אז ככה, אני חושב שזה לא צריך להיות אנונימי. אני יתחיל עם הקדמה, אני לא שומע טוב, גם היא, בגיל קטן (עד גיל 5) גרתי בחיפה והיא נמצאת שם עד היום. שהיינו קטנים היינו חברים טובים, עברתי למרכז ומאז לא דיברנו. למעט כמה ביקורים שלה שהיו אצלנו בשנתיים הבאות אבל כלום. התחילה המלחמה בצפון וואלה החברים שלנו באו להתחבא פה. הילדה גדלה להיות כוסית, יש לה עוד בת דודה ואחיה שבן 11 (שניהם נורמלים) שבאה עם חברים אחרים לפה (כן אני יודע בלאגן). קיצר אני רוצה להתקרב אל הילדה הזאת, קשה.
ההתרשמות שלי שהיא ביישנית ברמות, אני בקושי מצליח לדבר איתה, והיא אף פעם לא יוזמת שיחות או דברים כאלה. עם בת דודה שלה כבר התחברתי יחסית אבל אני לא מעוניין בה. רק היא כזו פוסטמה קשה. שיחקתי איתה קצת שש בש, לא עזר. יזמתי לקחת סרט אימה (כולם ראו), ולמחרת את ההמשך שלו, גם לא עזר. ושמעו אני יחסית ביישן אבל היום פשוט תפסתי ביצים (מה שאני לא עושה בדר"כ) והלכתי אליה מתי שהיא הייתה לבד על המחשב השני, באתי אליה "למה את כזו כבדה?" וקצת דיברתי שאנחנו דומים ושהיא נראית כמו ילדה שכיף לדבר איתה, ושתפתח יותר אלי קצת :/ בינתיים אני לא רואה תוצאות.
מה לעזאזל עושים??? נגמרו לי הרעיונות ואני לא בדיוק רוצה לוותר עליה שאני יסתובב בבית שלי עם מגבלות. יש לי בעיה שאצלי אני לא מקבל תשומת לב מאנשים.
עזרה בבקשה.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת