טיעונים כמו חול ואין מה לאכול.
אבי אמרתי לך הכל ספקולציות וההשוואה המתבקשת פה היא ל9/11, אבל בעולם משוגע כזה באמת אי אפשר לדעת מי עשה את זה, ולמה.
טיעונים כמו חול ואין מה לאכול.
אבי אמרתי לך הכל ספקולציות וההשוואה המתבקשת פה היא ל9/11, אבל בעולם משוגע כזה באמת אי אפשר לדעת מי עשה את זה, ולמה.
|
|
אי אפשר לדעת מי עשה את זה ,אבל אפשר לדעת מי לא עשה את זה.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
AvixTz
מה אתה לוקח טיעונים מאיזה אתר מפגר, תביא הוכחות רשימיות של משטרת ישראל לא איזה בלוף שכל ילד בן 9 יכול לירשום.
ועד שלא יוכח שיגאל עמיר לא רצח מבחינתי הוא הרוצח, מה גם שהוא הודה בזה ! ולא התחרט
נערך לאחרונה על ידי שליחטא; 29-10-2006 בשעה 08:54.
קרא חוקים
תכנס במה שאני רושם .. יש שם המון לינקים , והמון הוכחות של המשטרה :\ שום דבר שאני מביא פה אני לא ממציא מהראש .
ויש לי כל כך הרבה דברים להגיד בנושא שזה פשוט לא לפורום ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לא מגיע לבן אדם כזה המשכיות בכלל הוא אפילו לא מתחרט
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
יש הבדל מהותי בין זאבי לרבין.
רבין מבלבד היותו ראש ממשלה שחתם על הסכם אוסלו וככה זוכרים אותו הוא היה מנהיג צבאי ושירת את המדינה בכבוד היה בצבא כשר בטחון כראש ממשלה ושירת במגוון תפקידים ואני מאמין שכל מה שעשה נועד למען העם.
והוא נרצח ע"י אחד משלנו. אם זה יצחק עמיר או מישהו אחר זה כבר לא משנה כלום למען האמת. גם לי יש מספר שאלות בנוגע לנושא לכן אני לא אתן עמדה. אבל מה שכן - מקרה רבין שונה ממקרה רחבעם זאבי. לאדם הזה אין מורשת כמו לרבין ברור שחייבים לדעת על רצח רחבעם זאבי אסור לשכוח כלום בהיסטוריה הקרובה והרחוקה של העם שלנו - אבל כשזה מבחוץ זה פחות כואב מאשר רצח מבפנים על סמך חילוקי דעות שנאת אחים...
רבין - הוא באמת מזכיר את רצח גדליה בגלל חילוקי דעות, ולדעתי כפי שרצח גדליה סיים את סיום הריבונות השלטונית והדתית בארץ ישראל והיה הקטליזטור האולי החזק ביותר של הגלות - כך גם רצח רבין סימל בשביל חלק נרחב מהעם את סיום התקווה לשלום והיווה פגיעה חמורה מאוד בדמוקרטיה ומי שעוד זוכר מה הלך בזמנים האלה יבין כי שנאת אחים גם הייתה בזמנו. אני מנחש שרובכם לא זוכרים את זה אפילו את מקרה הרצח אז חבל לדבר... אבל בהחלט כל רצח של כל נשמה בישראל אם זה יצחק רבין ואם זה רחבעם זאבי ואם זה כל אדם אחר - חובה לזכור וללמוד.
לגבי התייחדות - כמו כן רוצח אחר גם לעמיר נשמרת הזכות הזאת. לדעתי זכות זאת צריכה להיות מבוטלת באיזה שלב כלשהו במיוחד אחרי רצח כי זאת הגזמה, אבל הוא רוצח כמו כל רוצח ולכן יש לו אותם זכויות. אז לדעתי צריך להוריד כמה זכויות של רוצחים, אבל אם שואלים אותי לא מגיע לו בידיוק כפי שלא מגיע לאף רוצח אחר - אבל זאת זכותו ולכן צריכים לממש לו אותה.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
אני לא מבינה למה נותנים לו במה בכלל?!
למה צריך להזכיר אותו? הוא סתם אידיוט !
אנשים צריכים רק להתעלם ממנו לא להזכיר אותו ולתת לו במה
צריך לתת לו להרקב בקבר. כוסעמק.
תקראו את הספר "מי באמת רצח את רבין" , אתם לא תאמינו איזה הוכחות ודברים רשומים שם שהתקשורת והמשטרה מסתירים. (אין את הספר הזה כבר בחנויות, השב"כ הוריד אותו מהמדפים אבל יש אנשים שיש להם את הספר..)
אח"כ תגידו מה שבא לכם...אבל קצת לחקור קודם...