רציתי לדעת משהו בקשר ליחס בין המשקל של המשקולות:
אם נגיד אני עושה 15 חזרות עם משקולות של 4 קילו ועושה 10 סטים זה ישפיע באותה צורה של משקולת של 2 קילו
30 חזרות 10 סטים? או שזה טלוי במאמץ של השריר?
רציתי לדעת משהו בקשר ליחס בין המשקל של המשקולות:
אם נגיד אני עושה 15 חזרות עם משקולות של 4 קילו ועושה 10 סטים זה ישפיע באותה צורה של משקולת של 2 קילו
30 חזרות 10 סטים? או שזה טלוי במאמץ של השריר?
|
|
מה המטרה שלך אחי?
אתה פותח הרבה אשכולות עם דיבורים באוויר אחי.
דבר ראשון איזה תרגיל אתה עושה?
דבר שני שתדע לך, לא חכם לעשות 10 סטים עם משקל כזה, כדי לך אולי לעשות 4סטים עם משקל של 7 קילו 10-12 חזרות וככה גם תעבוד נכון יותר וגם תתנפח (עבודה יום כן יום לא)
ילו סלידר צודק אבל אני לא מציא יום כן יום לא אני חושב אולי לעשות כל שלושה ימים מנוחה
עם ישראל חי
למה 3 ימים מנוחה??? השריר צריך מנוחה של 48.
לעשות 10 סטים של 4 קילו זה לא טוב! כמו שאמרו לך תעלה את המשק תוריד את מספר הסטים לבין 2 ל-4 ...
אני תמיד מתאמן ב-3 סטים של 15... וממליץ גם לך... וככה גם תראה איזה משקל טוב לך.... אם אתה רואה שאתה עושה 3 סטים של 15 וזה קל לך תעלה משקל...
שוב: תלוי על מה אתה רוצה לעבוד.... נפח, כוח, סבולת... (ולפי זה זה משתנה) -מספר החזרות והמשקל
אל איזה שרירים אתה רוצה לעבוד....?
ולאשלאה שלך:
לא, זה לא אותו דבר לעשוב 30 חזרות של 2 קילו או לעשות 15 חזרות של 4..... הנה ההסבר^
ומה עושה מי שיש לו נניח רק תנאים ביתיים?
נגיד אני יש לי בבית משקולת של 2 ק"ג כמה סטים וכמה חזרות אני צריך לעשות בשביל לפתח ת'מסה?
2 ק"ג לא יעזור לך הרבה תעשה תרגילים אחרים או שתקנה משקולת .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הייחס בהרמת משקולות הוא לא כו הייחס הנכון במתמטיקה
למשל בן אדם מסוגל לעשות בסט 12 חזרות עם 30 קילו
אבל עם 25 קילו הוא יכול לעשות 18 חזרות
זה לא קבוע ואין דרך לחשב את זה
קונה משקולות.... עם 2 ק"ג אתה לא תפתח כלוםנכתב במקור על ידי tal1991
כה אחי עכשיו אני מתכנן קנייה
אני מתלבט בין מוט קצר לארוך...
http://www.bashgal.co.il/list/?patch=7&page=2