ניסיתי את התוכנה hide ip מדי פעם אפשר להכנס אבל האינטרנט ממש איטי וחוץ מדף הראשון וה login לא הדעתי יותר מזה
ניסיתי אתר שנותן גלישה אנונימית אותו דבר נכנס לאינדקס ללוגין ואי אפשר להתחבר ..
יש למישהו פתרון ?
|
|
ההתחברות היא לא ממש הבעיה לדעתי
כי גם אם אתה מוריד את הטורנט הטראקר בודק את האייפי שלך
אז אתה צריך להגדיר גם פרוקסי בתוכנה
בקיצור
שתמשו באתרים אחרים
לא חסר
ולא שווה את הסיבוך עם TB
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לא... משום שמורידים מספק אינטרנט חסום מטורנטבייטס אז הוא לא חוסם או משהו והוא נותן להוריד חופשי... אני מתחבר עם חשבון פרוץ של בזק אבל בגלל שזה עושה לי בעיות כל כמה דק' למחשב משום מה (אותו חשבון של בזק) אז אני עובר לחשבון המקורי שלי ומוריד ממנו בלי בעיה ... את הטורנט אני כאילו משיג עם החשבון של בזק ומוריד עם 012.
פרוקסי בדפדפן ואלון אתה טועה אין חסימה בהורדה כי זה משתף הרי יש בעיה רק באתר:]
הבאת לספקי ויגאל את אנונימאוס אבל אי אפשר להיתחבר אני יחפש לכם אחד אחר![]()
לא יודע מה איתכם אבל חסמו גם אפשרות פרוקסי..
אבל ברוך ה' לא חסר לי שיטות![]()
תשתמש בפרוקסי
משהו מהיר
חוץ מזה שלפי מה שנראה לי ברגע שהרבה ישתמשו בפרוקסי הם יעברו לחסימה ע"פ פרוקסי בהורדה ואז יהיה יותר קשה לעקוף
שיטה אפשרית היא לעבור לראוטר... ראוטר פותח לעצמו גישת איפי שנקראת MASk יעני מסכה..
ואז האיפי שמגיע לאתר הוא לא האיפי של ספק היאנטרנט שלכם ואז אין בעיה...
הראוטר לא חיב להיות בשביל לספק רשת אלחוטית הוא רק חיב לתמוך באפשרות זאת [ראורטים בעלי יכולת לשלוח שדר אלחוטי הם בעלי יכולת להציג IP MASK]
אבל זאת אפשרות שאני צריך לבדוק וגם אפשרות לא זולה..
אני פשוט חושב שכדי לוותר על האתר הזה תאמינו לי גמככה חרא אתר:\
למה נראה לך שזה נכון? יש הבדל בין אייפי פנימי לאייפי חיצוני
אייפי חיצוני עקרונית זה לא תלוי בך...הוא קבוע או משתנה לפי סוג החיבור ותלוי בשיטה
זה שהראוטר לא מזהה את עצמו עם הכתובת החיצונית, זה לא אומר כלום, עדיין חיבור לאתר כלשהו יזהה אותו באייפי האמיתי
אתר או יותר נכון שרת יזהה אותו כאיפי שהוא מציג וכאיפי שמתחר אליו.. כל עוד האיפי הזה הוא בעצם האיפי של הרשת אז אין בעיה של חסימה ככה זה אצלי למשל וכשאני נכנס עם מודם רגיל יש לי בעיה.. ככה שזה פיתרום הגיוני יכול להיות שזה רק בראוטרים שאתה מקבל מהספקית ואז הם כאילו מאשרים לו גישה אבל לא יודע צאיך לבדוק