קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ביקורת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 20:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[ביקורת] FlatOut 2

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

ברירת מחדל [ביקורת] FlatOut 2

אההה, הנה סוף סוף הגיע FLATOUT 2, משחק ההמשך השני בסדרת המרוצים המטורפת מבית BUGBEAR. מי ששיחק במשחק הקודם, ירגיש מייד בבית. התחושה הקודמת של "להיכנס בכולם ובהכל!" עדיין שוררת על המשחק. המכוניות המוזנחות והמתפרקות חזרו גם הן, הפעם עם כמה שיפורים.

המשחק השני פשוט לוקח את כל הטוב שאהבנו, ונותן יותר ממנו, זאת אומרת יותר מכוניות, יותר מסלולוים, יותר התרסקויות ויותר נהגים מתים. החידוש במשחק החדש, הוא שיש הפעם שלושה סוגי מירוצים. יש את הדרבי, שזה מרוץ שכולו התרסקויות ונגיחות אחד בשני, יש את הSTREET, שזה מירוץ יותר בסגנון של NFS, אבל עם מכוניות מתרסקות, כמובן, ויש את ה RACE, שזה משהו באמצע.
    מה שמאוד מוזר, זה שכל המכונית במשחק, לא משנה לאיזו קטגוריית מרוצים הן שייכות, מתנהגות ונשלטות בדיוק אותו דבר. חוץ מהבדלי מהירות אין שום דבר שמבדיל בין המכונית. זה כאילו שלקחו חבילת בסיס של אוטו והלבישו עליה המון סקינים שונים.עוד דבר שהפריע לי במכונית, הוא שבמרוצי ה STREET אתם נוהגים במכונית משופרות בסגנון של NFS, עם נייטרו וכל העסק, וממש, אבל ממש לא בא לי להיכנס עם אוטו שכזה בקיר!!!! ואז לראות אותו מתפרק, ודלת נופלת..... זה ממש לא מתאים למשחק ולכל הסטייל של ההתרסקויות במכוניות דרבי ישנות ומוזנחות.

למרות החיסרון הבולט הנ"ל, ועוד כמה אחרים שיפורטו בהמשך, המשחק הזה פשוט מ-ה-נ-ה! אין מה לעשות, כשמתיישבים לשחק FLATOUT, אתם פשוט נהנים. כמה שזה נשמע מטופש – זה פשוט כיף לרסק מכונית! וזה העיקרון הבסיסי ביותר שעליו מתבסס המשחק. הוא לא עוסק במרוצים, ולא בניצחון על היריב – הוא עוסק בלרסק דברים. כשאתם על המסלול, לא משנה אם אתה ראשונים או אחרונים, אתם תנסו להיכנס בדברים רנדומאליים, וכמובן בחבריכם למרוץ, רק כדיי לראות איך הם נשברים ואז לצחוק על הנהג המסכן שכרגע הכנסתם לתוך עץ. יש פשוט משהו מהנה בכל העניין הזה.

עכשיו לנושאים הטכניים יותר.
    הויזואליות של המשחק היא פשוט מדהימה. המנוע בנוי היטב ומשתמש במשאבי המערכת בחוכמה. תודות לכך, המשחק יכול לרוץ להיראות נהדר גם על מערכות חלשות וישנות. המודלים של המכונית מפורטים עד לשריטה הכי קטנה, המסלולים יפיפיים למראה, וכל חלק מטיל צל מציאותי מאוד. כמובן יש את הנזקים שאתם עושים, שגם הם מוצגים בצורה הטובה ביותר שאפשר. הגראפיקה במשחק הזה היא פשוט רמה אחת מעל המשחק הקודם.
    הסאונד.
    אך, מוזיקת הרוק הכבד המרגיעה.....
    למשחק יש סאונדטראק מצוין שתואם את האווירה של המשחק ואת המירוצים המטורפים שלו. מוזיקת רוק של מיטב הלהקות תלווה אתכם במרוצים ובפעלולים שתעשו. המנועים של המכויות ייתנו לכם להרגיש בנוכחותם, וירעמו בקולי קולות. כמובן שאין דיבוב במשחק, אבל אם היה אני בטוח שגם הוא היה טוב.

לסיכום, FLATOUT 2 הינו שיפור (אמנם לא משמעותי) ביחס למשחק המקורי. הוא לא כזה חדשני או מיוחד, אבל הוא עדיין משחק דרבי סולידי. יש הרבה מה לאהוב במשחק ושעות רבות של מירוצים.
    עוד דבר טוב שהמשחק מציע הוא מצב משחק בשם "מצב מסיבה". כך תוכלו לשחק עם חברים במשחק ולרסק אחד את השני, במקום רק את המחשב.
    זוהי תוספת מחובדת לספריית המשחקים של כל אחד. אפילו אם אתם לא חובבים מירוצים, עדיין תמצאו משהו שמתאים לכם פה.

2. קישורים ממומנים

לא קראתי הכל מצטער לא היה לי כח עכשיו אני אקרא יותר מאוחר..

אבל בקשר למה שכתבת בסוף... המצב לשחק עם חברים.. יש בזה באג זה לא עובד מתי שאתה נכנס זה יוצא לך מהמשחק.. צריך תמשחק המקורי ולא תפרוץ =/

והמשחק סוס לדעתי שיפרו מאוד וממש אהבתי הוא מאתגר וממש מהנה ואהבתי שאפשר לעשות TEST CAR לבדוק תמהירות מקסימאלית של המכוניות לפני שתקונה אותן ואת הפניות ממש אדיר .. הפכו אותו למשחק ברמה.
    נערך לאחרונה על ידי Born2Kill; 12-08-2006 בשעה 18:46.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

גם אני מת על המשחק... וכן אפשר לשחק ברשת, אני וחברים שלי משחקים כל היום בפרוץ... כשמשחקים בדרבי אחד נגד השני בלילה זה כיף שלא יאומן...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect