קונה מספר אייסי 6 ספרות!
תבנית XY תציעו נק'!
קונה מספר אייסי 6 ספרות!
תבנית XY תציעו נק'!
|
|
XyzXzz
מה ת'נותן ?
מה אתה רוצה?
...? (סורי על ההקפצה פשוט זה די דחוף לי!)
נערך לאחרונה על ידי KoKo_LoCo; 25-08-2006 בשעה 01:02.
לא קשור אסור לך! ואם אתה רוצה שמישהו כמוני או כל אחד ימכור לך תשיג הרבה יותר נקודות ממה שיש לך וגם עוד דברים כי רק הנקודות שלך לא יספיקו....
ישלי עוד דברים חות מנקודות.... ו 275 נקודות זה לא מספיק למספר 6 ספרות....? תעשה טובה.. אבל שיבקש מה הוא רוצה....
נערך לאחרונה על ידי KoKo_LoCo; 25-08-2006 בשעה 01:29.
אז תציע אותם! וברור ש275 לא יספיקו! הציעו על מספר פשוט פעם 2150 נק'! ומחיר רגיל זה 1000 נקודות לפחות אז תכתוב מה עוד יש לך כדי שאני ידע שאתה רציני....
אהההה לא ידעתי... שמע יש לי מה שאתה רוצה
צ'טים... מלא מדריכים שווים... סרטים כל הסרטים! תרגומים מובנים איכויות מצוינות!! ישראלים ואמריקאים!!
סדרות כמעט כל הסדרות שאתה רוצה! רובם עם תרגום מובנה! פאב נדיר של האלופה, תוכנה לפריצת ICQ (ללא פרוקסי), שני מספרים חמדמדים: 225577373, 225577156 (לא שווים הרבה אבל חמודים)
סמוך עלי כל מה שהוא יבקש או אתה תבקש, תוך כמה שעות אתה מקבל סבבה?.... אז יאללה תבקשו שניכם מה אתם רוצים תגידו מה אתם רוצים על המספר!
UPPP....מה אתה רוצה על מספר?
אחי שמע ,
אנשים הציעו פה על מספר 6 מכוער 2400 נק' ....
אז תבנית כמו שאמרתי בטח 3000 ומעלה X:
חוץ מזה שנק' אני משיג ברגע ... אני רוצה דברים אחרים ..
ולא כמו מדריכים שאפשר להשיג בכל מקום בארץ X:
ולא מספרי 9 חחחח אחי בלי לצחוק אפילו מספר 9 כמו 111122223
לא הייתי מחליף .. זה 6 ...
סבבה אחי אין בעיה... תגיד לי מה אתה רוצה! (אני אצל דוד שלי אז אני כותב מהמשתמש שלו- זה עדיין קוקו לוקו) תגיד מה אתה רוצה ואני אגיד אם יש או אין לי או אם אני יכול להשיג אבל תגיד מה!
נערך לאחרונה על ידי &boxer&; 26-08-2006 בשעה 02:40.
FURY
2000 נ"ק + מספר 6
אני מציע לך
Siete
יא הורס עסקאות זדאת לא עסקה שלךך לך תפתח אשכול לבד אל תגיב פה יותר!!!! fury מה אתה רוצה על המספר???
נערך לאחרונה על ידי CerTiFieD; 26-08-2006 בשעה 23:22.
בוא אלי לפרטי לוקו אלק
תבואו אלי לפרטי
Siete