שמעו כוסנים שאני נכנס למחשב יש לי 3 מערכות וינדוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאני צריך לבחור בינהם אני רוצה למחוק את כולם !!!! ולפרמט אחת !!!!!! אני מדבר איתכם מאחת המערכות הלא מוצלחות שפירמטתי !!!!מה לעשות?!?!?!?!?!?
שמעו כוסנים שאני נכנס למחשב יש לי 3 מערכות וינדוס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאני צריך לבחור בינהם אני רוצה למחוק את כולם !!!! ולפרמט אחת !!!!!! אני מדבר איתכם מאחת המערכות הלא מוצלחות שפירמטתי !!!!מה לעשות?!?!?!?!?!?
|
|
יש לך 3 וינדוסים על אותו כונן או כולם על כוננים שונים?
ואיזו אתה רוצה למחוק
משה תעשה לי תאומים =] י'כוסון יש לי 2 על c אחת על d ואני רוצה למחוק את כולם כי אחת שנמצאת על c לא עובדת ואחת שנמצאת על d לא עובדת .... =\ וזאותי שנמצאת על c שאני כותב ממנה בעיתית ואותה אני רוצה לפרמט ...נכתב במקור על ידי Moshe
נערך לאחרונה על ידי Shai_16; 14-10-2006 בשעה 19:35.
אתה רוצה למחוק את כל המחשב?
אז תכניס דיסקט בוט ותעשה
format c: ואז תכתוב y
format d: ואז תכתוב y
(רק תוודא שיש לך דיסק של התקנת ווינדוס לפני שתא עושה את זה)
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם לכוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן =] אבל עשיתי וזה פירמט את די והתקין עליו את המערכת והשאיר את הקודמותנכתב במקור על ידי wallaman
נערך לאחרונה על ידי Shai_16; 14-10-2006 בשעה 21:57.
חחחחחחחחחחחחחחח לא יודע מי אתה אבל אתה אחד הסטלנים חחחחחח
ישך במקרה ווינדוס 98? תוכל ליצור איתי דיסקט בוט אם לא ...אני חושב שאפשר לפרמט דרך הדיסק של הווינדוס(אקספי) חבר שלי אמר אבל אנלא סגור על זה
שכחת אה יזין ? ינשופי לילה פורום דיבורים ב-c*f ?נכתב במקור על ידי wallaman
אהההההההההההההההההההה אבל הכינוי שלך השתנהההה פעם זה היה מספר אחר לא 16 נכון??? היית אצלי באיסיקיוו חחח הא אחיייייייייייייייייייי בוא בוא לאיסיקיו 248952987 מה תא לא בקשר חחחחח
ובקשר לבעיה שך תא רק צריך ליצור לעצמך תקליטון איתחול ואם אפשר לפרמט מהווינדוס אז גם את זה תא לא צריך לעשות
כפתור ימיני על המחשב שלי->מאפיינים->מתקדם.
בכרטיסיה השלישית של startup and recovery
לחץ על SETTINGS
ואז תבטל את שני הV הראשונים מלמעלה.
בהצלחה.
אחי יש לי Windows בשפה העברית... אתה מתכוון לכרטסיה שחזור מערכת נכון ? ושם יש לי לבחור בין שני הכוננים ובהגדרות אין לי מה לסמן =\ תצלם לי אחי למה אתה מתכוון =\נכתב במקור על ידי Sir_JoKeR
לא.נכתב במקור על ידי Shai_16
כפתור ימיני על המחשב שלי->מאפיינים->מתקדם
בתפריט השלישי שהולך בערך ככה "אתחול ושחזור או משהו כזה.
תראה..
תכנס לוינדוס שאתה מעוניין להשאיר אותו יענטו
ואז תעשה את זה..
תבטל את שני הV שמסומנים בתמונה.
ותלחץ OK
עכשיו המערכת הפעלה שאתה נמצא עליה חייבת להיות טובה תקינה ולהיות הברירת מחדל אחרת המערכת הפעלה לא תעלה.
ואתה תדפוק תBOOT LOAD
אז תוודא כמה פעמים שאתה מקיש על הנכונה אם אתה לא יודע משהו אל תלחץ שלא תצטרך לעשות שוב התקנה של וינדוס ופורמט וכל הסלט הזה
בהצלחה![]()