אני לא מבין איפה מצאתם את זה שאני אומר שלא צריך כושר לטייס ?
-MOKI- אתה רואה את זה רשום איפשהוא ?
אני לא מבין איפה מצאתם את זה שאני אומר שלא צריך כושר לטייס ?
-MOKI- אתה רואה את זה רשום איפשהוא ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
|
|
טייס אני לא יהיה.. אני בכושר חרא ותמיד הייתי =\
משהו אחר של חייל האוויר גם יכול להיות נחמד.. גם מודיעין..
לגבי הנתונים - יש נתונים שאתה לא הצגת לא הכל זה קבא ופרופיל רפואי...
לגבי עתודה- כפי שאלון אמר ואני מסכים (ושנינו עתודאים רשמיים כבר) גם אם התקבלת ללמוד אין זה אומר שתקבל שיבוץ טוב... דווקא הרוב לא מקבלים שיבוצים טובים אלא נדפקים בצבא....
כן - צבא והיגיון לא הולכים יחד...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הגיבוש הוא לא משמעותי כל כך כדי להתקבל לקורס טייס .נכתב במקור על ידי Jacoby
הוא רק 30%
70% האחרים זה הציונים שלך בירפא א' וירפא ב'
=\
יש לי חבר שנה מעליי(כושר מעולה) שעשה גיבוש טייס לא עבר ואז עשה יום סיירות ביולי קיבל שייטת ועבר .
=\
slickskter@gmail.com
אבל בכל גיבוש גם בודקים דברים אחרים זה לא בהכרח קשור :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
טוב קצת סטיתם מהנושא לא?
יש פרויקט חבצלות עתודה עם פז"מ זה הכי טוב שאפשר להיות אחרי שתסיים את הקבע אתה תחיה כמו מלך לא תיצא אפילו לטיול שיחרור בגלל ההצעות עבודה שיופיעו לך על השולחן
כמו גם ממר"ם וכל אלו תנסה תבדוק תברר תתעניין ותראה מה מתאים לך
לא הבנתי מה אתה אומר ...נכתב במקור על ידי Alonh
עניתי לJacoby ... לא יותר![]()
ברור שבכל גיבוש מחפשים תכונות שונות אצל הנבדקים .
מה שאמרתי שבגיבוש טייס לא מחפשים כושר זה למה תוצאות הגיבוש נחשבים ל30% מחישוב הכללי שלך להתקבל לקורס הטייס
slickskter@gmail.com
הייתי בטוח שכאשר אתה עובר את הירפות אתה מתחיל מ0, אתה בטוח שמה שאתה אומר נכון?נכתב במקור על ידי SlickK
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 29-09-2006 בשעה 23:47.
אגב אמרתי בראיון האישי שאני לא רוצה קרבי כי אני מרגיש שאני לא יכול לתרום בקרבי בשום אופן אלא בתחומים שאני לומד(פיזיקה,מחשבים,מכניקה) ובמקרה שישימו אותי ביחידה קרבית אני אנסה לצאת ממנה... ובכל זאת הקבא שלי גבוה. אז אם אתם אומרים שאתם לא רוצים קרבי תנו הסבר משכנע למה ולא יורידו![]()
[quote=Jacoby]הייתי בטוח שכאשר אתה עובר את הירפות אתה מתחיל מ0, אתה בטוח שמה שאתה אומר נכון?[/quote
כן
slickskter@gmail.com
תלפיות זה טוובבב תנסה להיכנס ולהידחף לשם וסידרת לעצמך ת'חיים!
יש לי קב"א 55ו97 נטול סעיפים... אני עדיין לא יודע מה אני רוצה, אבל יש לי הרבה אפשרויות..
ואם אתה לא מעונין במשהו קרבי, אז אני במקומך הייתי הולך לעתודה או לימודים.. עדיף מאשר לבזבז 3 שנים בלהיות נהג או אפסנאי..
אני רוצה מודיעין או תפקיד בחייל האוויר שהוא לא הטייס עצמו ושהוא גם חשוב..
נכתב במקור על ידי Jacoby
גיבוש טייס זה לא רק כושר. אני לא האדם להגיד בדיוק מה הם בודקים בגיבוש, וגם הם לא בדיוק יצאו בהכרזות על זה, אבל כושר זה בהחלט לא הדבר החשוב היחידי.