דיברתי עם אור והוא אמר שאם יהיה הרבה התעניינות ומשתתפים אז נשחק ת'משחק ... והמשחק הזה ממש יפה תקראו.
הפרטים על המשחק לא נכתבו על ידי.
המשחק מתרחש בעיירה שלווה ושקטה,
אנשים הולכים לעבודה, משחקים פוקר בערב, שותם בירה, שום דבר מיוחד.
עד שפתאום מגיעים לעיירה כמה רוצחים (כמה בידיוק יקבע על פי כמות המשתתפים שירשמו) ומתחילים במסע חיסולים בעיירה, המטרה שלהם-להרוג את כל העיירה.
האזרחים בפאניקה, יש רוצח ביניהם, אחרי כל רצח הם עושים תליה של החשוד העיקרי בתקווה שהוא היה הרוצח.
המטרה של האזרחים: להרוג את הרוצחים ולהחזיר את השלווה לעיירה.
עכשיו בין כולם מסתובב לו שוטר סמוי, מטרתו היא כמו של האזרחים אך אך ביכולתו לחקור אנשים בסתר ולדעת עם הם רוצחים, הוא שולח לי הודעה פרטית כל יום עם שם של שחקן ואני אומר לו אם הוא רוצח או אזרח.
זה בגדול.
כמו כן יש זונה שכל העיירה חושקת בה, ויש לה רשימת המתנה מאוד ארוכה. הזונה יכולה כל ערב ללכת לאחד השחקנים ולקחת אותו לערב בלתי נשכח, במקום שהרוצחים לא יכולים למצוא.
מה זה אומר? זה אומר שאם הרוצחים החליטו להרוג מישהו והזונה לקחה אותו גם, הוא ניצל! הזונה היא עוד כלי עזר לשחקנים, עם היא לוקחת רוצח או אזרח תמים אחר לא קורא כלום. לזונה אסור להגיד שהיא זונה!
עוד משהו ששחכתי: זונה לא יכולה להגן על עצמה רק על אחרים.
אופן המשחק:
אחרי שתיהיה רשימת שחקנים אני ישלח לכל אחד בהודעה פרטית את התפקיד שלו (רוצח, אזרח, שוטר, זונה) ואסור לו לגלות מה הוא לאף אחד .
הרוצחים שולחים לי כל יום הודעה פרטית עם שם של מישהו שהם רוצים לרצוח. הרוצחים יודעים מי הרוצחים האחרים ויכולים לתקשר אחד עם השני
אם יהיו שני רוצחים על אותו בן אדם או יותר, הבן אדם מת.
הזונה שולחת לי גם עד 8 בערב שם של מישהו שהיא רוצה להגן עליו.
התפקיד של מארגן המשחק, הוא גם לתת רמזים על הרוצחים אחרי כל רצח.
אחרי הרצח אתם חופשיים לדון בחשדות שלכם, מי זה נראה לכם ולמה.
לקראת הערב נערוך הצבעה על מוצא להורג, האדם שנבחר עולה על חבל התליה ומת.
מי שמת יכול ליהיות אזרח, שוטר או רוצח ואתם לא תוכלו לדעת, גם אחרי שהרגתם אותו.
כל יום עד שעה 9 בערב הרוצחים חייבים לשלוח לי הודעה פרטית עם השם של הבן אדם שהם רוצים לרצוח.
התליה תיהיה חצי שעה +- לפני הרצח, בשעה 9.
כשכל הרוצחים מתים, המשחק נגמר והעיירה ניצחה, כשכולם מתים הרוצחים ניצחו.
--------------------------
המשחק התחיל !!
רשימת השחקנים:
LoO
Rhino Girl
Orel Abergel
Sapaki
MiCrO
saidclean
yarin4444
Michael
tiptip