קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] פחירת מחשב טוב לפני שקונים
    על ידי N0br0s בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-07-2007, 04:00
  2. [מדריך] לפרמט את המחשב במקרה שמישהו פרץ לכם
    על ידי N0br0s בפורום ארכיון מדריכים
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 18:40
  3. מדריך לכבות מחשב ברשת בעזרת בלאסטר
    על ידי Trip בפורום ארכיון מדריכים
    הודעה אחרונה: 24-02-2007, 17:59
  4. [מדריך] חיבור מחשב לטלויזיה
    על ידי LoaCker בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 02:56
  5. [בקשה]מישהו יכול לתת לי מדריך לקנית מחשב?
    על ידי crecre בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 17:22
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מדריך] לפרמט מחשב

משתמש מכור האוואטר של xxguyxx3
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [מדריך] לפרמט מחשב

מצרכים:
    דיסק ווינדווס sp1 או 2 זה לא משנה אבל שיהיה bootable
    סבלנות
    וראש נקי

אוקיי עכשיו יש כמה אפשרויות לפרמט מחשב אפשר לפרמט רק כונן אחד או את הכל ויש כמה אופציות לעשות את זה אני פה יסביר אופציה אחת שהיא לפרמט עם דיסק של ווינדווס וישר להתקין אותו...
    דבר ראשון ניכנסים ל-bios של המחשב מה שנקרא (כשהמחשב עולה לוחצים על delete כל הזמן עד שנפתח משהו כחול כזה...) עכשיו בגלל שבכל לוח אם או מחשב שונה יש משהו שונה אז פשוט מחפשים איפשהו משהו שנקרא: 1st boot device
    2nd boot device
    3rd boot device
    שאצלי זה נמצא ב-advanced setup אז יש מצב שזה יהיה גם אצלכם ככה
    ושמים שם בראשון (1st boot device) לוחצים על + או - ומגיעים עד שכתוב CDROM ושם עוצרים
    בשני (2nd boot device) עושים או floopy או IDE-1 (שזה בעצם הכוננים שלכם והפלופי זה הדיסקט עכשיו אני ממליץ לעשות את השני על פלופי כי לא תמיד יודעים מתי צריכים את הדיסקט הזה...)
    בשלישי (3rd boot device) עושים (אני ממליץ אבל אפשר לעשות גם פלופי) IDE-1 (הכוננים שלכם) אחר כך לוחצים F10 בשביל לשמור את ההגדרות שעשיתם וזהו...
    אוקיי זה שלב ראשון מה שנתן לנו את האפשרות לפתוח את המחשב דרך הדיסק אז כשאתם מכניסים דיסק של ווינדווס שהוא bootable אז המחשב שואל אם אתם רוצים להפעיל את המחשב דרך הסידי אם כן אז ללחוץ על כל מקש... (דרך אגב ככה אפשר לראות אם הדיסק הוא Bootable)

אוקיי שלב שני:
    כשהפעלתם את המחשב שלכם דרך הדיסק הוא מעלה את עצמו ואז הוא מגיע למצב שיש לכם כמה אפשרויות: להתקין את הווינדווס, לצאת או לתקן את הווינדווס אז מה שאתם עושים פשוט מאוד: להתקין את הווינדווס ואז כשהוא יעלה את זה הוא יגיד לך שיש לך כבר ווינדווס מותקן אז אתה עושה ESC ואז יש לך את הכוננים שלך (C, D, ועוד...) אז יש לך כמה אפשרויות: אתה יכול להרחיב את הגודל של אחד הכוננים שלך עד כמה שאתה יכול (כתוב לך unpartitioned space) וזה בעצם כמה מקום שנשאר לך וזה כתוב בק"ב זאת אומרת שכל 1000 ק"ב = מגה בייט 1.
    אז אם אתה רוצה להרחיב אתה פשוט מאוד (דרך אגב אתה תצטרך לפרמט את הכונן שאתה רוצה להרחיב) לוחץ על D כשאתה נמצא על הכונן שאתה רוצה להרחיב ואז אתה הולך ל-unpartitioned space ולוחץ על C ואז אתה בוחר לך את הגודל שאתה רוצה וזהו (המלצה שכדאי שתשימו לב אליה: למי שיש 40 + ג'יגה פנויי במחשב, תשימו את כונן C עם 10 ג'יגה מינימום והוא יהיה רק לווינדווס ואז יהיה את D עם שאר המקום שנשאר לך וזה למשחקים, תוכנות וכו'.. כי הווינדווס לפעמים מתנגש בדברים האלו וזה דופק הרבה דברים).
    אחרי שהרחבתם\הקטנטם או עשיתם מה שרציתם אתם מסמנים את המקום שבו אתם רוצים להתקין את הווינדווס ולוחצים אנטר ואז הוא ישאל אותכם אם אתם רוצים: לפרמט כ-NTFS משהו או כמשהו אחר שזה אומר שאם זה NTFS אם אני לא טועה אז אתם לא תוכלו להיכנס או לראות את המקום שאותו פירמטתם כ-NTFS בווינדווס 98 ואם זה הדבר השני (שעכשיו נזכרתי בזה: FAT32)
    אז תוכלו לראות ולהיכנס והכללל...
    הקיצר תבחרו שאתם רוצים לפרמט עם NTFS או FAT32 תלוי עם איזה ווינדווסים אתם משתמשים..
    ואז זהו נותנים להתקנה לעשות את שלה ושמה כבר יש לכם דברים שידריכו אותכם..
    מקווה שעזרתי לכל אלו שלא יודעים איך לפרמט
    עם ישראל חי

2. קישורים ממומנים

יופיי המחשב שלי חייב פירמוט

=-O =-O =-O =-O =-O

אני סאבו בליגת WWA (פשוט בשביל שאני לא ישכח:eye: )

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect