1. בחלמון יש הרבה חלבון, אז לא לזלזל בו

. אם אני לא טועה אפילו יותר חלבון, או יותר חלבון ביחס לכמות מבחלבון ביצה. החלמון פשוט דחוס יותר ויש בו גם דברים אחרים ופחות טובים דוגמת כולסטרול. מה שכן, אחוז החלבון היחסי בחלבון ביצה באמת גבוה יותר.
2. כרגע מקובל באמת שלא מומלץ לאכול יותר מידי חלמון בגלל הכולסטרול, אבל נראה לי ששמעתי איפשהו שיש מחקרים חדשים שהכולסטרול בחלמון הוא דווקא מסוג לא מזיק.
3. יותר מידי גבינה צהובה גם מזיק. בגבינה צהובה גם יש כמויות גדולות של כולסטרול.
4. מצטער לאכזב אבל גם טונה זה לא פיתרון של 100%. גם טונה לא מומלץ לצרוך בכמויות גדולות מאוד. בטונה יש הרבה כספית בגלל זיהום של מים או משהו כזה ואם צורכים את זה בכמויות גדולות מאוד יש לזה השלכות פסיכיאטריות.