הי האם יש פה אנשיים שחושבים שצריך לאכול אחרי 2-3 אחרי אימון וצריך לאכול חלבונים אז האנשיים האלה טועים עשיתי ברורים וצריך לאכול שעה אחרי אימון וצריך לאכול גם חלבונים וגם בחממות
אם אנשים לא חושבים כך אז טעוט שלי
הי האם יש פה אנשיים שחושבים שצריך לאכול אחרי 2-3 אחרי אימון וצריך לאכול חלבונים אז האנשיים האלה טועים עשיתי ברורים וצריך לאכול שעה אחרי אימון וצריך לאכול גם חלבונים וגם בחממות
אם אנשים לא חושבים כך אז טעוט שלי
עם ישראל חי
|
|
אוקי קודם כל צריך לעשות כמה שיותר מהר חלבונים עד 40 דקות או שעה.
חלבונים בעיקר אבל צריך לאכול ארוחת שלמה עם פחמימות חלבונים ושומנים
ואם אנשים חושבים אחרת ממך זה לא אומר שאתה טועה![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
התבלבלת אני אומר שאחרי שעה צריך לאכול חלבונים ופחממות ויש פה אנשים אחרים שאומרים שאחרי 2-3 צריך לאכול רק חלבונים
עם ישראל חי
מה זה 2-3 ?
אחרי אימון כדאי לך לאכול כמה שיותר מהר , החומרים נכנסים למקום הכי מסודר והכי טוב .
מה שאומר שאם אתה אחרי אימון תהיה עם ארוחה בריאה זה יכנס הכי טוב ויראה הכי טוב . ;]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה גם מה שאני אומר אבל היה איזה נושא שכתבתי את זה אז לא זוכר מי התחילו "לצעוק" אלי שזה לא נכון וכאלה
עם ישראל חי
או שיש לך פיצול אישיות רציני ביותר או שאתה פשוט לא כותב נכון בכלל
למעלה כשפתחת את הפוסט רשמת לאכול רק שעה אחרי האימון
פה אבי אומר לך תאכל כמה שיותר מוקדם ואתה אומר כן זה מה שאני חושב?
כאילו אני מתקשה להבין את ההגיון שלך פה =-\
Bring the Violence-
מה אני יעשה אני דיסלקט אני עדיין אומר לאכול אחרי שעה ולא רק חלבונים גם פחממות זאת הדיעה שלי סופי סליחה עך הדיסלקטיות שלי
עם ישראל חי
נו הוא התכוון שעד שעה צריך לאכול חלבונים פחמימות ושומנים ולא רק חלבונים
![]()
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
לא עד בין 40 ד'ק ל שעה כאילו אחרי 40 דקות צריך לאכול ולא לאכול אחרי שעה . סוף נקודה תינעלו כי מבלבלים אותי פה
עם ישראל חי
:| לא הבנתי אותך אתה אומר שלאכול אחרי 40 דקות אבל אם אתה אחרי 20 דקות בבית כבר מוכן לאוכל אז לא לאכול? ף|
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נמאס לי
שבוע אני לא הפורום הזה מתחרפן?
פעם הבאה אני לא מבזבז הודעה כדי להסביר את השיקולים שלי לנעילה.
כותרת לא עניינית
"אני מיתר ומיתר זה אני"