איך יכול להיות שנגיף איידס חודר לגוף אבל נשאר בתרדמת?
תודה למי שיכול לעזור.
איך יכול להיות שנגיף איידס חודר לגוף אבל נשאר בתרדמת?
תודה למי שיכול לעזור.
|
|
זה רק עם אתה נשא, זה אומר שאתה לא חולה במחלה כלומר היא לא מסוכנת לך אבל כן למי שאתה בא איתו במגע מיני
זה לא בדיוק תרדמת...
ככה...
נגיף האיידס (HIV) הוא כמו אמן תחפושות.. הוא משנה את הצורה שלו במהירות נורא גבוהה ועד שמערכת החיסון מזהה אותו הוא כבר החליף צורה עוד כמה פעמים לכן אי אפשר להילחם נגדו.
עכשיו מה אומר נגיף? נגיף=ווירוס.. מזה ווירוס.. וירוס הוא לא חייה הוא מעין טפיל... הוא לא יכול להתקיים לבד. הוא נכנס לתא בגוף ומשתלט עליו.. ומשתמש באברונים הקיימים בתא לשם ריבוי.. וככה יוצאים עוד X ווירוסים.. ומשתלטים על עוד תאים ועוד תאים..
נגיף הHIV.. משתלט על תאי הדם הלבנים בעיקר... ועל מה שנקרא ""המערכת הלבנה""..
שזה בעצם מערכת החיסון שלנו.
ולאט לאט.. הורס עוד ועוד תאים.. וככה התאים הלבנים לא מתפקדים.. ובעצם אין לנו תאים לבנים בגוך שיגנו עלינו..
ולכן.. מערכת החיסון קורסת.
אין כזה דבר למות מאיידס.. לא קיים.. תמחק את זה..
אדם החולה מאיידס מת ממחלות פשוטות.. כמו שפעת.. דלקת גרון.. זיהום כל שהוא... דלקת ריאות וכ'ו..
מכיוון שמערכת החיסון שלו לא יכולה להתמודד עם זה..
בדרך כלל.. פורצות אצלו מחלות שחייות בגוף שלנו בתרדמת כל הזמן בגלל פעילות מערכת החיסון.. כמו אבעבועות רוח.. למשל.. או איזה הרפס..
דברים שלא חשבת שאפשר למות מהם בכלל..
עכשיו מזה אומר "נשא"...
תחילה כל חולה איידס הוא נשא.
ולאט לאט זה גומר את מערכת החיסון שלו.. מאיזה שהוא שלב.. של הרס מסוים של התאים הלבנים האדם לא נקרא יותר נשא והוא עובר להיות חולה..
זה בעצם תלוי בכמה תאי דם לבנים נהרסו לחולה. (שזה מדד כמה מערכת החיסון שלו פגיעה) יש איזה בדיקה-בדיקת דם.. וחישוב.. אני לא יודע בדיוק מה הנתונים.
מקווה שהבנת..
אם משהו לא ברור שאל...
יש לי גם שאלה בנוגע לאיידס
איך אי אפשר להידבק מיתו, הרי הוא מוצץ דם של אדם שיכול להיות שחולה באיידס ואז הוא הולך לאדם אחר ויש סיכוי שנישאר דם נגוע על היתוש והדם הזה יכול איך שהוא להגיע לאדם אחר
קרא חוקים
תריאה שאתה בא במגע מסוים ( לא חייב מגע מיני דווקא) עם נשא איידס אז שאתה נידבק המערכת החיסונית באה ומתחילה לנסות להרוג אותו .
היא לא מצליחה ובמקום לעזוב אותו היא עושה את זה עד שכל המערכת החיסונית נופלת ואז הנשא כבר *לא* נשא והוא מתחיל לחלות .
בנאדם *לא* מת מאיידס הוא מת ממחלות אחרות כי המערכת משתתקת ואז הוא כבר לא נשא .
והוא יכול להדביק במגע מיני או מגע דם ועוד ..
זה התחיל שעשו ניסויים בקופים ועל אפריקאים .
כי לאפריקאים הייתה מגפה ואז מצאו נוגדן אצל קופים ואז שהעבירו האפריקאים היו צריך להעביר את זה עם סקס ואז אחריי כמה זמן הם גילו שאותם אלה שהעבירו את זה עם סקס קיבלו מהקופים מחלה חדשה שעברה בטיפול הזה .
לך לבדיקה אם אתה חושד ..
שלושה וחצי חודשים(אם אני לא טועה) לאחר מגע מיני לא מוגן או משהו אחר ..
אפשר פחות אבל זה יותר כסף בבדיקה מיוחדת.
ואי אפשר לחלות מחרקים באיידס ..
אפשר סקס - שפיך או הפרשות נרתיק .
מזרקים - דם וכו' אפשר ..
ועוד דברים שקשורים לשפיך או הפרשות או דם ..
נערך לאחרונה על ידי OrP; 22-10-2006 בשעה 13:45.
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
רגע שנים חשבתי על זה ואיך הפרשות של הנרתיק יכולות להדביק אותי באיי דס מה זה נכנס לי לזין?
גם לי יש שאלה
אם אני שם קונדום האידס לא יכול לעבור??
-חתימתך עברה את החוקים-
לגבי האיידס טום הסביר את זה בצורה הכי טובה שיש. שוב אני מדגיש - האיידס תוקף את המערכת החיסונית ומחלות פשטות הורסות את הגוף... האיידס מוריד את החומות הגנה של הגוף ככה שהגוף לא יכול להתגונן ממחלות שתוקפות את הגוף עצמו.
לבישת קונדום ***מבלי שהקונדום יקרע *** מונעת את העברת האיידס ! הדגש שוב על *** לא נקרע ***. קונדום שנקרע מעמיד את האדם בסיכון.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ובקשר לשאלה של הייתוש...
זב נדיר שדבר כזה קורה... עדין לא תועד מקרה של אדם שנדבק מיתוש..
מכיוון שמדובר בכמויות מזעריות.. ולפעמים צריך יותר מזה כדי להדבק. גם הדם שנוגע בך אולי הוא זה שעל העוקץ וסביר שהדם הזה מצוי הרבה שמן באוויר.. כנראה שזה הורג את האיידס שלא נדבר על מייבש את הדם. ואז שוםן דבר לא יכול לחיות כי היידס מתקיים בתוך הדם /נוזלי המין.. ברגע שזה ייבש.. אין לו איך להתקיים..
זה עדין לא אומר שאם השפיך שלך בא במגע עם האוויר אז זהו אין איידס...
יד עדין את הנפח בפנים. והאיידס מוגן בנוזלי המין.. מה שנותן לשפיך את ה"צמיגיות" שלו..
ומה שנמצא בנרתיק של האשה..
ובקשר למישהו ששאל איך הוא יכול להידבק מזה..
"
רגע שנים חשבתי על זה ואיך הפרשות של הנרתיק יכולות להדביק אותי באיי דס מה זה נכנס לי לזין?
"
אז כן.. נוזלים מהנרתיק.. יכולים להיכנס לך לצינורית השתן.. ויכול להיות אפילו סדק בעור/חתך מזערי/פצע/כל דבר אחר ]תוח שיבוא במגע ויתן לנגיף האיידס להיכנס עם הנוזלים מהנרתיק שלה למחזור הדם שלך.
בקיצור בכל מגע מיני לשים קונדום בלי קשר לסיכון להיכנס להריון..
יכולות לעבור עוד עשרות מחלות מין חוץ מאיידס..
זה לא כזה פשוט להידבק באיידס.. וגם לו לוקח קצת זמן..
תראה גם אני כבר 4 שנים במד"א נחשפתי למלא דם.. וכל שאר החרא.
אומנם כל מקרה אני שם כפפות. מקרים קשים אפילו כמה זוגות על כל יד..
אבל עדין בא השפריץ.. או שהחולה זז ונוגע לך יותר גבוה מהכפפה ביד.. באזור האמה.. ואתה חשוף לדם..
ועדיין לא כזה פשוט להידבק.
צריך שגם לי יהיה פצע פתוח ושזה יכנס..
וצריך כמות מספיק גדולה.. ושהוא לא ימות באוויר בדרך.. בקיצור אין סיבה להילחץ מזה כל כך.
וסתם ליידע הכללי שלכם אם אדם הוא נשא/חולה איידס (כל נשא הוא גם חולה..)
והוא לא נולד אם זה.. או בכללי.. למשל אישה חולת איידס והגבר לא.. הסיכוי לילד חולה איידס הוא 25%..
יעני 1 מתוך 4 ילדים יהיו נשאי איידס...
למי שלמד ביולוגיה זה עעניין של גן רצסיבי וגן דומיננטי A ו-a.....