אל תתגייס תאמין לי רק חרא אוכלים בצבא הזה חחחח
אל תתגייס תאמין לי רק חרא אוכלים בצבא הזה חחחח
|
|
KnockAr0und-Guy, תחשוב בצורה הגיונית ותבין שלצבא לא שווה להחזיק אותך כ"כ קצת זמן.
אמרת 9 חודשים. 9 חודשים זה הזמן שלוקח להכשיר חייל פיקודי ביחידה מובחרת. הכשרה = השקעה של הצבא בך. הצבא משקיע משאבים, הכשרה שלך עולה לו כסף. אם אתה לא מתפקד מספיק זמן, זה לא כדאי לצבא להכשיר אותך. לפי מה שאתה אומר זה עוד יותר מזה, כשמכשירים חייל רגיל לא מסתמכים רק על 3 שנות השירות שלו, אלא גם על זה שיוכלו לגייס אותו למילואים - במקרה שלך זה לא ככה.
נערך לאחרונה על ידי חן; 04-08-2006 בשעה 17:20.
כה צודק אחי. [בוא'נה תענוג פשוט לקרוא ת'תגובות שלך. גבר גבר]נכתב במקור על ידי חן
אז מה אתם ממליצים לי? 3 שנים כעיקרון זה 80% מה master's degree שלי מהקולג'. המממ. באמת החלטה רצינית וקשה.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
אם אתה באמת רוצה לשרת זה 3 שנים... תחשוב מה עדיף לך להשקיע את ה80 אחוז בתואר השני או לקרוע את התחת בצבא.
לפי דעתי אם אתה באמת נחוש לשרת תעשה 3 שנים ואז תחזור
זה מה שאני רוצה לעשות בצבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,734...6545,00.html#n
אבל זה כמו שאלון אמר - ארץ החלומות :\
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בכל הסיירות המובחרות, ובשייטת בפרט, אני חושב שצריך לחתום קבע לפחות שנה..נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy
ככה שאתה לפחות 4 שנים תקוע שם.
ואם אתה רוצה לחזור לחו"ל, אין לך, ואני אומר לך מכל הלב, מה לחפש יותר מגולני \ מג"ב.
שזה גם לא רע.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 05-08-2006 בשעה 20:00.
כן זה לא רע בכלל
תראה עכשיו בלי גולני הצנחנים והנח"ל מי היינו עושים בלבנון ?
כל חייל קרבי הוא משמעותי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
כן ברור שכל חי"ר קרבי זה מעולה.נכתב במקור על ידי Alonh
אבל הוא פה מתחיל לדבר על סיירות שזה נראה לי קצת גדול על מישהו שרוצה לחזור לחו"ל..
אז כדאי לנפץ לו את זה עכשיו ולא שהוא יגיע לפה..![]()
תראה
לשרת שנתיים זה לא אופציה....השירות הקרבי לבנים הוא 3 שנים מינימום (אולי יתקצר טיפה לשנתיים ו-9 חודשים) אבל עדיין....פה זה לא ארה''ב ....אתה לא יכול לקבוע לכמה זמן אתה הולך לשרת....
רק בשביל שתבין קצת את הקטע של הזמן ביחידות מובחרות
שייטת 13- הכשרה שנה ו-8 חודשים + שנה ומשהו קבע
מטכ''ל- גם שנה ומשהו הכשרה וגם קבע עוד שנה
שלדג-שנתיים ו-4 חודשים הכשרה! ובנוסף גם קבע
עכשיו תחליט עם עצמך עד כמה זה חשוב לך ועד כמה זה באמת החלום שלך
"אני מיתר ומיתר זה אני"
החלטתי - שלדג.
תמיד רציתי להיות חלק מחיל האוויר. זה בדיוקקק על מה שחלמתי. עכשיו רק נקווה שהעיניים לא יהרסו.
אגב מישו פה מכיר מישו משלדג? או שאסור להם "להתגלות"? פשוט רציתי לדבר ככה גבר אל גבר על היחידה.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
אני מכיר מישהו משלדג.נכתב במקור על ידי KnockAr0und-Guy
אבל דרך אגב אחי, הקטע עם העיינים הוא ממש בעייתי....אם אתה מרכיב משקפיים אתה יכול לוותר על החלום להגיע לשלדג, הם מאוד נוקשים בקטע של העיינים. הפעילויות והמטרות של היחידה סודיות ככה שלא יעזור לך יותר מדי לדבר עם מישהו שם.
יש כמה דרכים להגיע לשלדג, אם תרצה אני יפרט אותן אבל אחי זה עוד רחוק ממך
קודם כל תעשה צו ראשון ותראה איפה אתה עומד, אחרי זה תתחיל לחשוב על סיירות....
אחחחח אני זוכר את הצו הראשון שלי....חחח רציתי שיריון! עכשיו תראו לפי החתימה שלי מה השאיפות הנוכחיות שלי....חח
הכל יכול להשתנות והכל קורה לטובה....אל תדאג, יהיה טוב
"אני מיתר ומיתר זה אני"
גם לי יש מספר דומה זה לא סעיף פוסל אתה יכול להיות מטייס ועד שייטת כל עוד המספר לא יעלה מעל 1.5 בהצלחה דוד
צודק צודק. ו...לא. אני לא "עונד משקפיים". אני משתמש איתם הרוב כשאני בסוף הכיתה וקורא מהלוח. מבין?נכתב במקור על ידי KoChiNi
ואממ...לאן יגיע הצו הראשון אם אין לי כתובת בישראל? :\ אני יכול לדבר איתם שישלחו אותו לדוד שלי בשדרות?
כל דעביד רחמנא לטב עביד
זה לא נכון אחי הוא אמר שהמספר שלו זה מינוס 0.75 וזה לא סעיף פוסל הוא יכול להיות בשלדג עם מספר כזה נמוך...נכתב במקור על ידי KoChiNi
עוד משהו 9 חודשים זה לא ריאלי בכלל אתה לא באיזה סרט רק ההכשרה לשדלג היא פי שתיים וחצי ... חוץ מיזה שחותמים קבע לשנה וחצי ...בכל זאת בגשיה שלך לדעתי לא יקבלו אותך ליחידות ההתנדבותיות![]()
אוקיי בסדר, כבר הסתדרתי עם זה שזה כמעט 4 שנים. על חלומות לא מוותרים ! ת'לקח כבר למדתי מזמן לעצרי...נכתב במקור על ידי kraft1
:Boxing: :Boxing: :Boxing:
כל דעביד רחמנא לטב עביד