שחקן ותיק, לא שיחק שנה שעברה הרבה במיאמי אבל עם הנסיון שלו יכול לתרום הרבה לפילי
![]()
שחקן ותיק, לא שיחק שנה שעברה הרבה במיאמי אבל עם הנסיון שלו יכול לתרום הרבה לפילי
![]()
|
|
מוזר ביותר
שיהיה
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
האנתיקה הזאת עוד משחקת? נו טוב. בכל מקרה פילי דורכת במקום ולא תצליח יותר משנה שעברה, מה שאומר אין הצלחה.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
טעות
זהו סטיב סמית אחר רוקי, יש טעות באתר של פילי הם נתנו קישור לסטיב סמית הזה במקום לרוקי
בעעע
לא שיחק פעם בנהריה איזה סטיבן סמית?
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
כן, הוא היה דיי אפס.
אלון, עדיף קבוצה עם שחקנים שיורים מחוץ למועדוני חשפנות? לא ניראה לינכתב במקור על ידי -Alon-
![]()
אם כבר אינדיאנה דורכת במקום, כל שנה שחקן אחר מתחרפן
אבל העיקר הבאתם את באסטון![]()
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 14-10-2006 בשעה 17:51.
אינדיאנה תגיע לפלייאוף השנה.
פילדלפיה לא, זה כל מה שיש לי להגיד.
נחמת עניים אלון
המצב שלכם דיי בקנטים
עדיף כבר שרג'י יחזור
אנחנו לא עבריינים, אתם כן
זה כל מה שיש לי להגיד
ודבר איתי בסוף העונה בנוגע לפלייאוף
נערך לאחרונה על ידי Answ3R; 14-10-2006 בשעה 23:34.
א. אני לא עבריין, אני לא חושב ככה לפחות.
לדעתי צריך להעיף את סטיבן ג'קסון, ולהזכיר לך אייברסון גם ישב בכלא תקופה דיי מכובדת אבל זה ממש לא קשור בכלל אני מתעסק בכדורסל לא בשטויות.
מיאמי, דטרויט,שיקאגו, קליבלנד, מילווקי, ניו ג'רזי, אינדיאנה לדעתי דיי בטוחות בפלייאוף, על הכרטיס האחרון המאבק דיי פתוח בין בוסטון פילי אורלנדו ניו יורק וטורונטו, יש לפילי צ'אנס, אבל לטורנטו בוסטון ואורלנדו יש סגלים יותר צעירים יותר מאוזנים ויותר מוכשרים מלפילי, פילי נשארו במקום מבחינת הסגל, בעוד אורלנדו וטורנטו התחזקו, וגם שנה שעברה פילדלפיה לא עלתה לפלייאוף, כל הסימנים מצביעים נגדה מצטער.
א. לא אמרתי שאתה עבריין =]
ב. אייברסון ישב בכלא בגיל 17, שגם לא בטוח שהגיע לו לשבת בכלא אמרו שהוא לא היה בתגרה הזאת
ואתה צודק זה לא משנה
בקשר לקבוצות, אורלנדו וטורונטו? התמסטלת? יותר מוכשרים? נו באמת, זה שטורונטו העיפו כמה שחקנים והביאו את פארקר וכמה אירופאים לא אומר שהם יותר מוכשרים מפילי
דבר אחד אני יכול להגיד לך זה שלפילדלפיה יש יותר סיכויים מהראפטורס ואורלנדו להיכנס לפלייאוף
ואף אחד כאן לא מגלה עתידות, סוף העונה נהיה יותר חכמים.
אה ועוד משהו, הדבר האחרון שאינדיאנה כרגע זה בטוח בפלייאוף