חתיכת בוף יש לך שם
אתה יכול לחטוף כהוגן אם תופסיים [תואשם בסחר]
וזרוק תחרא הזה
תאמין לי זה הורס תחיים
יש לי כמה חבריים שהתחילו בזה והם היום בסמים יותר קשיים
חתיכת בוף יש לך שם
אתה יכול לחטוף כהוגן אם תופסיים [תואשם בסחר]
וזרוק תחרא הזה
תאמין לי זה הורס תחיים
יש לי כמה חבריים שהתחילו בזה והם היום בסמים יותר קשיים
נערך לאחרונה על ידי saidclean; 27-09-2006 בשעה 15:33.
|
|
תאמין לי שלא חסר על מה להידלק...נכתב במקור על ידי Screwball
כמה טיפות ואתה מסודר..אם תרוצה בוא טיפה אחת 25 שקל..תלוקח 2 טיפות תדלוק 24 שעות אני מבטיח לך על נייר..
ואם תרוצה אז יש גם הופמן 2000 אם תיודע מה זה...נראה אותך דוחף הופמן שלם ולא מקבל תשריטה של החיים
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
רונייייי אני יזיין אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך....חלאס אחויהההה אמרת שבתחילת הלימודים תמפסיק אז למה אתה עושה עוד ימניאק מעכשיו תלא מעשן אני תופס אותך עם חומר אני זורק לך לפרדס מלשין עם לא
מה בוני יש כיוון בירושלים?
באנה מה זה החתיכה הזאת?!!?
תביא לי קצת יא זין
![]()
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
כה באמת זרוק בוף 3 סיגריות :] מסדר אותי
סיני איתך אני ידבר בביצפר חחח יא גזור שומע ...ראית תזאתי שהייתי איתה בהפסקה ובחלון הלכנו שנייה לבית שלי?קיצר אם אני לא הולך איתכם לסילבר יום שישי אני יוצא איתה =]הא איזה בחורה ליגה הבאתי הא...
ולכיוון בירושלים..אמממ וואלה לא..
ויאללה ערכתי תתמונהמי שהספיק נהנה מהאומנות שהייתה מוצגתשם..מי שלא בעיה שלו(חרוז)
לזה שמעליי...מה זה 3 סיגריות חחח זה אפילו לא חתיכה ב50..3 סיגריות זה כדי לעשן לבד ולקבל סטלה סטלה..אבל לפעם אחת..חשבתי אמרת 3 אצבעות ניגנבתי חחח
נערך לאחרונה על ידי בוני; 27-09-2006 בשעה 20:49.
מקווה שתה לא באמת הולך לעשן תחרא הזה ושאתה סתם עושה פוזה אחי...
עזוב שטויות דפוק כמה שוטים לפני המסיבה לקבל קצת ראש טוב וזהו(חח למרות שתכלס זה בקושי משפיע כבר התרגלתי אבל עדיין )...למה כל החרא הזה זה מסוכן זה לא צחוק מה אתה ילד ואנלא סתם אומר ך...
מישו מהמשפחה גם התחיל ככה בקטנות ועכשיו זה כבר כל הזמן...זרוק באיזה מוסד בקושי בא לבית לו בג'סי כהן בקושי פוגש ת'משפחה שלו...לא רציתי לספר למה יש פה אנשים שמכירים תי אבל אם זה יוציא אותך מזה ויפתח ך קצת תעיניים...
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 27-09-2006 בשעה 22:32.
תאכלס..אני גדלתי בג'סי כהןנכתב במקור על ידי lolx
![]()
...רק בסוף ג' אני חושב עברתי לראשון..אז ככה שמראש לא היה צריך לצאת ממני משו'..וגם עכשיו...אני גר בשכונה ש 3\4 מעשנים(לא סיגריות תם מבינים מה)...אני רואה חב'רה מכתות ח' פתאום הולכים למקומות כאלה שאנחנו תמיד עושים בהם שאכטות והם לא הולכים לשם סתם..וגם הכיוון שלי אומר לי פה ושם שכמה חב'רה מהחטיבה באו אליו בישביל לקנות..אני עוד סבבה..אני לומד בגימנסיה בעיוני 5 יחידות אנגלית ו4 מתמטיקה..אני עוד נחשב חכם =]]]
נערך לאחרונה על ידי בוני; 27-09-2006 בשעה 22:52.
:X
לא משנה
נערך לאחרונה על ידי Beauty_Angel; 28-09-2006 בשעה 00:26.
חחחחח
נהנת ?
בוא תגיד לי איפה אתה גר ואני יגיד לך אם זה קרוב...נכתב במקור על ידי krs1
ראסמי תלא יוצא למסיבה אחי?????????????....תיכננתי לבוא כאילו עם אני לא ילך עם ידידה שלי...ימיזדיין תלא בא אני נראה לי גם לא הכי צחוקים איתך...תעף בשמיים
אוקצור ומי זאת הידידה אנלא זוכר זאתי שהיית איתה ליד האוטובוס??....(עם כן היא אחת השוות בראשון מילה!!!)