אל תדאג שמע אם אתה מרגשי טוב עם עצמך אז שכולם ייקפצו לך.
אני יכול להגיד לך שברוב בתי הספר כולם באים עם ג'נסים אני מת על ג'נסים בקיץ אני הולך עם זה פחות כי חם אבל בחורף אני רק על ג'נסים יש לי פול ג'נסים בארון זה הדבר הכי נח בעולם.
אל תדאג שמע אם אתה מרגשי טוב עם עצמך אז שכולם ייקפצו לך.
אני יכול להגיד לך שברוב בתי הספר כולם באים עם ג'נסים אני מת על ג'נסים בקיץ אני הולך עם זה פחות כי חם אבל בחורף אני רק על ג'נסים יש לי פול ג'נסים בארון זה הדבר הכי נח בעולם.
|
|
שמע אחי גם אני "חריג" אני לובש ג'ינסים מיוחדים אני לובש כמעט ורק בגדים יפנים כאלה של ראפרים יעני ג'ינסים כמו Evisu וRed Monkey וחולצות ונעליים וסווטשרטים של חברות כמו BAPE BBC וIce Cream ולא אכפת לי מה חושבים עליי על הזין אני אוהב את הבגדים האלו וזהו אם למי שאני מסתובב איתו לא אכפת וגם לבנות לא אכפת אז על הזין שמע אחד בהתחיל לצחוק בגלל שהנעליים שלי בצבע חום-צהוב משולב כזה ורשום Trapstar ועל החולצה שלי יש כזה כמו סימנים של דולרים ויהלומים אז באתי לקחתי פתק רשמתי לו I Don't Give A F-U-C-K!!! הדבקתי לו בפנים והוא סתם את הפה.. תלבש מה נוח לך ומה שמתאים לך.. יש כאלה מתאים להם מכנסי גלישה יש כאלה שזה פדיחה.. יש כאלה לא סובלים ג'ינסים ויש כאלה שחולים על זה תכלס אנשים לא צריכים לשפוט אותך לפי הבגדים ואם הם שופטים אותך לפי זה זאת אומרת שהם לא באמת חברים שלך ולך תמצא לך אנשים אחרים שלא אכפת להם מהבגדים שלך..
טחח חברים יש רק באגד בסוף תאמין לי...כל אחד דואג לתחת שלו ...יש כמה חברים טובים ואמיתיים אבל הם נדירים מאוד תאמין לי..מה אתה מקשיב לטיפשים האלה מה אתה דפקה תלבש כמו שאתה מתלבש בול..לא הומו או משהו חס וחלילה אבל לדעתי אתה נראה טוב והם מקנאים. גם אני כל יום הולך לבצפר עם ג'ינס וחולצת בצפר כי אצלנו חייב אבל ג'ינס...ומשקיע בשיער בבוקר ושטויות..בצפר בצפר אבל יש כוסיותנכתב במקור על ידי משתמש אנונימי
![]()
סתם שאלה קטנה... איך אתה יכול להיות שונה אם יש לך אף, פה, אוזניים, עיניים, רגליים וידיים כמו לכל בן-אדם אחר? איך אפשר להיקרא "שונה" אם הם בדיוק כמוך??
- תומר,
tomer@tomer.name
שאומרים לך שאתה חריג
לך תגיד להם אני אז חריג עם ביטחון![]()