עין רעה, מזל טוב ודברים כאלה..? אני רוצה לעשות קעקוע של זה (וכן אני יודע שזה נגד הדת לעשות קעקוע תודה אבל בא לי)
עין רעה, מזל טוב ודברים כאלה..? אני רוצה לעשות קעקוע של זה (וכן אני יודע שזה נגד הדת לעשות קעקוע תודה אבל בא לי)
|
|
אסור לעשות קעקוע נשמה, זה נוגד את הדת, אתה יהודי, לא צריך קעקוע.
אתה יכול לשים שרשרת של מגן דוד, להסתובב עם תהילים קטן בכיס, כמעות.
קמעות כן מותר ?
זה לא כמו עבודת אלילים כזאת ?
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
לי יש קמע של הרב המקובל מיבנאל.
שזה ממש עונה לי על השאלה :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
סבבה אחי אני מבין ויודע שאסור אבל אני רוצה מה רע..נכתב במקור על ידי איתי המאגניב
ותביאו גם קמעות למה לא..
ותביאו לי תשובות!!![]()
חמסה ויש את הצמיד האדום הזה נגד עין רע..
הצמיד זה קבלה....קבלה זה יושב בול על הדת? חחח אין לי מושג:\
אפשר להסתפק בזה שאלוהים שומר עליך לא?
אותה שאלה.נכתב במקור על ידי Alonh
אנחנו רואים הרבה היום שרבנים 'מקובלים' עושים קמעות לאנשים ואומרים תמיד ללכת איתם וכו' וכו'...
אבל האם זו לא עבודה זרה? במקום להאמין בה' ושה' יעזור, אתה מאמין בקמיע ושהקמיע יעזור :\
אני יודע שאפילו הרב יצחק כדורי ז"ל עשה קמיעות ואנשים אמרו שעזר וזה....
אולי עניין הקמיעות באמת היה מתישהו שלנו, יהודי אבל היום רואים שההודים ושאר האסייתים עושים את אותו הדבר אז.....אני הייתי עוזב את זה
ובקשר לנושא, אני מבין שאתה רוצה מאוד מאוד לעשות קעקע נכון? אז תלמד מהבעל שם טוב ז"ל שאם אתה ממש ממש רוצה משהו, סימן שיצר הרע מעורב פה....[זה דבר שלמדתי לא מזמן, שאם אתה נצמד אליו אתה מתרחק מהרבה צרות...]
אבל בכל אופן, כתובת קעקע אסור לעשות לפי התורה, אבל זה לא ממש אחד מחוקי ה"יהרג ואל יעבור" אם אתה יודע על מה למה אני מתכוון...
נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 10-09-2006 בשעה 03:11.
כל דעביד רחמנא לטב עביד
בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא
חחח דיי אבסורד , כי לפי התורה אסור לקעקע את הגוף , ואתה רוצה לעשות קעקוע של מגן דויד...אל תעשה כפרה אתה רוצה יש שרשראות של מגן דויד יפות לאללה תקנה לך אחת גם לי יש אחת עוד מהבר מצווה שלי של מגן דויד מזהב לבן עלתה לסבתא שלי איזה 500 שקל...
עצה שלי משהו נגד עין הרע ובעד היהדות
אל תעשה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני מסכים עם אבי אחי פשוט אל תעשה.
אתה חייב לעשות את זה?
ז"א אני לא מכריח אותך...
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
לך קנה מסטיק תעשה תקעקוע שיש ך מתנה שם...יורד בסבון הכי טוב
אל תעשה פשוט =/
וזה שמעליי חחחח הרגת אותי