מחקתי הרבה קבצים ומשחקים בכונן שלי כדי לפנות מקום בכונן אבל זה רק יורד לי ונשאר לי רק 700 KB בכונן...
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי למה יורד לי המקום הפנויי בכונן ומה אני צריך לעשות כדי שהמקום בכונן לא ירד
תודה
מחקתי הרבה קבצים ומשחקים בכונן שלי כדי לפנות מקום בכונן אבל זה רק יורד לי ונשאר לי רק 700 KB בכונן...
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי למה יורד לי המקום הפנויי בכונן ומה אני צריך לעשות כדי שהמקום בכונן לא ירד
תודה
נערך לאחרונה על ידי eranv88; 13-10-2006 בשעה 03:41.
|
|
לא יכול להיות שנשאר לך רק 700 KB
כמה מקום יש לך בהארד דיסק?
זה וירוס בטח אחי אם מה שאתה אומר נכון ..
אין מצב ל700 קילובית חח מה זה פחות מ200 מגה הוא כבר מתחיל להשתולל בהודעות להגיד לך שחסר לך מקום ואתה צריך לפנות
תביא תמונת מסך אני אגיד לך כמה נשאר לך וכמה יש לך בכללי ...
הוא מראה לי הודעה שחסר לי מקום בכונן ואני לא יכול למחוק עוד קבצים כי כבר מחקתי את כל המשחקים שלי
ול- zvovon - אני לא יודע איך מוציאים תמונה דרך דרך המחשב אם תגיד לי אני יוציא
אתה משתמש במקרה ב Norton AntiVirus.
כזכור לי לאנטיוירוס הזה יש איזה "הגנה" על הסל מיחזור... אם כן אז תעשה כפתור ימיני על הסל מיחזור אמורה להופיע לך אפשרות למחוק את הקבצים האלה (משו עם האנטי וירוס אתה תראה)
בכל מקרה 700 KB מקום פנוי זה בלתי אפשרי להגיע למצב כזה תביא תמונת מסך כך:
כשההודעת שגיאה מופיע על המסך תלחץ על המקלדת למעלה יש כפתור "print screen", תכנס ל"צייר" תלחץ Ctrl+V ותשמור את התמונה. תעלה אותה לשרת ותן לנו קישור פה.
בהצלחה.
עכשיו אני רואה שיש לי 1.61 ג'יגה בייט בכונן.אבל לפני שבועיים מחקתי לפחות 4 ג'יגה מהכונן אז איך נשאר לי רק 1.61 ג'יגה אם מחקתי 4 ג'יגה. בטוח יש לי וירוס שאוכל לי את המקום הפנוי בכונן
נכתב במקור על ידי yttt
לא .פתאום הדלקתי את המחשב וראיתי שיש לי 1.61 ג'יגה מקום פנוי
נו שמישהו יעזור לי בבקשה הנה הבאתי לכם תמונה
http://tinypic.com/view/?pic=2u53mo2
תרוקן סל מיחזור, תחוק קבצי אינטרנט זמניים, קוקיז...
את הקבצים בתייקת TEMP אולי...
יש לי צורב אולי יכול להיות שבגלל זה הוא אוכל את המקום בכונן