אני יודע שיש לי עוד זמן לזה אבל חבר שלי אמר לי שאסור לסוע במכוניות מתחת למודל 88 בלילה עכשיו לא ידעתי את מי לשאול אז אני שואל פה כי זה זין שיש לך El Camino SS ואתה לא יכול לסוע איתו בלילה...
אני יודע שיש לי עוד זמן לזה אבל חבר שלי אמר לי שאסור לסוע במכוניות מתחת למודל 88 בלילה עכשיו לא ידעתי את מי לשאול אז אני שואל פה כי זה זין שיש לך El Camino SS ואתה לא יכול לסוע איתו בלילה...
|
|
גם אם יש חוק כזה ... מי יאכוף אותו ? :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אע?!!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
חבר שלך אוטיסט ברמות!!!!
ועוד משהו
רכב אספנות זה רכב בן 25 שנה...
נגיד בערך 88/87 אז כמה זה 18/19 שנה?!
זה לא אספנות
כול מקרה גם רכב לפני 1000 שנה משנת התחתח
מותר לנסוע בלילה
זה לא ככה,
זה חוק שאוסר ליסוע בשעות השיא, ארבע בצהריים לשש בצהריים, משהו כזה, ואוכפים אותו מאוד.
אני לא זוכר תסיבה אבל זה בגלל הטבות מסוימות לרכב אספנות, אז מביאים לו גם הגבלות, המורה נהיגה שלי הסביר לי, היה לו רכב אספנות.
אתה מכיר שוטר שעצר רכב אספנות בשעות השיא על העבירה הזאת ?
מכות ועכשיו :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
איזה מניאקק איזו מכונית
אלון אני מכיר מישהו שעצרו אותו עם רכב אספנות בלילה .. כן כן ..
זה כמו שאומרים "אסור מעל 3 - אבל את מי יעצרו ?" חבר שלי עם שלילה [Sir Joker]
מותק לך לנסוע עם הרכב כי הוא לא אספנות .. 25 שנה
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני יודע שאסור לנסוע עם חיפושיות מהשעה 6 עד 6 כי זה מפריע לתנועה. זה על בדוק, לא יודע מה עם מכוניות אחרות.
אתה מדבר עכשיו על חיפושית אספנות יש ויש ..
אתה אומר את זה כי רוב החיפושיות הם אספנות .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת