האוהדים האמיתיים נשארונכתב במקור על ידי Alonh
המתחזים עברו לאהוד את בארסה או ריאל או צ'לסי
האוהדים האמיתיים נשארונכתב במקור על ידי Alonh
המתחזים עברו לאהוד את בארסה או ריאל או צ'לסי
|
|
פייי כמה חרטה טחחחחח
GAME OVER רונאלדיניו ממוסחר...למה מה הוא ראפר שיש לו תדמית שצריך לשמור עליה!?!
מה ממוסחר פחחחחחח הוא שחקן כדורגל כל שחקן מצליח שהוא מציעים לו להיות בפרסומת היה הולך עלזה
מוריניו סתם זבל אמן הוא יפסיד ומסי השחקן שאני הכי אוהב בעולם ישים חמישיה רק כדי להשתיק אותו
מוריניו:"מסי עושה הצגות...אבל מה אתם רוצים שנשעה את הילד?"
מסי: " לא מעניין אותי מה מוריניו אומר"
רק אני או שילד בן 19 יותר בוגר מאמן זקן ומעפן בן 40-50-100 לאדע כמה וגם לא מעניין אותי?
כל פעם הוא מזיין תמוח ואוכל בראש מבארסה...רייקארד לא מגיבי לו בכלל הוא לא ברמה שלו
מאמן שמתנהג כמו איזה זבל...ממש אטרקציה המוריניו הזה..
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 17-10-2006 בשעה 19:50.
בוא הנה כמה שטויות אתה מדבר...נכתב במקור על ידי Michael
עלק מלא אוהדים עזבו את מנצ'סטר... תראה את המשחקים שלהם ותראה כמה כל פעם מגיעים..
מנצ'סטר נחשבת לאחת הקבוצות האוהדות ביותר בעולם.. ברצלונה אהודה הכי הרבה בגלל משחק
הכדורגל שלה, ולא בגלל השטויות שאתם רושמים... עלק אלה ברזילאים אז אוהדים אותם... מזה השטויות
האלה.. הם משחקים הכי טוב, וזהו נקודה.. זה שאתם לא מקבלים את זה שצ'לסי עדיין לא מגיעה לפסיק
מהרמה שלהם זו בעיה שלכם.. צ'לסי השנה קבוצה אפורה ועלובה.. כל המשחקים שלה היא ניצחה במזל
ובגלל שיפוט מטומטם של השופט... מול רידינג שער עצמי, מול בלקבורן נתנו לה פנדל שלא נברא..
ועוד המון משחקים... עם כבר על שיפוט אז נותנים לצ'לסי שיפוט יתר... וחוץ מזה מה גדול במוריניו?..
הקבוצה שלו מבחינת שחקנים נחשבת להכי גדולה באנגליה... ומה הוא מביא? רק אליפות.. במשך שנתיים..
לא גביע אנגלי, ולא גביע הליגה, ולא ליגת האלופות, ולא כלום... סתם מאמן שחצן ויהיר שמשחק רק הגנה
ובגלל זה כל משחק מול ברצלונה הוא יפסיד.. כשהוא העיז לשחק עם ה4-2 התקפה הוא נתן בראש, אבל
עכשיו שהוא משחק על כדורים ארוכים הוא טמבל רצח... בקיצור ברצלונה קבוצה אטרקיבית, טובה, עם
שחקנים מצויינים... ורונאלדיניו שם את כולם בכיס הקטן... אבל...... כל עוד מנצ'סטר בסביבה יש
לה דאגה!
ברסה תנצח בכל מקרה עם או בלי צ'ך
נכון רונלדיניו אלוהים הוא שם את כולם בכיס הקטן הוא סוס
ראינו במונדיאל איזה סוס הוא שלו ראינו איך פירקו אותם בסופר קאפ
ומה אתה מבלבל תבצים רק אליפות ? למה אליפות באנגליה זה קלי קלות ?
ובקשר לממוסחר כל מקום שאתה והלך יש לך רונלדיניו מגעיל כבר
כל הילדים הקטנים "רונלדיניו רונלדיניו כן כן " אפשר לחשוב כבר מהו שחקן טוב וזהו
1. הוא שחקן טוב אין מה לעשות
2. על הזין שלי כל האלה שאוהדים את בארסה בגללו, ואיך זה קשור שוב?
3. זה שהשם שלו ממוסחר לא אומר שהשחקן עצמו ממוסחר
מה קשור חחח... תראה כמה שטויות אתה מדבר...נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
1. הוא לא שיחק טוב במונדיאל בגלל כמה דברים.. כושר... עמדה.. שחקנים.. מה נראה לך אחרי שנה
שהוא הרביץ עם ברצלונה שיחק כל משחק כמעט בלי הפסקה, הוא יכול להיות בכושר שיא במונדיאל?..
שינו לו עמדה בברזיל זו לא העמדה הטבעית שלו כמו בברצלונה פה לא נותנים לו כדור וזהו, בברזיל יש שפע
כישורונות והוא אחד מהם, ושמה הוא לא יכול לעשות מה בא לו... בקיצור עזוב... אם אתה חושב שהוא רק
שחקן טוב זו בעיה גדולה שלך...
2. בטח שזה רק אליפות באנגליה???!!! תשווה את ברצלונה לצ'לסי כפלו אותם! לקחו ליגת אלופות, ולקחו
אליפות... צ'לסי חוץ מהאליפות כאשר יש להם נוכחית שחקנים כמעט הכי טובים שיש לא לקחו אליפות, אז
תעשה לי טובה... אף אחד לא אמר שזה קל לקחת אליפות באנגליה, אבל תתאר לך את ברצלונה בספרד
שנחשבת לליגה יותר טובה מהליגה האנגלית איזה קשה לקחת אליפות... ועוד גביע האלופות...
3. בטח שיהיה לו תמונות, ודברים על רונאלדיניו, זה במו בקהאם אותו פואנטה... מקבלים עליו הרבה כסף,
אחלה של שחקן, נחשב לשחקן הטוב ביותר בעולם, למה שלא יוציאו עליו דברים..
קיצר אחי... עזוב זה עניין של דעה... אתה לא אוהב אותו, ואני כן... וכמעט כל בן אדם...
נוכל להתווכח ככה שעות, אבל אין טעם.....
אני אומר שחקן טוב סבבה אבל הוא לא אלוהים וראו את זה במונדיאל
הוא וב בידיוק כמו הנרי שבצ'נקו זידאן למפרד ג'רארד ועוד שחקנים אחרים יש עליות וירידות
ועם כבר פוטנציאל ז מסי שחקן עם פוטנציאל פי 10 מרונלדיניו ואתה יודע מה רונלדניו ללא טוב בהרבה ממסי כבר בגיל 19
מה שמעבצבן ואת הסבירו לך טוב ממני במוד הקודם אנשים אחרים .
מסי שחקן מדהים עם אינסוף פוטנציאל ואחד השחקנים שאני הכי אוהב
אבל פוטנציאל זה דבר אחד ויכולת זה דבר אחר
ולמסי יש עוד הרבה הרבה הרבה מה ללמוד... דברים שרונאלדיניו כבר עושה מתוך שינה
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
יש בעיות בהבנת הנקרא?נכתב במקור על ידי insent
אוהדים אמיתיים לא עוזבים את הקבוצה, ליונייטד היו הרבה אוהדים בישראל לאן הם נעלמו?
ומי אמר שבארסה משחקת הכי אטרקטיבי? למה לא ליון?
נערך לאחרונה על ידי One Man Army; 18-10-2006 בשעה 13:59.
כשקבוצה מליגה קטנה יותר משחקת יפה אז זה פחות מעניין אנשים שקופצים מקבוצה לקבוצה
בכל מקרה
ליונייטד נשארו הרבה אוהדים בישראל
וכמו שאתה אומר .. האוהדים האמיתיים
משום מה יש לך אשליה שרק ליובה יש אוהדים אמיתיים וכל השאר הולכים אחרי הרוח
אז תדע ... אתה חולם
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
1.רונאלדיניו הוכיח את עצמו מגיע לו כל הקרדיט והוא השחקן הכי טוב בעולם לדעתי ולדעת עוד הרבה אנשים שמבינים..נכתב במקור על ידי GaM3oVeR
2. אם במקום לחפור על זה שאתה אומר ילדים קטנים "כה כה רונאלדיניו תותח " זה אומר שהם שמעו את זה באיזה מקום ..
3.ממוסחר עניתי לך כבר...ממוסחר...אם היה לך אפשרות לעשות פרסומות לנייק לא היית עושה? אני בטוח שלא..אתה לא רוצה להיות מפורסם ושיראו תמונות שלך בכל העולם מה פתאום..ולהרוויח פול כסף...עזוב בשביל מה.. :\
4.במונדיאל הוא לא היה טוב כי כל השנה הוא שיחק בבארסה הוא רגיל להיות המוקד זה שמעביר כדורים לחלוצים ולקשרים הקידמיים זה שנותן את המסירות המבריקות וההרמות...בברזיל יש הרבה שמשחקים את התפקיד הזה וגם לדעתי שהרבה כוכבים (המון כמו בנבחרת ברזיל) נפגשים באותה קבוצה זה לא תמיד קבוצה חזקה כי כל אחד לוקח ת'משחק על עצמו...
5.כולם פה אומרים צ'ך חסר צ'ך חסר...זה שאטו חסר ופויול חסר אף אחד לא אמר...
חחח איזה שוק הONE הזה...כולם חרטות בכלל...הם אמרו פויול לא ישחק .. שיחק כמו גדול
גם אמרו מסי לא יפתח...מסי פתח...קיצר חרטה סתם חרא אתר
וברצלונה בכלל ביזיון...איזה משחק עלוב אני מדקה 70 הפסקתי לי לראות ...איכס מה זה מה יש להם...ברצלונה משחקים כמו לא יודע מה...
בקושי היו להם הזדמנויות מה זה...
כמו טמבלים משחקים לידיים של צ'לסי...באים מהאמצע במקום לנסות להרים מהאגפים שכל ההגנה של צ'לסי בכלל באמצע...
חחח מה ציפת שינצחו ואז תרשום " נו אמרתי לכם זה הכל רונלדיניו "השחקן הטוב בעולם" "נכתב במקור על ידי lolx
חוצמזה ברצלונה מביניבים כדורגל יותר טוב ממך ... ככה שאם הם היו יכולים לעשות משהו אחר הם היו עושים , אבל--הם לא !
אם הפסקת לראות בגלל שהם עשו משחק אז עונה אחת הם לא יזכו בכלום תילך לאהוד קבוצה שתזכה ..נכתב במקור על ידי lolx
והיה משחק נהדר אם זה האשכול לכתוב על זה .. מחצית ראשונה קצת משעממת אבל מחצית שנייה נהדרת סוף סוף צ'לסי שיחקו קצת כדורגל חיובי למרות שאחרי הדקה ה70 הם הלכו אחורה ולא ממש הבינו מה קורה אני לא חושב שגם שחקני בארסה הבינו רייקארד ממשיך לתת קרדיט לג'יולי ורק הוא יודע למה .. להתחיל לשחק בלי חלוץ כמה שרונלדיינו ומסי גאונים שאין לך שחקן מטרה זה לא שווה הרבה .. ולראות את מסי נוגח הסביר הכול ..
אני מחכה כבר לגומלין כי לשם בארסה יבואו שהם צריך ניצחון ולא פחות אז יהיה יותר מעניין ואולי הם יפסידו עוד אחד בדרך :s86:
Indianapolis colts Champions!!!