הכותב של אתר המשחקים גיימר כתב כתבה בבלוג שלו על וורד אוף וורקראפט !
חחחחחחחחחחחח
אתם ניקרעים !!!! חחחחחח
תיראו איך הוא הגיע ממשחק מחשב לאירגון טרור חחחחחח
אינה מה שהוא כתב :
פעם, בעבר, כדי לפרסם תיאורית קונספירציה היית צריכה משאבים מינימליים ולפחות עוד מאמין אחד. עם המצאת האינטרנט, כל אידיוט יכול להוציא כל דבר ואנשים יאמינו. כהוכחה לכך אני מציג בפניכם את התיאוריה האחרונה שלי על הניסיון האמריקאי להשתלט על העולם – קצת סבלנות, אני מתחיל מנושא אחר ומיד מגיע לזה.
לפני כבר יותר משנה וחצי יצא משחק מחשב בשם World of Warcraft לחנויות, כאשר מטרתו העיקרית של המשחק הזה היא לדמות את החיים ביקום של הסדרה הנושאת את שם הכותר – Warcraft. מדובר, למי מכם שהיה בצבא או כבר היה מעל גיל 16 ב-1994, בסדרת משחקי אסטרטגיה שעוסקים במלחמה האינסופית של שני פלגים – בני האדם, הגמדים והאלפים המיצגים את כוחות הטוב והאורקים, טרולים ושאר המפלצות המייצגות את כוחות הרע. בהמשך הוסיפו עוד גזע שלישי שהוא ה-"undead" שהם בעצם זומבים מרושעים שמתוגברים בשלדים מהלכים וכל מיני יצורים שמקומם בסרט אקשן זול ולא משחק אסטרטגיה – וגזע רביעי – האלפים האפלים, שאמורים לשמור על כוחות הטבע ועל העולם עצמו בכל היקום הזה.
מבולבלים? תחשבו על זה במונחים הבאים: הטובים נלחמים בפחות טובים שנלחמים במרושעים למדי עד שמגיעים הרעים ממש ואז כולם נלחמים בהם. עדיין לא עוזר? טוב, זה כנראה כי יש לכם חיים ואין לכם זמן לשטויות האלה.
המשחק World of Warcraft (להלן: WoW) הוא משחק המונטי שמאפשר לכם לגלם דמות כלשהי בעולם הזה ולעלות בדרגות עד לדרגה 60. המשחק הינו אחד הדברים התובעניים ביותר מבחינת זמן שיש כיום בשוק ומומחים מסויימים, לפחות על פי מעריב היום, מעריכים כי שיעור השחקנים שמכורים למשחק הזה כמו לסמים הוא כ-40%. היות ואני מעולם לא אהבתי את חברת בליזארד או משחקים המונטיים בכלל (כאמור, אני ביסודו של דבר שחקן של משחקי פעולה מגוף ראשון או אפילו אסטרטגיה מבוססת תורות וזמן אמת), פיתחתי בעצמי תיאוריה על המטרה האמיתית שמשרת המשחק הממכר הזה. חלק ניכר מכ-7 מיליון השחקנים במשחק הזה הם ממדינות אסיה ובעיקר קוריאה הדרומית, הנמצאת תחת הגנה צבאית אמריקאית מאז מלחמת קוריאה בתחילת שנות ה-50.
ככל הידוע לי, המשחק WOW איננו משחק תמים, אלא מדובר למעשה על מזימה בינלאומית של צבא ארה"ב לגרום לקוריאנים למות ועל ידי כך לצמצם את ההוצאות התקציביות העצומות שלהם בהחזקת גדודים שלמים בדרום קוריאה. התקציב שמתפנה יופנה מיידית למלחמה בעיראקים, כאשר לצורך ביצוע מזימה זו שכרו ראשי המטות המשולבים חברה בשם Blizzard.
התכנית הזו אינה דבר חדש, כאשר הניסוי הראשוני בכלי הנשק החדשני הזה היה במשחק אסטרטגיה בשם Starcraft – להיט ענקי בקוריאה הדרומית - שגרם לעתודות הכסף הקוריאניות להעלם, אך לא גרר מספיק הרוגים כדי להצדיק נסיגת כוחות אמריקאים מהמדינה.
לאחר מספר שנים ולאחר שהגיעו להבנה כי נשק שאיננו קטלני לא יכול לפגוע במטרה שלו, החליטו ראשי המטות לשחרר חומר מדכא יצרים שנועד להרוג את הדור _הבא_ של הקוריאנים על ידי כך שהם מוודאים כי הם לא יזדיינו יותר, לעולם, כי הם כולם יהיו עסוקים מדי במשחקי מחשב. הדור השני של נשק הוידאו הקטלני נקרא MMORPG – משחקים המונטים – וצורתו הקטלנית ביותר כיום היא WOW.
לצערם של ראשי המטות, ההצלחה הממכרת של החומר גרמה לזליגתו לשווקים הבינלאומיים ולפגעיה מוחלטת בנוער האמריקאי. במקביל החלו בחברת Blizzard לגבות מהשחקנים חשבון חודשי על המשחק וההצלחה שלהם הובילה לביטול החוזה עם ראשי המטות האמריקאים.
התוצאה? צבא ארה"ב עכשיו תקועיעם גדודים שלמים של חיילים שמשחקים WOW, שאינם יעילים בקרב ושעדיין עולים להם כסף.
בנקודה זו , אחרי שבכירי Blizzard קלטו את אחוז הרווחים הנאה שיש להם מהמשחק הם מנסים לגרום לזליגה המקרית שהחלה דרך החיילים בקוריאה להגיע לכל אוכלוסיות המערב על ידי שחרור חבילת הרחבה שלא עברה את אישור משרד הביטחון האמריקאי, ומאיימת להגביר את אחוז המכורים למעל ל-60%.
מה שהחל כניסוי אמריקאי בנשק ביולוגי שנועד להשמיד את הדור _הבא_ של הקוריאנים הפך לתופעה חברתית נוראה שתוביל בסופו של דבר לפגיעה מורלית קשה בצבא ארה"ב עצמו ולצמיחתה של Blizzard כתאגיד מרושע בינלאומי. שמועות בלתי מבוססות טוענות כי בראש חברת Blizzard עומד בסתר למעשה אדם בשם....
אוסאמה בין לאדן.