אתה לא מבין את הנקודה.
זה שהם הומואים וחוטאים זה לא ממש מעניין אותי שיעשה מה שהם רוצים השם יתחשבן איתם כבר , אבל בשביל מה לעשות את זה בירושליים שהיא עיר הקודש ?
זה כמו שתבוא לבית כנסת בכיפור ותעשה פיקניק ליד הדביר...מה הקטע?
אתה לא מבין את הנקודה.
זה שהם הומואים וחוטאים זה לא ממש מעניין אותי שיעשה מה שהם רוצים השם יתחשבן איתם כבר , אבל בשביל מה לעשות את זה בירושליים שהיא עיר הקודש ?
זה כמו שתבוא לבית כנסת בכיפור ותעשה פיקניק ליד הדביר...מה הקטע?
|
|
אין מה לעשות זה מדינה דמוקרטית! זכותם המלאה
הם עושים את המיצעד כדי לבטא את עצמם או משהו כזה...
אין מצב שלא יביאו להם ואם לא יביאו להם אז ישראל תיראה רע מאוד בעולם ... מה אנחנו איראן?
אני חיפאי אז זה רחוק מימני...
אתם אומרים שירושליים זה עיר הקודש נכון? אז לא עושים אורגיות ירשוליים? לא עושים חילופי זוגות לא מכוכריפ סירטי פורנו שם? יש ועוד איך יש
הדוסים הורגים את הדמוקרטיה
יאללה מכבי שלי תתנו הכל בישבילי כי עד המוות זה את ואני
נו בסדר ברור שזה מפגר וחבל שהם עושים את זה דווקא בירושלים
אבל הייתם מתלוננים גם אם זה היה בתל אביב
פשוט "למה בעיר הקודש" זה היה "למה בארץ הקודש"
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
Alonh
לא נכון. אני אומר לך קח את כולם מצידי לך תנהיג את המצעד לכו כולם לתל אביב...
עזוב ארץ הקודש...ברור שלא צריכים לעשות את זה בכלל "אנו מכריזים בזאת , על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל, היא מדינת ישראל " אתה תלמיד טכניון אני בטוח שאתה יודע מאיפה זה לקוח , וזאת הסיבה שבזכותה לא אמורים לקיים מצעד חטאים (אם המדינה היא יהודית , והרי שמשכב זכר הוא חטא ...)
אבל בכל אופן אם כבר הם עושים את זה שילכו לעיר החטאים (ת"א) שמה זה יותר מתאים...
Splite - אולי עושים אבל אם כן זה בדלתות סגורות ולא על הכותל המערבי :\
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 04-11-2006 בשעה 10:24.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה אתה בשורה אחת עם אסייג ונאור ציון,
אין מה לעשות זו מדינה דמוקרטית?צר לי על הבורות של אנשים מסויימים,אבל בהכרזת ההעצמאות המדינה פותחת במדינה יהודית,ולא דמוקרטית,
פיי איזה קטע הא?את זה ידעת?כי אם כן לא היה נראה לי שהיית מגיב ככה,
איזה אורגיות ירושלים ומה הקשר עכשיו מה אתה רוצה ילד?"סייג לחוכמה שתיקה",תפנים.
אנחנו מדינה יהודית ריבונו של עולם,חלאס כבר מה נסגר אתכם?פשוט בושה לסבא וסבתא שלכם שניצלו/ניספו בשואה,שמתו על האמונה שלהם,שסבלו בגלל היות יהודים,שסבלו מסיבות כאלו ואחרות,שנלחמו כל כך הרבה זמן לחזור לארץ הזאת,
והופה באים אנשים כאלה ומקיימים מצעד שכזה באמצע עיר הקודש,ועוד מה להגיד?יש צורך בלהפריד את מדינת ישראל,בין דת לדמוקרטיה,אז טוב נמחוק את עצמנו יהודים,נמאס כבר באמת,אנחנו עם כזה קט,עם יהודי כזה קטן,מחזיק את כל העולם,ואין שום סיבה מדעית לכך,ואתם באים ואומרים טוב שמע לא מעניין אותנו הדת,אז מה אם אנחנו יהודים,מצעד הגאווה יתקיים בירושלים בגלל חופש הביטוי יש לנו את הזכות לעשות זאת,
לפי התורה יש לי זכות להרוג את כל ההומואים במצעד הזה שהודו ששכבו עם גבר ידעת?ובזה אתה לא רוצה להאמין,ולא בתורה ולא בה' ולא בשום דבר אחר,ה' ישפוט אותך,
אין פלא שהמצב שלנו כזה,שמדינת ישראל מתפוררת ומכורסמת על ידי הגויים בכל רגע בכל שנייה בכל נשימה,יש פלא בכלל שאנחנו סובלים כל כך?מאינפלציה?מרציחות?מפריצות?מאונס?מרצח ושוב רצח ושוב רצח?מהאשמות על מנהיגי המדינה שלנו?שי פלא?
תראו למה הפכנו,תסתכלו שנייה על עצמכם,הברית שאבא שלכם קיים עם הקב"ה וכרת את הברית הזאת לאחר שהסכים לעלות את בנו לעולה,שהסכים לעזוב את ארצו ולעובר לארץ אחרת,ככה בהינף יד,
ואתם מה?הבנים שלו מה?יושבים לכם בסתלבט נותנים להומואים להקצין את דרך חייהם בדמינה יהודית.
כואב הלב,חבל.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
חיליק , תזכה למצוות...
כל מילה בסלע...ואחר כך כולם שואלים "אם יש אלוקים אז למה המצב חרא למה יש זה למה יש ההוא?"
תמשיכו לעשות מצעדים של הומואים בירושלים ...תמשיכו לחטוא ולזלזל בדת...תמשיכו לא לשים ...
ותראו שהמצב פה רק ילך וידרדר
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 04-11-2006 בשעה 17:29.
אוי אוי Solid אתה מדר שטויות..
עלק המאה ה21... צריך להשמיד את כל ההומואים לדעתי.. כמו באיראן הכי טוב..
אבל עזוב.. בוא לא נתייחס לדעה.. בוא נתייחס לזה שלא עושים דבר כזה בירושלים..
זה כמו שביום כיפור יהיה מצעד הגאווה... מזה השטויות האלה.. אז שיעשו את זה בבני
ברק וזהו?.. למה לא?.. הקיצר לדעתי זה לא יהיה... הם פשוט יאכלו אותה.. בת"א דקרו
הומו במצעד הגאווה, אז תתארו לכם מה יקרה בי"ם... פשוט גועל נפש של מדינה אם יסכימו לזה...
חיליק אתה לא תגיד בושה לסבא וסבתא שלנו כי נולדת עם שטיפת מח קיצונית וחסרת שכל
שמנהיגה את כל הדרך שלך חיים ואתה לא תשתמש בדברים לא קשורים כדי להצדיק
גחמות של אנשים צבועים שמרשים לעצמם להטיף בשם משהו שכל כך הרבה אנשים הולכים אחריו בצורה עיוורת
אנחנו מדינה יהודית?
אז למה ערבית היא שפה רשמית ?
למה אין חוק שמחייב לצום או לא לסוע בשבת ?
כי אנחנו מדינה דמוקרטית ... וזה לא משנה מה בא קודם .. האחד לא מבטל את השני
אבל שוב .. מה אפשר לצפות
אני למדתי להשלים עם העיוורות של הדת
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
כי לש"ס אין מספיק מנדטים? :\ ואנחנו לא מדברים באופן חוקי , כי באופן חוקי כמו שאמרת זו מדינה דמוקרטית ויש לגייז האלה זכות לעשות את הרכבת שלהם , אבל איפה המוסר? "מצעד הגאווה" ... פשוט בושה לקיים דבר כזה. אתם חוטאים שבו בשקט מה אתם גם גאים בזה?
עיוורות של הדת...אז ככה, קודם כל אומרים עיוורון , אבל בכל אופן אני מעדיף ללכת "עיוור" אחרי הדת מאשר להיות חסר אמונה . למרות שאני לא הולך עיוור יש לי את השיכולים שלי אבל מה לעשות שהאדם הפשוט צריך את המוחשי...זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה ככה בגלל זה הרבה לא מאמינים בשם...מעדיפים להאמין שנוצרנו מפיצוץ , או התפתחנו מהקוף (לא יודע ממה הקוף התפתח) או שיום אחד נוצרנו וזהו ... כמו נמרוד מהתנ"ך שהחליט שהוא אלוקים . אבל עזוב הוויכוח הזה לא רלוונטי , זה לא הזמן ולא המקום.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 04-11-2006 בשעה 21:13.
שטיפת מוח קיצונית?ומי בדיוק שטף לי את המוח?
לא הרב בבית כנסת,כי אני לא מדבר איתו מלבד שבת שלום
לא ההורים שלי כי הם שמאלנים-מרכז אפשר לומר,והם לא דתיים.
ובטח ובטח לא סבא וסבתא שלי שהם בעד לנסות לעשות שלום עם מחבלים
אבל הכי בטוח שלא,זה חבר שלי שנרצח על ידי אנשים שעם ישראל מבחינתם הוא הכובש הציוני שצריך להשמיד.
תמשיך לחיות איך שאתה רוצה,אל תגיד לי שאני עברתי שטיפת מוח,במיוחד שאתה לא מכיר אותי ולא יודע באיזה טון אמרתי כל דבר שנכתב פה בפורום.
אם תדע להכיר אותי תדע שהעיוורון הזה של הדת,שונה אצלי,ושונה אצל כל אדם דתי שאתה מכיר,הניסיון הכי קרוב שלך לדת אני לא יניח בעצמי,בניגוד אלייך שאתה מניח שכל המ שיש לי במוח זה סטיגמות וסלוגנים שקשורות להיווצרות בשטיפת מוח.
יהדות היא לא דת דמוקרטית,אין ויכוח.
ונחש מה?כן כן צדקת,עם ישראל נרדף בגלל האמונות שלו,ולא בגלל היותו מכיל אוכלוסיה של הומואים,ועוד משהו,הומואים הם ממש ממש ממש לא משהו שמצדיק את הדת,והם בהחלט משהו שנוצר באוכלוסיה שלנו מסיבות כאלו ואחרות,אך לא משהו שצריך להקצין וללהתגאות בו במיוחד באמצע עיר הקודש,
אתה טוען שהדת עיוורת,אבל מי פה השמאלני העיוור שלא מוכן להתחשב ברגשות של בנאדם דתי שמלבד כל הזעם שלו שאתה רואה בעיתון,חי על פי זה שהוא צריך ועוד הרבה צריכים לנקות חטאים מעם ישראל?אולי מבחינתך זה לא נראה הגיוניאו ריאלי,אבל כן,הרבה מאוד דתיים אם לא כולם מחפשים רק את הדרך להחזיר בתשובה אחרים,לא כי הם רוצים לכפות את הדת כמו שאתה חושב,ולא כי הם רוצים לעשו תדווקא בניגוד להומואים שעושים את מצעד הגאווה בירושלים,אלא כי הם רוצים לעזור לעם ישראל ולנקות אותו מכל כך הרבה פורעניות ונזק שבא לעולם.
צר לי שזה מה שאתה חושב עליי,אבל זה המשחבה שלך
ובניגוד למה שאתה חושב באמת,אני לא פה כדי לכפות עלייך את הדעה שלי,אני רוצה שתידע ותדבר עובדות כמו בנאדם הגיוני,בנאדם שאני בטוח שיש לו שכל בראש אם הוא הולך ללמוד טכניון,ואם תעצור לרגע ותפסיק לחשוב שהדת היא הכל ניסים ודברים מיסטיים שלא הגיוניים,ותרצה לדעת עובדות,אשמח לספר לך עובדות נטו,איך היהדות וכל מה שמשתמע מכך הוא אמיתי נטו.
ממ INSENT,מתי כפיתי פה את האמונה שלי על מישהו?ואם כן אז צר לי,באמת,זו לא המטרה.
תקרא את מה שכתבתי לאלון ואולי פעמיים יעזור,ותראה שסבא וסבתא פה של אנשים באמת צריכים להיות מוערבים כדי שאנשים יפנימו שאנחנו יהודים שחיים במדינה יהודית,עם כל העבר הנוראי של ה70 שנה האחרונות,ולכן זכינו למדינה בחזרה.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
ממ
lolx vbmenu_register("postmenu_1812459", true);
רק עכשיו ראיתי,תתקן בבקשה,לא שיכולים אלא שיקולים,אף אחד מאיתנו פה לא רוהצ שאתה תדע שכול,ברוח טובה אחי תתקן.
הבה נמרוד הא?אתה יודע שנמרוד הוא אחר כך המלך אמרפול שאברהם הרג? איך יודעים? לפי זה שאם מפרקים את המילה זה אמר פל,כאילו אמר לאברהם ליפול לכבשן האש.
דבר תורה לטהר פה קצת.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
בעד.....
חופש וזכויות האדם ...
הזכות לביטוי.....
נערך לאחרונה על ידי zvovon; 05-11-2006 בשעה 16:02.