ואן דר סאר באמת שוער טוב אבל לא הכי טוב, בופון או צ'ך...
ובאמת דידה היה דפוק בעונה האחרונה אבל לפני המונדיאל הוא עבר הכשרה ואימונים מאוד קשים ובנתיים העונה ובכלל במונדיאל אין מה לבוא לדידה בטענות הוא שוער מצוין.
בופון (יובנטוס)
ויקטור ולדז (ברצלונה)
קסיאס (ריאל מדריד)
להמן (ארנסל)
אוליבר קאן (ביירן מינכן)
פטר צ'ך (צ'לסי)
דידה (מילאן)
ריינה (ליברפול)
אחר.. (פרטו)
ואן דר סאר באמת שוער טוב אבל לא הכי טוב, בופון או צ'ך...
ובאמת דידה היה דפוק בעונה האחרונה אבל לפני המונדיאל הוא עבר הכשרה ואימונים מאוד קשים ובנתיים העונה ובכלל במונדיאל אין מה לבוא לדידה בטענות הוא שוער מצוין.
|
|
כן אולי בפיפא :s45:נכתב במקור על ידי tomersh7
Indianapolis colts Champions!!!
דווקא בפיפא הוא לא משהו
אבל ת'אמת ואן דר סאר שוער מצויין
לא הייתי אומר הכי טוב ( והוא גם קצת זקן ) אבל מצויין
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בפיפא...
ואן דר סאר הוא לא השוער הכי טוב בעולם אולי זאת הדעה שלך..תכלס אי אפשר לדעת כי שוער זה לא כמו שחקן .. אפשר לזהות שוערים מצויינים אבל קשה להגיד מי יותר טוב ... ראיתם את ההדיפות של השוער של ורדר ברמן מול בארסה ? אם אני מסתמך על ההדיפה המשולשת שהוא הביא שם אני יכול להגיד שהוא השוער הכי טוב בעולם , אבל הוא לא פשוט הוא תפס יום..בקיצור שאלה מצויינת לא חושב שאפשר לענות עליה...
לשוער של ברמן וייסה יש פוטנציאל מדהים ללא ספק גם באותה משחק אם יובה עד השער הוא הביא הצלות לא מהעולם הזה אבל אז עשה את הטעות יש לו פוטנציאל אבל לא מספיק ניסיון ..
שוער זה יכולת וניסיון כולם יודעים לזנק הגדולה זה לעמוד במקום הנכון לצאת לכדור הנכון ולהתעלות ברגע הנכון וכמובן להוריד את הטעויות כמה שאפשר ..
ולגבי ואן דר סר הוא שוער טוב בעיקר בנבחרת הוא יותר זכור כי הוא עשה את שלו בנבחרת אבל ברמת קבוצות הוא לא הצליח יותר מדי ומנצ'סטר הוא לא רע אבל לא כזה ענק
אני הצבעתי לאיקר קסיאס...התלבטתי בין קאסיאס לבופון, אבל תחשבו על זה ככה: רוב השנים ששניהם שיחקו, ליובה הייתה הגנה מצויינת, לריאל לא כל כך...ומי תמיד הציל את ריאל? סאן איקר כמובן...למרות שבמונדיאל האחרון בופון הציל את איטליה ברגע האמת..
מי זה קאפוט ???
ומה איכפת מה EA קבעו ישבו שם כמה אנשים ועשו את זה .. זה שהם חושבים ככה לא אומר שזה באמת ככה ..
זה גרגורי קופה או קופא .. אני יודע שכתוב קופוט אבל יש אותיות שלא קוראים ..
וסבבה הבנתי פשוט יכולים לבוא כמה אנשים ולחשוב שזה באמת ..
אני לא יודע לגבי פיפא אבל יש אנשים שמשחקים NBA וחושבים שאם ואן הורן הוא שחקן טוב בNBA LIVE אז גם במציאות הוא תותח וזה עצוב
אני עדיין לא מבין איך הליצן הזה המאמן של צרפת ששכחתי איך קוראים לו שם את בארטז בשער במקום קופה:\
ללא ספק בופון...
כל השאר נכנסים לכיס שלו..
ועזבו סריה B... הבנאדם עם ניסיון של הטופ... הוא משחק באחת הקבוצות היותר מוערכות היום באירופה למרות מה שקרה..
ראיתם במונדיאל.... שני שערים הבקיעו לו (פנדל שלא היה ולא נברא, ושער עצמי).
מדובר בשוער הטוב בעולם לדעתי לפחות לעוד שנה אפילו.. למרות שחוץ מבסריה B לא נוכל לראות אותו משחק בעוד מפעלים.. אבל ללא ספק אין עליו.
מסכים!נכתב במקור על ידי NE0N
מה קשור באיזה ליגה הוא משחק? בופון הוא רמה אחת מעל כולם אפילו אם ישחק בליגה בשלישית
לדעתי הוא היה השחקן הטוב במונדיאל אפילו יותר מקנאברו, הוא הציל את איטליה לא פעם
מה עם ואן דר סר?