ראש השנה קרב ובא... ואין כמו ראש השנה כדי לעצור לרגע,להגיד "רגע, מה עשיתי עד עכשיו, מה אני רוצה לעשות הלאה".
המטרה של הנושא הזה שהוא שכל אחד מהמשתמשים יציב לעצמו מטרות להשיג בשנה הזו. מעין To Do's כזה... זה יכול להיות מטרה אחת כללית, 2, 5, או אפילו רשימה שלמה של מטרות. זה יכול להיות סתם,נגיד, להשיג את הבחורה שאני אוהב, או אולי להוציא רשיון, לעשות צניחה חופשית, לסיים בגרויות בהצלחה, או כל דבר שבעולם...
ככה אנחנו משיגים בעצם 2 דברים.
1. כל אחד מציב/מגדיר לעצמו מטרות לשנה החדשה. כך הוא יוכל להסתכל בע"ה בראש השנה הבא ולהגיד"וואי, עשיתי משהו בשנה הזו". עכשיו זה הזמן לעשות את זה.. אולי אפילו בראש השנה הבא נחזיר את האשכול הזה מהמחסן ואז נראה מה כל אחד הספיק ועשה בשנה שלו.
2. זה גורם לנו ללמוד להכיר אחד-את-השני יותר טוב. עכשיו במיוחד באיחוד, ובכלל גם בתוך הקהילה, לא מכירים אחד-את-השני מספיק. אם נדע כל אחד מה הרצונות שלו, השאיפות שלו - נכיר אותו יותר טוב, נגלה אחרים עם שאיפות דומות וככה נוכל להיעזר, להתייעץ וכו'...
הכי חשוב, תחשבו לפני שאתם כותבים. אפילו קודם תחשבו ואז תסכלו על מה שאחרים כתבו, כדי שלא תהיו מקובעים לרעיונות שלהם. יהיה נחמד.
אני.... אני אשאיר אתכם במתח... סוף השבוע בע"ה אני אצא לראש השנה הביתה, ואז אני גם אגלה [אחרי שאני אהיה סגור בכלל על השאיפות] את המטרות/שאיפות שלי לשנה החדשה...
יאללה..... זרמו...

ציטוט ההודעה

) גודשת 0.7 באר