יש לך שאלות ממש טובות

אני לא יודעת אם פעם יצא לך להסתכל \להתבונן\ללמוד לעומק על גוף האדם, מי שבאמת חוקר את זה לא מאמין שגוף האדם נוצר מפיצוץ, זה לא הגיוני. רק תיקח חלק קטן מגוף האדם לדוגמא רחם האישה. איך תשעה חודשים יש מקום לעובר להיות ברחם ולקבל את כל מה שהוא צריך, ובכלל כל התהליך של הלידה ואז בחלב של האמא יש את כל הויטמנים שהתינוק צריך (אם היה חסר מרכיב אחד בחלה התינוק יכול למות [לדוגמא פרשיית רמדיה] וכל זה אפשר להגיד שנוצר במקרה? מפיצוץ? רואים בבירור שיש פה מחשבה מאחורי כל הדבר הזה, ברור שמישו יצר את זה וזה לא היה במקרה...
אם השמש הייתה טיפה יותק קרובה לכדור הארץ העולם הזה היה נשרף באש, נראה לך שכל הדברים האלה יצאו במקרה ויצרו עולם מושלם? כל המחזוריות בטבע, כל הבעלי חיים, אין אין לי זה לא נתפס בתור "נוצר במקרה".
חחח הרב אמנון יצחק התווכח על זה עם איזה בחור אחד אז הוא אמר לו :"אם אני אפוצץ את כל הפצצות אטום שיש בעולם ביחד והם יתפוצצו להם ככה טרליוני שנים ביחד , יכולה לצאת כוס חד פעמית מהפיצוץ?? לא הגיוני נכון, חחח אז עולם יצא מפיצוץ? אדם? חיות? שמש? ירח? כוכבים? עננים? אלפי צמחים שיש לכל אחד מהם מרפא למשהו? פירות? ירקות? כל זה מפיצוץ??"
ובקשר לזה שלמה ה' לא מתקשר איתנו...תראה פסקה נבואה מאז חורבן בית המקדש.
רבנים גדולי הדור יש להם רוח הקודש ויש להם קשר עם הקב"ה גם בעולם הזה וגם בעולם הבא.
אנשים שחוו מוות קליני אמרו שמתי שהם היו בבית שין של מעלה הם ראו שיש שם גם את הרבנים הגדולים שגם הם נמצאים במשפט שלו, אז זה מראה לך שיש קשר בין ה' לעם ישראל..ובכלל כל השמירה של הקב"ה עלינו כל זה ששרדנו, שכל אומות העולם באים בכל דור ודור להשמיד אותנו ואנחנו שורדים מזה זה כבר מראה עלינו -עם ישראל משו? הקב"ה משגיח עלינו ואוהב אותנו ובזכות זה ובזכות התורה שהוא נתן לנו אנחנו כאן היום.
מוות קליני, סיאנסים, גילגולי נשמות כל אלה הם הוכחה שיש עולם הבא אחרת מאיפה הם בדיוק באו הנשמות האלה?
מקווה שעכשיו זה קצת מובן, אם לא אני אשמח לארחיב על זה...
יומטוב שיהיה