השאיפה היא מט"כל,כדי ללכת לאחריי או שזה לא ממש מועיל מלבד כושר?
השאיפה היא מט"כל,כדי ללכת לאחריי או שזה לא ממש מועיל מלבד כושר?
|
|
מה זה אחרי אחי?...
וכושר קרבי זה הכי טוב תשאל אנשים מה הכי טוב באזור שלך..או שתלך לכמה אם זה לא קריעה
אחריי הרבה פחות טוב מאירגוני הכושר קרבי הרציניים שיש....
בב''ש יש עמית לכושר מעולה , עם חניכים טובים ועם מדריך שלדגיסט חיה ....האימונים (לפי מה שאני זוכר) מתקיימים בנאות לון. תברר....
עמית לכושר (ושאר האירגונים הרציניים) מכין אותך ליחידות מובחרות בעוד אחריי מכין באופן כללי לגיוס וגם עושה פעילויות חברתיות, תרומות לקהילה , עזרה לתלמידים עם קשיי למידה וכו'...
"אני מיתר ומיתר זה אני"
תראה אני באחריי זה מומלץ אם אין אפשרות אחרת כמו לי
הוא אני יראה לך את השבוע שלי
יום ראשון אחריי
יום שני מכון כושר
יום שלישי מנוחה או אימון בים
יום רביעי מכון כושר
יום חמישי אחריי
יום שישי מנוחה
מוצאי שבת ריצה בים
אני מוזמן ליום סיירות ובגלל זה החלטתי באימיונים המסיביים
אחרייפחות טוב ולא מגיע לרמה של עמית לכושר ולא הקבוצות האחרות...
אני מדבר מניסיון
נערך לאחרונה על ידי SlickK; 16-09-2006 בשעה 23:21.
slickskter@gmail.com
איזה שטויויייוותתתתתתת אתה מדברררררררררררר אין לך מושג מה זה אחריי אם זה מה שאתה רושם .נכתב במקור על ידי KoChiNi
כודם כל אני יגיד לך ככה : אחריי זה גוף בדיוק כמו עמית לכושר , מכין אותך פיזי [אימונים] מנטלי [ דיבורים ושיחות]
הכנה נפשית , גיבושים , ישיבות , עזרה לסביבה , מעורבות ועוד ועוד ועוד .
מעל לזה אתה רוכש הרבה מאוד ידע זה לא רק קבוצה אצלי זה משפחה שנייה שלי .
בקשר לכושר שיש בקבוצות אני מדבר כאחד שהייתי בעמית לכושר ובאחריי ..
עמית לכושר סליחה על המילה אבל "מתחילים" לעומת אחריי .. הם לא עושים את הגיבושים שאנחנו עושים
הם לא ברמה של אחריי [סליחה אם זה פוגע] "שאר האירגונים הרציניים" יש לך עוד דוגמאות ?
עמית לכושר רציני ? יותר מאחריי ?
סליחה ? למי יש יותר חניכים ? מי מוכר יותר בצה"ל ?
אחריי לגבעתי מכיר ? זה פלוגה שלמה של רקק אבל רקקק אחרייניקים .
אז קודם כל אני לא יודע מי הכניס לך את השטות הזאת שאחרי יזה לא רציני ,
שנית אני לא יודע שאחריי עוזר לילדים קשיי למידה .. זה ממש לא נכון .
יש אחריי לימודים - עזרה לילדים קשיי למידה .
יש אחריי ישראל - סיורים בארץ .
יש אחריי לצה"ל - אימוני כושר ועוד .
ועוד משהו שאם יש לך איזה תגובה בעניין .
עשינו כמה תחרויות עם עמית לכושר ולא רק מגוש דן מכל הסביבה .. אין מצב שהם עומדים בכושר של אחריי ..
שהם שמעו שעשינו מסע אלונקות של 14 ק"מ ומתוך קבוצה של 30 עשו 8 אלונקה שחורה [כל הדרך בלי לעזור]
הם היו המומים ! אז אל תוריד מהערך אם אתה לא יודע .]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הכל טוב
הייתי בהכל ולפי דעתי הכי טוב זה "יובל אילם"
בן זונה של דבר קוראים אותך
הייתי באחרי ובעמית לכושר שנהם טובים אבל לא ברמה.
אחי מטכל זה מובכר לאלללה
צריך גם עדיפיות שונות יש לי כמה המלצות בשבילך
אם אתה גר :
בצפון - אגוז חובילים
מרכז - חרוב דובדבן (יהודה ושומרון)
דרום - שקד
ויש עוד כמה יחידות ממלוצות כמו :
חובלים
כל הסירות למניהם
שלדג , 669 , כל יחידות החילוץ , מטכ"ל , שטיטות (13 עדיף)
וגם אם הרף שלך נמוך יותר אז :
גבעתי גולני צנחנים נח"ל (לא שזה לא מצריך כושר מעולה)
מקווה שעזרתי
נכתב במקור על ידי AvixTz
חחחחחח אחי מצטער להגיד לך אבל אחריי לא מדגדג את הרמה של עמית לכושר, יובל עילם וכושר אקסטרים
אין מה לעשות , העובדות מדברות בשטח....אחוזי יוצאי האירגונים הנ''ל הרבה יותר משמעותיים בימי סיירות ובגיבושים.
ד''א, חלק מאחריי לצה''ל הולכים לעזור באחריי לימודים . ואת זה אני אומר בוודאות...חבר שלי שנמצא באחריי הוא תלמיד מצטיין ולקחו ביחד איתו עוד 3 תלמידים מצטיינים לשבת אחה''צ עם תלמידים בעלי קשיי למידה ולעזור להם.
אחריי גוף יותר גדול בגלל העלות הכלכלית הנמוכה שלו וגם העובדה שהאימונים בו לא כל כך קשים כמו בארגונים הגדולים (שאל אפילו מדריכים [רציניים] באחריי).
גם אנשים שבאחריי מודים שעמית לכושר יותר טוב. אין מה לעשות....כמו שאמרתי, העובדות מדברות בשטח.
מצטער אם זה נראה מזלזל אבל - למה מי זה אחריי בכלל?
אחריי נמצא רביעי באירוגני הכנה לצה''ל...
1.יובל עילם
2.עמית לכושר
3.כושר אקסטרים
4.אחריי
5.קבוצות קטנות של כושר קרבי
ואני לא מדבר באוויר, הדירוג הזה הוא חלק מכתבה שעשיתי על הכנה לצה''ל והוא מדבר על אחוזי החניכים בקורסים המובחרים (טיס וחובלים), יחידות העילית (מטכ''ל , שייטת 13, שלדג, 669, ויהל''ם), והיחידות המובחרות (מגלן, אגוז , הפלס''רים וכו').
אין לי כוונה להתווכח פה. הנתונים קיימים, אני אישית השגתי אותם בראיון עם אחד הכתבים בעיתון "במחנה"...ואם יש לך רצון להתווכח איתו, תהנה.
נערך לאחרונה על ידי KoChiNi; 19-09-2006 בשעה 20:28.
"אני מיתר ומיתר זה אני"
מאיפה הבאת את הנתונים האלה בדיוק ?
שאנחנו עשינו ביום תחרות ספורט תחרויות נגד עמית לכושר ממש ממש לא הצליחו והם ממש ממש לא ברמה .
אצלנו בקבוצה 25 חניכים מתוכם 15 התקבלו למטכ"ל !
בהתחשב ש 5 עדיין צעירים
אז אולי בכללי זה לא ברמה , אבל הקבוצה שלנו אכלה כמה קבוצות של עמית לכושר .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
נכתב במקור על ידי AvixTz
את מי אתה מחרטט? מתוך 25 חניכים שרק 20 מהם בגיל המתאים ליום סיירות 15 התקבלו למטכ''ל? הזוי ברמות.
ואני לא מדבר על ימי ספורט למינהם! אני מדבר מבחינה הצלחה בצבא!
יכול להיות שב"אחריי" פיתחו לכם כושר יותר טוב
אבל מבחינת קבלה ליחידות מובחרות עמית לכושר לא רואה את אחריי ממטר . סורי.
והנתונים נלקחו מכתב של עיתון במחנה, העיתון הרשמי של צה''ל. הנתונים בדוקים ומוכחים. סורי (פעם שנייה).
"אני מיתר ומיתר זה אני"
התקבלו למטכ"ל אתה מתכוון עברו גיבוש או קיבלו ביום סיירות מטכ"ל ?נכתב במקור על ידי AvixTz
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני מתכוון ביום סיירות , הגיבושים חלקם עשו וחלקם עוד לא
אלה שעשו יש שעברו ויש שלא ,
זה נשמע הזוי אני יודע , לקחנו מקום ראשון בתחרות אזורית [כל גוש דן] ומקום 2 בארץ .
דבר ראשון
kochini
אתה מב"ש?
דבר שני מה אתם מתווכחי על שטיות
במקום על הצבא עצמו...
כדי שתתחילו לדבר על הדבר האמיתי..
צה"ל!
למרות שנראה לי שיש פה אנשים שמבינים ושוב kochini
תגיד לי באיזה גליון במחנה ראית תפרטים האלה בדיוק למה אני לא זוכר שזה היה כתוב...
[center]
-נמחק-
נערך לאחרונה על ידי Taimors; 03-12-2012 בשעה 22:01.
ח"ו לריב , אני חולה kochini הוא אחלה בן אדם בסופו של דבר כל הקבוצות עם אותו עיקרון אז לא משנה .
זה לא שאנחנו מנוגדים . אין פה ריב או משהו נכון kochini ? :-* ;]
מה המחיר של עמית לכושר ?
טימור אני אראה אותך שם אני מאמין .. בע"ה .
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 20-09-2006 בשעה 12:48.