של הזמנת קלאן מסוים לאתגר (Challenge). לכל קלאן יהיה ניקוד, וככל שתנצחו קלאן עם ניקוד גבוה בהרבה משלכם, כך תקבלו יותר נקודות מהמשחק. כנ"ל ההפך, אם תנצחו קלאן שחלש ממכם בניקוד שלו, לא תקבלו כמעט נקודות.
    הלאדר מדורג לפי הנקודות כמובן ואפשר לקיים משחק לאדר אחד בכל יום (כמובן שהוא לא משפיע על ה-Fitness של השחקנים).
    מחיר במטבעות:
    10 מטבעות לכניסה ללאדר מסוים (ארצי או אירופאי).
    אם אין לי כרטיס אשראי בינלאומי?
    כרגע אין אפשרות תשלום אחרת. ככל הנראה בקרוב תהיה אפשרות של תשלום דרך PayPal ואולי בעתיד הרחוק יותר תשלום דרך שליחת SMS.
    אם אין לכם כרטיס אשראי בינלאומי אז בעצם אין לכם איך לקנות מטבעות, תנסו לקנות מחברים שיש להם כרטיס כזה ולשלם להם כמובן על הקנייה.
    האם אפשר להעביר מטבעות מחבר לחבר?
    כן. אמנם לא תוכלו לעשות זאת בעצמכם, תצטרכו לשלוח הודעה במשחק לאחד ה-GA's ולבקש ממנו להעביר בשבילכם כמות מסויימת לאדם מסוים (פרטו זאת בהודעה). אני אישית אשמח לעזור לכם בכך, רק שלחו הודעה עם הפרטים של ה-Username אליו אתם רוצים להעביר והכמות של המטבעות כמובן.

________________________________________________________________________________ _______________

עזרה ותמיכה טכנית תוכלו לקבל גם בערוץ המירק של הקהילה הישראלית: csmanager.il# @ QuakeNet
    על מנת לסדר את הקטסט לקריאה נוחה ומסודרת לחצו מקש ימני ואז בחרו ב:
    Encoding -> Right to Left Document
    שאלות נפוצות
    1. הרגע נרשמתי למשחק, מה עכשיו?
    2. איך אני משנה את שם הקלאן?
    3. יש לי בעיה עם חלון הטקטיקות, אני רואה איקס אדום/מסך אפור ריק
    4. איפה אני בודק כמה כסף יש לי?
    5. איך אני יכול לעשות PCW עם חבר?
    6. מה זה כל סימון בטקטיקות? (עיגול, משולש וריבוע)?
    7. איך אני יכול לצפות במשחק?
    8. מה תפקידו של PR-Manager?
    9. איך אני מבטל משחק שקבעתי כבר?
    10. מתי אני מקבל את הכסף שאני אמור לקבל ממכירת כרטיסי HLTV אחרי משחק מסויים??
    11. קניתי שחקן, מתי אני יקבל אותו?
    12. מה תפקידו של ה- Scout?
    13. איך אני יכול להעביר כסף, ציוד או שחקן לחבר?
    14. השחקן שלי התעייף וה-Fitness שלו נמוך מאוד, מה אפשר לעשות?
    15. איפה ומתי אני יכול לראות את תוצאות האימונים של השחקנים שלי?
    16. נכנסתי לחובות ואני במינוס, מה עכשיו?
    17. אני ררוצה להתחיל מחדש עם קלאן חדש, יש אפשרות לריסט?
    18. כמה זמן נמשך PCW או משחק ליגה ב-CSM?
    19. מה קורה לשחקן שמשחק כשה-Fitness שלו אדום?
    20. איך אני יכול לקבוע לשחקן מסויים את הנשק שהוא יקנה?
    תשובות
    1. עכשיו הגיע הזמן להתחיל ללמוד לשחק. כשלב ראשוני אני מציע לקרוא את כל דף השאלות הזה ובנוסף את המדריך למתחילים שנמצא בלינק הבא: מדריך למתחילים
    2. Presentation -> Settings -> Edit
    3. אם מופיע לך מסך אפור ריק, חכה כ-2 דקות לטעינת העמוד, אם אין שינוי ככל הנראה לא מותקן לך Java במחשב. ניתן להוריד Java מהלינק הבא. עם סיום ההתקנה יש לעשות ריסטרט למחשב. במידה והבעיה עדיין לא נפתרה אני ממליץ לנסות להפעיל את המשחק דרך Mozilla Firefox.
    4. Finance Report -> Total assets
    5. קודם כל עליך לחפש את הקלאן של החבר שלך, בעמוד הראשי בצד שמאל למטה יש אפשרות חיפוש. בחר ב-Clan name ובשדה החיפוש הכנס את שם הקלאן של חבר שלך. כעת לחץ על חיפוש והמתן לסיום. כעת כשהחיפוש הסתיים לחץ על שם הקלאן של חבר שלך ותהיה לך למעלה לשונית שנקראת PCW. לאחר כניסה ללשונית ה-PCW תראה לוח משחקים בו תוכל לבחור היכן לשבץ את המשחק. כמו כן, חשוב לדעת כי החבר שלך חייב לאשר את המשחק.
    6. עיגול (Waypoint) - נקודה בה יעבור השחקן. ניתן לשים עד 6 נקודות מסוג זה ובכך בעצם לקבוע את המסלול לכל שחקן.
    משולש (Camppoint) - נקודת התקמפרות. השחקן יתקמפר בנקודה זו עד סוף הסיבוב או עד אירוע כמו הטמנת פצצה.
    מרובע (Syncpoint) - נקודת סנכרון. ברגע שהשחקן יגיע לנקודה זו, הוא יחכה בה עד אשר שאר השחקנים שבקוצתו יגיעו לנקודות הסריקה שלהם, ואז כולם ביחד יצאו לנקודה הבא.
    7. על מנת לצפות במשחק במצב 2D יש לשלם כסף אמיתי על מנת לקנות את השירות לתקופה מסויימת. אם אתה לא מעוניין לקנות את השירות, יתאפשר לך לצפות רק במשחקי ליגה במצב של Scorebot. מספר דקות לפני משחק הליגה, היכנס ל- Matches -> Played -> לחץ על הריבוע הקטן שכתוב עליו BOT. לגבי שאר המשחקים, תוכל לקבל רק את התוצאה של המשחק בסיומו.
    8. PR-Manager אחראי על ספונסורים ועל צופים ב-HLTV. הוא ידאג לכך שתקבל הצעות טובות מספונסורים ושיהיו לך הרבה צופים ב-HLTV. חשוב מאוד לשכור בתחילת המשחק PR-Manager בכל רמה שהיא, כי הוא באמת חשוב ומועיל.
    9. לא ניתן לבטל משחק שנקבע, פעם הבאה תפעיל שיקולים לפני קביעת משחק. לא מומלץ לקיים יותר מ-3 משחקים ביום.
    10. את הכסף אתה תקבל בערך כשעה אחרי המשחק, תוכל לבדוק כמה קיבלת ב- Finance Report -> HLTV Revenue
    11. לאחר שיקבלת הודעה במשחק בקטוגריית ה- News כי זכית במכרז על השחקן וההצעה שלך הייתה הגבוהה ביותר, תקבל את השחקן לאחר 24 שעות מהזכייה.
    12. תקפידו של ה-Scout הוא למצוא לקלאן שחקנים חדשים וצעירים ל-Trial בעצם. ה-Scout יציע לכם מדי פעם שחקן מסוים ותוכלו להחליט אם לקחת אותו או לא.
    13. אין אפשרות להעביר כסף או רכוש במשחק.
    14. יש שתי דרכים להעלות את ה-Fitness לשחקן מסויים. הדרך הראשונה היא לחכות. בכל יום בערך בשעה 2:00 בלילה כל שחקן בקלאן מקבל 50% ל-Fitness. הדרך השנייה והיקרה היא לקנות משקה או חטיף אנרגייה ב-Shop.
    15. בכל יום מוקדם בבוקר יש עדכון יומי של ה-Training Report. על מנת לראות את התקדמות השחקנים שלכם מאימונים כנסו ל-Training Report שם תוכלו לראות אילו שחקנים התקדמו באותו יום ובאילו יכולות.
    16. חבל מאוד שלא שמרת על הכסף והגעת למצב הזה, במידה ולא תצא מהמינוס תוך כחמישה שבועות, הקלאן שלך יתפרק ותתחיל מהתחלה עם קלאן חדש. בשביל לצאת ממינוס פשוט מאוד תתחיל לחסוך ואל תקנה שום דבר. על מנת להשיג יותר כסף כדאי גם לעשות הרבה משחקי PCW בסרבר שלך ובכך להשיג יותר הכנסות ממכירת כרטיסי HLTV.
    17. לא, במידה ותהיה במינוס למשך 5 שבועות החשבון שלך יתאפס ותקבל קלאן חדש. פתיחה של חשבון חדש תסכן אותך בבאן ל-2 החשבונות שפתחת (האדימינים בודקים).
    18. בערך 10-20 דקות. תלוי בטקטיקות של שתי הקבוצות ובזרימת המשחק.
    19. השחקן ישחק ברמה נמוכה מאוד יחסתי ליכולות שלו ובנוסף הסיכוי שלו להיפצע יהיה גבוה מהרגיל.
    20. יש אפשרות לקבוע סדר עדיפויות לקניית נשק וכו'. הכל נמצא ב-Tactics -> Advanced.

________________________________________________________________________________ ________
    נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 29-07-2006 בשעה 22:30.
    קרא חוקים

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

איך מקבלים פרסים?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

זוכים
    אתה קונה Conis שזה מטבעות 10 יורו 110 מטעבות ואז אתה יכול להשתתף בטורנירים עם פרסים אמיתיים.
    בנתיים רק אחד מישראל זכה.
    או ש4 פעמים בשנה יש ליגה שכל העולם משתתף בה ויש פרסים ענקיים.
    קרא חוקים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    130

איפה המדריכים?
    ודבר שני
    אוקי נרשמתי מה הלאה?
    איך אני נרשם לליגות? איזה שחקנים יותר טובים?
    תן הסברים גם לילדים בלי הרבה שכל

אחלה אחי רק תסביר עוד קצת

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

אוקי שמתי קצת מדריכים, כולכם מוזמנים לערוץ במירק
    #csmanager.il @ de.quakenet.org
    עכשיו לכל שחקן יש יכולות ( skills ) ככל שהיכולות יותר גבוהות ככה השחקן יהרוג יותר ויהיה יותר טוב כמובן.
    לכל שחקן יש גם ערך (Value) ולפי ההממוצע וליו של הקבוצה המיקום ( rank ) נקבעה.
    להכנת טקטיקות תילחצו Tactics תבחרו מפה ותכינו טקטיקות.
    הסבר על הכנת טקטיקות :
    נמטה יש שחקנים, ליחצו על אחד השחקנים ואז מקש ימני ויש לכם כמה אפשריות :
    Waypoint - לעבור דרך נקודה מסויימת
    Snycpoiny - לחכות לשחקנים / לעצור
    Campoint - להישאר באותו מקום עד סוף הסיבוב בלי תזוזה
    .

בקשר לליגות
    תלחצו בצד על League שם יש את טבלת הליגה שלכם, לשאר הליגות צריך מטבעות ( Conis ) כדי להשתתף, אבל זה ממולצץ בשלב מאוחר יותר.

Pcw
    דרך משחק ידידות השחקנים שלכם מתאמנים - ממולמץ לעשות 2 משחקים ביום על מנת שהשחקנים לא יפצעו או יקבלו אימון שלילי ( כאשר יש לשחקנים פיטננס אדום - כושר - וישחקו משחק הם יקבלו אימון שלילי, באותו משחק יהיו פחות טובים ויש סיכוי שיפצעו )

עוד שאלות ספציפיות תשאלו פה אני יעזור
    נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 29-07-2006 בשעה 22:31.
    קרא חוקים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

אפ
    קרא חוקים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איפהה אתה רואה עבריתת איפה אני כותב javascript: setLanguage('he')

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    פוסטים בבלוג
    9
    משפט מחץ

אחרי שאתה מתחבר ונירשם למשתמש אתה רושם את זה בשורת הכתובות בדפדפן שלך
    קרא חוקים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,623 | הודעות: 8,151,205 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect