http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3295022,00.html
פיי יאללה ככה כל האלו שרוצים להראות "קולים", "סוסים" ליד אחרים בבצפר
אז הם אומרים בצו ראשון שהכל מצוין הכל בסדר והופ פרופיל 97 ..![]()
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3295022,00.html
פיי יאללה ככה כל האלו שרוצים להראות "קולים", "סוסים" ליד אחרים בבצפר
אז הם אומרים בצו ראשון שהכל מצוין הכל בסדר והופ פרופיל 97 ..![]()
|
|
בואנה יגאל על מה אתה מדבר לעזאזל =\?
מי שהגיע לגיבוש עבר 2 מבחנים בדרך לגיבוש.
לא קלים בכלל (ירפ"א א', ירפ"א ב')
מאוד מאוד כואב.. בן דוד שלי בגיבוש הזה..
בעעעע איזה מכה ...
ראיתי את זה .. זה מפחיד רצח :\
חוץ מזה .. לא בטוח שהוא שיקר
לא כולם יודעים על הבעיות שלהם
וגם אם כן .. יכול להיות שכל האימונים עברו לו בסדר ופתאום זה בא לו בלי שהוא ידע
מני לוי קיבל התראה מוקדמת?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
בואנה לרגע קיבלתי הלם, לבחור קוראים איתי שרון ויש לי אחד בכיתה שהגיע עד לגיבוש וגם לו קוראים איתי שרון...אבל אז ראיתי את התמונה ושהוא גר בזיכרון יעקב, טיפה נרגעתי.
אבל עדיין טרגדיה..
תסתום את הפה שלך יא טמבל אחד... הילד הזה היה מהבצפר שלי... הוא היה תותח... פשו מאוד... אם מוציאים אותך למסע של כמעט 15 קליומטר בחום של 37 מעלות ואחרי זה מעבירים אותך אימונים כשגם טיסות אימון בוטלו זה טעות של המערכת ולא הרבה היו עוברים את זה... מה אתה מדבר בכלל... הבן אדם מת! אתה מבין בכלל? תחשוב זה היה חס וחלילה חבר שלך... היה מעניין אותך ממה הוא מת?!?!?!? מקסימום היית כועס על המפקדים שהוציאו אותו לשטח ככה...
זה לא אשמת אף אחד....
ותרגיע חומי ...
זה פשוט חוסר מזל
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
זה לא בדיוק נכון, יש כ-5 שלבים (אם אתה מחשיב את צו ראשון שזה חלק מהמבחן)נכתב במקור על ידי Jacoby
שלב א': צו-ראשון : מטרה : פרופיל 97\82 וקב"א 56\54
שלב ב': צוות-אוויר
שלב ג': ירפ"א א'
שלב ד': ירפ"א ב'
שלב ה': בדיקות רפואיות.
וואלה סבבה.נכתב במקור על ידי Shaked
צוות אוויר זה הפסיכולוג?
נכתב במקור על ידי Alonh
אחי שמע... אני לא יכול להירגע... היום בהלוויה... בסביבות ה 10 אלף איש הגיעו.... כולם בכו וזה... מלא אנשים התעלפו... בחיים לא ראיתי דבר כזה... פשוט לא מדברים על זה ככה...
לא - זה מבחן לוגי, מבחן הבודק את הכושר המכני שלי ומבחן שבודק קורדינציהנכתב במקור על ידי Jacoby
זה בסדר אחי... אני פשוט די מתרגש... רוב הישוב שלנו באבל וזה.. אתה נכנס לאיי סי קיו כולם "יהי זכרו ברוך" לא נעים קיצר... כל אחד בכאלה יחידות מנסה להוכיך את אצמו כדי לא ליפול והמפקדים שם שמים זין..מפגריםנכתב במקור על ידי Hitman
יש כמה דברים שאתם לא מבינים:
א. לא ידחו גיבוש בגלל חום! זה לא יקרה תצאו מהסרט!
ב. ילדים לא מוכנים לותר על החלום שלהם ומוציאים מעצמם הכל.
ג. והכי חשוב ילדים לא יודעים להקשיב לגוף שלהם, לא יודעים לטפל בגוף שלהם.. אני לא יודע מה היה לילד הזה אבל בטוח שלא פספסו אצלו משהו ברפואי.. אי אפשר להאשים את המפקדים כל אחד צריך להיות אחראי על עצמו ולראות מתי באמת צריך להפסיק.
אז כנראה שככה היה הסיפור.
אביו של איתי נהרג בתאונת מסוק, כשאיתי היה רק בן 4 חודשים. בקורס טיס צריכים לבדוק את המוטיבציה שלך להיות טייס, ולמה בכלל אתה רוצה להיות טייס. כנראה שהדבר פוספס או לא הובחן, לנער היה עודף מוטיבציה, ואני לא מאשים אותו בכלל, הוא היה חייב לעשות את זה בשביל עצמו ובשביל להמשיך את המסורת של האבא שהוא בכלל לא הכיר ואולי בגלל זה נתנו לו גם להמשיך ולא הפילו אותו בשלב כה מוקדם, לכן לפי מה שאני שמעתי הוא לא רצה להגיד למפקדיו שיש לו בעיה רפואית באמצע המסלול שחש ברע שעוד יכלו להציל אותו, וקרה מה שקרה רק בסוף המסלול המפקדים הרגישו בחולשה שלו והתחילו להזרים אליו מים, כי חשבו שהוא התייבש, אבל כנראה שהוא בכלל קיבל מכת חום וכנראה שמכת החום שקיבל התווספה לחולשה שהייתה אצלו בגוף, מחלה כל שהיא או משהו, והמים הרבים שהוזרמו אליו ייבשו את כל המלחים שעוד נותרו לו בגוף, מה בעצם שהיו צריכים לעשות זה להזריק לו מי-מלח.
כל כך כואב לי לשמוע את הסיפור הזה.. אני לא בטוח ב100% שהסיפור נכון, אבל שמעתי אותו ממקור שאין לו מה לשקר.
בכל מקרה, קרה מה שקרה, וחבל מאוד שקרה. וזה כל כך כואב כל פעם לחשוב על זה מחדש.
הבחור היה בחור לתפארת לפי מה שמספרים, מלח הארץ.
אתם לא מבינים קודם כל זה בעיקר בגלל המפקדים מפני החוסר אחריות אחרי שהרבה מאותה פלוגה קיבלו עירוי ודבר שני לחבר'ה האלה יש 170 אחוז מוטיבציה לעבור את הגיבוש הם לא רוצים להפסיק את זה באמצע גם אם הם עומדים למות