אני לא יודע מה יש לי בזמן האחרון, אני לא לומד רק חושב עלייה, זה היה טיול של כתה יא', הטיול הראשון שלנו ביחד, התחלתי להסתכל עלייה לפני אבל לא התעמקתי, בטיול היא הוציאה לי את העיניים, כל פעם שהתסכלתי עלייה חייכתי, כל פעם שהיא דברה נמסתי, ולהסתכל לה בעיניים לא כ"כ יכולתי.
היא יותר ביישנית ממני, את זה גיליתי קצת יותר מאוחר, היא באה אלי פעם אחת עם חברה ופעם אחת לבד, לא היה משהו מיוחד..
התידדתי עם החברות הכי טובות שלה, אנחנו ידידים טובים עכשיו, היא , יודעת שאני רוצה איתה משהו רציני, אבל לפי דעתי היא מתביישת, ואם היא לא הייתה רוצה היא לא הייתה נפגשת איתי ומדברת איתי ומתביישת ממני בערך.
אני לא יודע מה לעשות, לפי דעתי אני מאוהב בה מאוד, אני חושב עלייה בלילה ושהיא שכחה את הסיכה שלי אצלי בחדר הרגשתי כמו ילד קטן והתלהבתי, אני מתחרפן, אני רוצה אותה לידי, אני רוצה רק לנשק אותה וללטף אותה, אני לא רוצה לשכב איתה ולא בטיח, אני פשוט מאוהב, אני רוצה רק להסתכל עלייה כל היום ולא לעשות כלום חוץ מזה, מאז שראיתי אותה נהייתי דביל ואני בקושי לומד, אני רק מחכה להפסקה שאני אוכל לשבת איתה ולדבר איתה על נושאים שאני מפליץ, אני מאוהב בה וזה קשה, כי אני לא יודע מה לעשות ואני פוחד לקבל דחיה, כי תמיד זה ככה:.
את מי שאתה לא רוצה אין לך בעייה להשיג או לשאול אותה אם היא רוצה להיות איתך-> הסיבה: אתה לא פוחד לאבד אותה במקרה שהיא תלך.
את מי שאתה אוהב אתה פוחד לשאול בגלל כמה סיבות, אתה פוחד לאבד איתה את הקשר, אתה פוחד להתבייש ממנה אחר כך, אתה לא רוצה לאבד את מה שהיה או בכלל לגרום לבושה, אני מאוהב בה יו... אני לא יודע מה לעשות, אני רוצה אותה איתי אבל אני מפחד לשאול בגלל שאני לא רוצה לאבד אותה, אני משתגע, תעזרו לי... בבקשה...

.
ציטוט ההודעה