זה קורה לבד .. אם אתם במצב רומנטי היא תעשה את זה .. וזה נעים .. מי אמר לך שזה לא נעים להן ?
אני שמעתי מכמה שהן נהנות מזה .. אז .. ?
שתגיע אתה תדע :]
זה קורה לבד .. אם אתם במצב רומנטי היא תעשה את זה .. וזה נעים .. מי אמר לך שזה לא נעים להן ?
אני שמעתי מכמה שהן נהנות מזה .. אז .. ?
שתגיע אתה תדע :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
מממ ברור שבהתחלה מתבייישים וזה..אבל אם שנייכם באותה סיטואציה..שנייכם ערומים אין מה להסתיר אחד מהשני אין לאן לברוח או משהו..
מה לעשות מתביישים.. תלוי לדעתי
אם זה מישהי שאתה איתה הרבה זמן וחברה שלך וזה אז אולי פעם ראושונה אחריי זה יאללה נעלם כי מכירים אחד תשני הכי טוב שיש
ואם זו סתם מישהי אז יכול להיות. אבל זה יהיה סתם זיון מזדמן אז לא בטוח
תלוי בסיטואציה..
במבוכה כןנכתב במקור על ידי MCK
בסקס עצמו לא ממש.. מזה יעזור למישהי שיש לחבר שלה כלי של 21 ס"מ והוא לא יודע להשתמש בו ?
שיהיו ל ביצועים טובים אפילו עם אחד קטן.. העיקר הבציועים לא הגודל עצמו
ותאכלס אם זה גדול מדי אפילו תדע להשתמש בו.. זה כואב לבחורה יותר מאשר נהנת .. כמה אפשר לדחוף בתאכלס :|
תראה אני עם חברה שלי כבר שנתיים + בפעמיים הראשונות ששכבנו התביישנו קצת יענו סגרנו ת'אור וזה...\= לאט לאט מתקלחים ביחד וכל מיני כאלו :]
בחלק הראשון לא מסכים אחי מה זה תתחיל לפמפם מה אתה חושב אתה הולך רואה כוסית ברחוב אומר לה היי מה נשמע בואי ניזדיין? זה לא הולך ככה...נכתב במקור על ידי Screwball
בחלק השני מסכים בנות יותר מתביישות ואתה צריך לגרום לזאת שאתה איתה לא להתבייש ואם היא מהססת תרגיע אותה וכאלה