אני בעמית לכושר הלכתי לפעם אחת ונראה לי אני ימשיך למרות שזה קריעת תחת בסוף משתלם..
מי עוד? והאם זה פוגע לעשות במקביל מכון כושר?
עריכה: תעבירו לכושר וחיטוב הגוף
אני בעמית לכושר הלכתי לפעם אחת ונראה לי אני ימשיך למרות שזה קריעת תחת בסוף משתלם..
מי עוד? והאם זה פוגע לעשות במקביל מכון כושר?
עריכה: תעבירו לכושר וחיטוב הגוף
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 08-09-2006 בשעה 15:50.
|
|
נשאיר את זה פה,
גם אני הייתי באימון של עמית לכושר, אימון נחמד מאוד לדעתי..
לפי דעתי האימונים שלהם מספיקים ולא צריך ללכת במקביל לחדר כושר כדי להמנע מפציעות,דלקות וכו'..
בייחוד שיש אצלינו כבר 3 אימונים בשבוע יש לי כמה חברים רשומים שמה ואחד מהם סוס בטירוף.. ממש קרנף ..
קיצר לפי מה שהבנתי רוב האנשים שעוברים את הקורס והאימונים בעמית לכושר גם עוברים בהצטיינות את הגיבושים ליחידות הקרביות, בהצלחה.
עמית - לכושר
עמית - לכושר
המדריכים שלהם אומרים שעמית לכושר זה מספיק
וללכת לחדר כושר בנוסף זה מיותר
וכמו שאור אמר זה הכנה מצויינת לגיבושים
בכל מקרה
אני ג'ובניק
אז אני ישאר עם שוקו ולחמניה בתור אימון לצבא
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מכיר את עמית לכושר זה טוב =\
אני ממליץ ללכת למכון כושר במקביל כדי לבנות לעצמך גב וכתפיים, אבל אתה חייב להגיד לזה שכותב לך את התוכנית שאתה רשום להכנה לצהל .
=\
slickskter@gmail.com
עולה 170 שקל לחודש (לא יודע אם זה או אחר), אין לי זין לזה.
עמית לכושר ... ת'אמת זה סבבה .. אבל הוא קל מאודדד
אני נמצא באחר"יי זה קבוצה של הכנה לצבא מסיבי ביותר זה הרבה יותר קשה מעמית לכושר ואני אומר את זה מידיעה של שניהם .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני הייתי בעמית לכושר שנה שעברה
(אני מתגייס עוד חודשיים)
נתן לי המון בהרבה תחומים בחיים, בעיקר הפיזי והמנטלי.....ובככל אני לא מסוגל לדמיין אם הייתי משיג את מה שהשגת מהבחינה של הצבא בלי עמית לכושר....
נראה לי שאם לא הייתי הולך לעמית לכושר ולא הייתי מעלה את השאיפות שלי אז הייתי מתגייס עכשיו לשיריון :|
אל תעשה את הטעות של החיים שלך ! אל תתאמן בנוסף בחד''כ או ריצות וכו'!
אם אתה רוצה תעשה ספורט שלא יפגע לך בגוף כמו שחייה.
אני הייתי שוחה 2-3 פעמים בשבוע בנוסף ל-3 אימוני עמית לכושר בשבוע וזה היה מצויין.
איזה כיתה אתה? אם אתה יא' אז זה מצויין
אתה תהיה מוכן לגדנע''צ ולגיבוש שייטת בעקבותיו.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
יובל עילם mother fuck'a
כן אני יא'..נכתב במקור על ידי KoChiNi
התקבלת לשייטת בזכות זה ?
אסור לו להגיד אם הוא התקבל או לא...נכתב במקור על ידי Jacoby
כל מי שפה ב יא' ורוצה להגיע ליחידות נבחרות אני ממליץ לו להתחיל להתאמן עכשיו תאמינו לי זה עוזר אני שנה שעברה התחלתי להתאמן ורק הרווחתי מזה .
אתם תוכלו להרשם לגדנע צלילה ביאנואר אני חושב ממליץ בחום ! אפילו לאלה שלא חמים על שייטת, כי זה ניסיון וזה רק עוזר !
=\
חזק כוח אחי תמשיך להתאמן
slickskter@gmail.com
איזה אחריי אתה ?נכתב במקור על ידי Hitman
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת